Βαλβέρδε: «Τεράστιες οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό»

Βαλβέρδε: «Τεράστιες οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στην αγγλική έκδοση του Al Jazeera, για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι πρωταθλητές είναι… καταδικασμένοι να νικάνε, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Νταβίντ Φουστέρ!

«Παλιότερα δεν υπήρχαν πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό. Τώρα παίζουν αρκετοί σε ξένες χώρες και τα πηγαίνουν περίφημα», δήλωσε ο «αρχιτέκτονας» των Πειραιωτών και πρόσθεσε: «Η ομάδα μας πρέπει να κερδίζει πάντα. Οι παίκτες το γνωρίζουν καλά αυτό».

Στην συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα με διάφορες εθνικότητες στο ρόστερ και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά. Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για το κοινό του «Καραϊσκάκη», απαντώντας: «Οι ελληνικές ομάδες έχουν μεγάλο αβαντάζ από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί, αλλά στο τέλος η ουσία παραμένει η ίδια, είτε παίζει εντός, είτε εκτός. Να επιβάλλεις το στυλ του παιχνιδιού σου. Να παίζεις το ίδιο επιβλητικά και στο σπίτι σου και μακριά από αυτό».

Για την οικονομική κρίση: «Η κρίση έχει οδηγήσει την Ελλάδα σε δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι, όμως, μόνο η Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη το βλέπουμε αυτό. Όταν έρχεται μια τέτοια δυσκολία ο κόσμος βλέπει σαν καταφύγιο το ποδόσφαιρο. Διατηρούν την αγάπη τους για τις ομάδες τους, γιατί είναι κάτι από το οποίο μπορούν να πάρουν χαρά. Κατά κάποιο τρόπο το κατανοούμε αυτό και προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο με αυτά που δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Στην συνέχεια, μίλησε ο Νταβίντ Φουστέρ: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στην ομάδα μας. Προσωπικά θεωρώ κάτι πολύ όμορφο να μοιράζομαι τον χρόνο μου με ανθρώπους από τόσα διαφορετικά μέρη. Είναι κάτι που σε εμπλουτίζει. Για μένα το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μου στην ομάδα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Όταν ήρθα εδώ πέρυσι με βοήθησε πολύ η παρουσία όλων των Ισπανών».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είναι πολύ κοντά στους παίκτες. Μας μιλάει πολύ είναι συνεχώς δίπλα μας. Είναι πολύ σχολαστικός σε όλα τα θέματα και θέλει να ελέγχει τα πάντα μέσα στην ομάδα. Κάνει εξαιρετική δουλειά στις προπονήσεις. Στην τακτική και την στρατηγική είναι τρομερός!».



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved