Λαμπράκης: «Δύσκολα τα παιχνίδια στο Παγκρήτιο»

Λαμπράκης: «Δύσκολα τα παιχνίδια στο Παγκρήτιο»

Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Άρη στο Παγκρήτιο την Κυριακή ο Σταύρος Λαμπράκης, λέγοντας πως οι «κίτρινοι» δεν θα πάρουν άνετα αποτέλεσμα.

Ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη μιλώντας στον Αρης FM, τόνισε πως οι Κρητικοί προσπαθούν για το βήμα παραπάνω σε πρωτάθλημα κα Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Λαμπράκη στον Αρης FM:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Παγκρήτιο, είπε: «Είναι ήδη σε καλή κατάσταση, μέχρι την Κυριακή θα είναι σε εντάξει. Θα κουρευτεί και δύο φορές ως τότε. Γίνεται μία προσπάθεια ώστε να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Έχουν μπει οι βάσεις τα τελευταία χρόνια κι ο Εργοτέλης πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω. Επειδή ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, παίξαμε καλά, πλην του τελευταίου με τον ΟΦΗ όπου ήμασταν μέτριοι, κατά τα άλλα πήραμε αποτελέσματα και είχαμε καλές εμφανίσεις. Δηλαδή με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ήμασταν καλοί, όπως και με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ήμασταν άτυχοι».

Για τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει την Κυριακή ο Άρης: «Κάθε παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο είναι δύσκολο. Δηλαδή και καλό ξεκίνημα να είχε κάνει ο Άρης πάλι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, είναι λογικό να ψάχνεται ο Άρης ψυχολογικά και αγωνιστικά, με καινούργιο προπονητή και νέα αγωνιστική φιλοσοφία».

Για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Εύχομαι να καθαρίσει το τοπίο κι έτσι πρέπει να εύχεται όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο. Να βρίσκονται οι ομάδες που αξίζουν στη Σούπερ Λίγκα κι όχι αυτές που παλεύουν με άλλες μεθόδους».

Για την πολυετή παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο της ομάδας σχολίασε: «Είναι η φιλοσοφία της ομάδας να μην αλλάζει κάθε τόσο ο προπονητής. Αντιθέτως, εμείς θέλουμε να μείνει ο προπονητής και να δένεται με τη φιλοσοφία της ομάδας».

Για το βήμα παραπάνω που όλοι στον Εργοτέλη θέλουν να κάνει η ομάδα βαθμολογικά φέτος: «Είναι ένα στοιχείο που  το παλεύουμε κάθε χρόνο, όμως απαιτείται χρόνος και υπάρχει καταξίωση μέσα στο Ηράκλειο και αυτό θα φανεί ίσως μετά από μία έξοδο στην Ευρώπη ή μία διάκριση στο Κύπελλο».

Για την αγάπη του στον Εργοτέλη, επισήμανε: «'Έχω δεθεί με την ομάδα. Επτά χρόνια είμαι σε αυτό το πόστο. Την ομάδα την έχω ζήσει και την έχω υπηρετήσει παίζοντας γι αυτήν μπάλα από τις μικρές κατηγορίες».

Για την παλιά και παραδοσιακή έδρα του Εργοτέλη, το Μαρτινέγκο: «Το Μαρτινέγκο ήταν το πρώτο γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα στην Ελλάδα. Ένα γήπεδο που μας ταίριαζε πιο πολύ. Βέβαια από ότι βλέπω, πολλές ομάδες στο εξωτερικό και μάλιστα υψηλού επιπέδου σύλλογοι χρησιμοποιούν συνθετικό χλοοτάπητα».

Σχετικά με ενδεχόμενο κατασκευής νέου γηπέδου για τον Εργοτέλη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει αυτή η σκέψη, βασανίζει αυτή η σκέψη τον πρόεδρο, να φτιάξει ένα γήπεδο για τον Εργοτέλη. Απλά υπάρχουν και οικονομικές δυσκολίες που βασανίζουν όλη την Ελλάδα».

Τέλος, για το αν υπάρχει κάποια κόντρα με τον ΟΦΗ, είπε: «Ο ΟΦΗ είναι παραδοσιακή ομάδα της Ελλάδας, με Κύπελλο και εξόδους στην Ευρώπη. Εμείς τον σεβόμαστε και τον αγαπάμε και το Ηράκλειο αξίζει να έχει δύο ομάδες στη Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα θα υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων στο γήπεδο την Κυριακή. Μάλιστα για μένα αυτό είναι το λογικό. Να πηγαίνει ο καθένας σε όποιο γήπεδο θέλει και να βλέπει ποδόσφαιρο».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved