Ελκυστικό πωλητήριο σε Καμενί! (video)

Ελκυστικό πωλητήριο σε Καμενί! (video)

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για την θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε τους «ερυθρόλευκους» ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ήταν αυτό του Κάρλος Καμενί.

Ο διεθνής Καμερουνέζος keeper, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Primera Division τα τελευταία χρόνια, που αποτελεί τον «φύλακα-άγγελο» της εστίας της Εσπανιόλ, είναι από τα «αγαπημένα παιδιά» του 47χρονου Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού, με τους δύο άνδρες να έχουν αγαστή συνεργασία στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο 27χρονος Καμενί θεωρείται από τους πλέον αξιόπιστους και ικανούς τερματοφύλακες που κυκλοφορούν στα ευρωπαϊκά γήπεδα (έχει περισσότερες από 220 συμμετοχές με την Εσπανιόλ, στην οποία ανήκει από το 2004) και αναμφίβολα το όνομά του θα πέσει εκ νέου στο τραπέζι της Πλατείας Αλεξάνδρας εφόσον οι διοικούντες τον Ολυμπιακό αποφασίσουν ότι πρέπει να γίνει κίνηση στο «άσο», είτε τον Ιανουάριο, είτε το προσεχές καλοκαίρι…

Ο Καμερουνέζος ξέρει για τον Ολυμπιακό, σέβεται κι εκτιμάει απόλυτα τον Βαλβέρδε, ενώ και ο ίδιος ο «txingurri» έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Αφρικανού τερματοφύλακα.

Το σημαντικό είναι ότι η τιμή του Καμενί πλέον είναι μέσα στο… βεληνεκές των πρωταθλητών Ελλάδας! Κι αυτό διότι η διοίκηση της Εσπανιόλ αποφάσισε να τον βάλει στην transfer list (σ.σ. λίστα με τους παίκτες που παραχωρούνται) ορίζοντας μάλιστα, ως τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Με δεδομένο ότι το καλοκαίρι του 2012 ο Κάρλος Καμενί μένει ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να φύγει από την Εσπανιόλ χωρίς ο σύλλογος της Καταλονίας να βάλει ούτε μισό ευρώ στα ταμεία του, αναγκάζει τους ιθύνοντες των «κυανόλευκων» της Βαρκελώνης να είναι πλέον πολύ πιο διαλλακτικοί, αλλά και πιο λογικοί στις απαιτήσεις τους για τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Συν τοις άλλοις, ο Καμενί έχει χάσει την θέση του βασικού keeper της Εσπανιόλ φέτος, γεγονός που τον έχει… ξενερώσει, με αποτέλεσμα να βλέπει πιο πολύ από κάθε άλλη φορά το μέλλον το μακριά από την Βαρκελώνη!

Ο διεθνής Καμερουνέζος τερματοφύλακας (μετράει περισσότερες από 60 συμμετοχές στην Εθνική Καμερούν από το 2000 και μετά) , ο οποίος σημειωτέον έχει και κοινοτικό διαβατήριο, οπότε δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ν’ αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αν και έχει, ήδη, στα χέρια του αξιόλογες προτάσεις από διάφορες ομάδες, όπως η Φούλαμ και η Τότεναμ, με τους «μνηστήρες» να θεωρείται δεδομένο ότι θ’ αυξηθούν, καθώς η αξία του Καμενί σε συνδυασμό με την ιδανική του ηλικία, αλλά και την χαμηλή τιμή πώλησης που πλέον έχει, τον καθιστούν άκρως ελκυστικό «προϊόν»…

Ελκυστικό πωλητήριο σε Καμενί! (video)



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved