Ανεβαίνουν οι «μετοχές» του Ολυμπιακού

Ανεβαίνουν οι «μετοχές» του Ολυμπιακού

Σε «βαριά χαρτιά» στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εξελίσσονται οκτώ ποδοσφαιριστές από το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα transfermarkt.de

Όπως αναφέρεται σε σημερινό (12/10) δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής» οι Μιραλάς, Τζεμπούρ, Φέισα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φουστέρ, Χολέμπας, Φετφατζίδης και Μέγιερι παρουσιάζουν αλματώδη αύξηση της αξίας τους στο άτυπο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχοντας μάλιστα, προοπτικές για περαιτέρω άνοδο, καθώς η φετινή σεζόν μόλις ξεκίνησε, με τον Ολυμπιακό να είναι το πρώτο φαβορί για έναν ακόμα τίτλο στην Ελλάδα, αλλά και να ευελπιστεί ότι μπορεί να συνεχίσει στην Ευρώπη, είτε στους «16» του Champions League, είτε στο Europa League καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον όμιλο του!

Αναλυτικά:

ΜΙΡΑΛΑΣ:  Η αξία του ανέρχεται πλέον στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, από τα 4,5 που ήταν στο τέλος της περασμένης σεζόν. Η άνοδος είναι ακόμα μεγαλύτερη από τη μέρα που… έπιασε λιμάνι, καθώς όταν αποκτήθηκε από τον Σεντ Ετιέν κοστολογείτο 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΖΕΜΠΟΥΡ:  Η «χρηματιστηριακή» του αξία ανερχόταν στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ όσο φορούσε την φανέλα της ΑΕΚ, πέρσι στον Ολυμπιακό έφτασε στα 3,5 και φέτος έπιασε, ήδη, τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

ΦΕΪΣΑ:  Στην Παρτιζάν Βελιγραδίου η τιμή του ήταν 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πλέον όντας μόλις λίγους μήνες στους πρωταθλητές Ελλάδας κοστολογείται με 3,5 εκατομμύρια ευρώ. «Μετοχή» σε limit up, δηλαδή…

ΑΒΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Πέρσι είχε… ταμπελάκι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όταν είχε αποκτηθεί από τον Άρη κόστιζε 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον αξίζει 4 εκατομμύρια και ανεβαίνει διαρκώς…

ΦΟΥΣΤΕΡ:  Προς διπλασιασμό «τρέχει» η «μετοχή» του Ισπανού, καθώς όταν τον απέκτησε ο Ολυμπιακός κοστολογείτο 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σήμερα η αξία του έχει αναρριχηθεί στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ:  Άλλη μία περίπτωση που επιτυγχάνεται διπλασιασμός αξίας, καθώς ο Χολέμπας τιμάται πλέον 1,9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όταν «μετακόμισε» στον Πειραιά από το Μόναχο άξιζε 1 εκατομμύριο ευρώ.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Ένα από τα πλέον «βαριά χαρτιά» του Ολυμπιακού – και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα – καθώς ο «Φέτφα» κοστολογείται πλέον στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πέρσι η τιμή του ήταν στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

ΜΕΓΙΕΡΙ: Ακόμα μία μεγάλη ελπίδα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς στο πρόσωπο του Ούγγρου τερματοφύλακα έχουν κάνει μία σπουδαία «επένδυση», η οποία ευελπιστούν ότι θα τους βγει στο άμεσο μέλλον. Η «χρηματιστηριακή» αξία του Μέγιερι ανέρχεται σήμερα στις 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ όταν αποκτήθηκε πέρσι το… ταμπελάκι δίπλα από το όνομά του ανέγραφε 250 χιλιάδες ευρώ.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved