Τσάκας: «Θα δούμε κι άλλα τμήματα του Παναθηναϊκού!»

Τσάκας: «Θα δούμε κι άλλα τμήματα του Παναθηναϊκού!»

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ μίλησε στο Onsports και τόνισε πως συζήτησε με τον πρίγκιπα και για άλλα τμήματα του Παναθηναϊκού πέραν του ποδοσφαίρου. «Εντυπωσιασμένος από το τμήμα μπάσκετ, θέλει να συναντήσει τους Γιαννακόπουλους», είπε χαρακτηριστικά. Σίγουρος για συμφωνία με τον Βαρδινογιάννη εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας.

Απόλυτα ενήμερος για την παρουσία τρίτου ενδιαφερόμενου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ όπως τονίζει ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος υπογράμμισε ότι αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα τις ενέργειες της πλευράς του Σαουδάραβα, καθώς τα πάντα προχωρούν κανονικά και η συμφωνία φτάνει πλέον πολύ κοντά στο να αποτελεί και επίσημο γεγονός.

«Εμάς δεν μας απασχολεί το ότι υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι. Τα ίδια συζητούσαμε και με την εμφάνισή της Arboris, εμείς προχωράμε κανονικά και όπως πρέπει τις διαδικασίες», είπε ο Βλάσης Τσάκας στο Onsports, ενώ εξέφρασε και την έκπληξή του για το γεγονός ότι κάθε φορά που γίνεται ένα βήμα για την συμφωνία του πρίγκιπα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη εμφανίζεται και ένας νέος ενδιαφερόμενος για τον Παναθηναϊκό.

«Όπως σας είπα τα πάντα προχωράνε σύμφωνα με το πλάνο μας. Σήμερα το απόγευμα θα λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ο κ. Πετρόπουλος για να τις προωθήσει στους δικηγόρους του κ. Βαρδινογιάννη και αύριο θα φέρω κι εγώ τα πρωτότυπα έγγραφα», τόνισε ο Βλάσης Τσάκας και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια θα πρέπει να κοιτάξουμε την άφιξη του πρίγκιπα, να γίνουν όλα όπως πρέπει και να υπογραφεί το MOU για να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά. Ασχοληθήκαμε πολύ με ένα θέμα που δεν έπρεπε να μας αφορά εμάς αλλά τους νομικούς των δύο πλευρών. Όλα πάντως προχωράνε βάσει του σχεδίου μας και είμαστε απόλυτα αισιόδοξοι».

Ο Βλάσης Τσάκας στην πορεία, αποκάλυψε πως η συζήτηση του πρίγκιπα με τον ίδιο δεν έχει περιοριστεί μόνο στις επαφές που γίνονται για να αποκτήσει το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ, ο Σαουδάραβας ενδιαφέρθηκε και για τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, εκφράζοντας το θαυμασμό του για τον «εξάστερο» μπασκετικό Παναθηναϊκό!

«Χθες το βράδυ συζητούσαμε για τον Παναθηναϊκό όπως είναι φυσικό και η κουβέντα μας δεν περιορίστηκε στο ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε και για τα άλλα τμήματα που ενδεχομένως στην πορεία να μας απασχολήσουν», είπε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας και πρόσθεσε: «Ο πρίγκιπας εξέφρασε το θαυμασμό του για το μπάσκετ, για την «εξάστερη» ομάδα του Παναθηναϊκού. Θέλει να συναντήσει τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο και τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο, καθώς έχει εντυπωσιαστεί από το δημιούργημά τους».

Τέλος, ο εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή ανέφερε: «Δεν έχει υπάρξει προγραμματισμός κάποιας συνάντησης, όμως σίγουρα θα υπάρξει. Είναι επιθυμία του πρίγκιπα να συναντηθεί με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους για να συζητήσουν για τον Παναθηναϊκό. Όταν θα έρθει στην Ελλάδα θα προγραμματιστούν όλα και θα ενημερωθείτε. Το θέμα τώρα είναι να τελειώσει αυτή η πρώτη συμφωνία και να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα του πλάνου μας για τον σύλλογο»!

Εκτός από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ, ενήμερη για την παρουσία τρίτου ενδιαφερόμενου είναι και η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περιμένει τις απαραίτητες εγγυήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο έτσι ώστε να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών. Οπως έχουμε αναφέρει, ο πρίγκιπας είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας και σύμφωνα με τον νομικό του σύμβουλο έρχεται για τις υπογραφές.



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved