Θέλει να «δέσει» τον Χαριστέα ο Παναιτωλικός!

Θέλει να «δέσει» τον Χαριστέα ο Παναιτωλικός!

Ιστορική η βραδιά της Τρίτης (11/10) για την Εθνική στην Τιφλίδα, ιστορική όμως και για τον Παναιτωλικό! Δικαιολογημένα οι Αγρινιώτες «φουσκώνουν» τα στήθη από περηφάνια για ένα δικό τους παιδί, που θα επιχειρήσουν να «δέσουν» στην πόλη και να πορευτούν μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Ο Αγγελος Χαριστέας (περί ου ο λόγος) ή καλύτερα ο Αγγελος όλων των Ελλήνων (γουστάρουμε να το λέμε, να το φωνάζουμε και να το γράφουμε, ξανά και ξανά…) έγινε ο πρώτος εν ενεργεία διεθνής παίκτης του Παναιτωλικού στην 85χρονη ιστορία του συλλόγου! Άλλο ένα παράσημο δηλαδή στην στολή του «Χάρι» που στην προκειμένη περίπτωση είναι αρκετό να «εξαργυρωθεί» ακόμη και με το «χρυσό κλειδί» της πόλης του Αγρινίου…!

Παρεμπιπτόντως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προανήγγειλε την επιστροφή της Ελλάδας στο 2004 και ο Αγγελος Χαριστέας ως φρόνιμος και νομοταγής πολίτης αυτής της χώρας, έσπευσε χωρίς καμία χρονοτριβή να γυρίσει το ρολόι του χρόνου επτά χρόνια πίσω! Ευλογημένο να΄ναι το παλικάρι!

Όπως στην Πορτογαλία το καλοκαίρι του 2004, έτσι και τώρα, ο Σερραίος φορ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Το προ επταετίας κερασάκι, συνοδεύτηκε από ελληνική ρετσίνα στο «άγιο δισκοπότηρο» του Euro, ενώ το βράδυ της Τρίτης, «κλείδωσε» την πρόκριση και έστειλε «συστhμένη» την εθνική μας στην τελική φάση του Euro 2012

Ετσι λοιπόν και τώρα που στον Παναιτωλικό γλυκάθηκαν και αισθάνονται διπλά περήφανοι, φιλοδοξούν να στείλουν με το δικό τους… διαβατήριο τον διεθνή φορ στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, στόχος του Φώτη Κωστούλα και των συνεργατών του είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Χαριστέα, όχι μόνο πριν από την έναρξη του Euro 2012, αλλά και πριν από την «δύση» του 2011. Καθότι το γοργόν και χάρη έχει! Για αυτό το λόγο μάλιστα σκοπεύουν να καλέσουν το συντομότερο τον 31χρονο επιθετικό και να του προτείνουν την επέκταση της συνεργασίας τους, για ένα ή δύο ακόμη χρόνια, αναλόγως με τα…γούστα.

Στον Παναιτωλικό θεωρούν αυτονόητη την παραμονή τους στην Super League και έτσι εξηγείται γιατί δεν έβαλαν πριμ παραμονής στον εσωτερικό κανονισμό και εσχάτως ετοιμάζονται να «δέσουν» τον Χαριστέα, χωρίς να περιμένουν την λήξη της τρέχουσας σεζόν, προκειμένου να δουν τι…ψάρια έχουν πιάσει.

Το συμβόλαιο που υπεγράφη μεταξύ των δύο πλευρών το φετινό καλοκαίρι, προβλέπει 300.000 ευρώ καθαρές ετήσιες αποδοχές για τον «Χάρι» συν διάφορα μπόνους, όπως επί παραδείγματι εκείνο που προσθέτει 10.000 ευρώ στο λογαριασμό του, για κάθε γκολ που πετυχαίνει με την φανέλα των «καναρινιών».

Παρά το ΔΝΤ και την εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά συγκυρία ο Φώτης Κωστούλας φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει ένα καινούργιο συμβόλαιο στον Χαριστέα, με αυξημένες αποδοχές, προκειμένου να τον δελεάσει και να διαγράψει από το μυαλό του κάθε σκέψη αποχώρησης από το Αγρίνιο.

Από την πλευρά του, ο διεθνής επιθετικός αναγεννήθηκε στον Παναιτωλικό και δεν κρύβει ότι αισθάνεται πάρα πολύ όμορφα στο Αγρίνιο με τους συμπαίκτες, τον προπονητή, τον κόσμο και γενικότερα την ομάδα. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος.

Εφόσον τελικά ο Φερνάντο Σάντος τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής ενόψει της περιπέτειας του Euro 2012, ο «Χάρι» θα΄χει την ευκαιρία να φτιάξει ακόμη περισσότερο την μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και να διεκδικήσει ίσως το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, εντός ή εκτός ελληνικών συνόρων. Δύο ολότελα διαφορετικοί δρόμοι και μία απόφαση…



Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved