«Μέχρι την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα έχει διοίκηση»

«Μέχρι την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα έχει διοίκηση»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Λευτέρης Δούκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero" τόνισε ότι η νέα διοίκηση θα βγει μέσα στα επόμενα 24ωρα, αναφέρθηκε στη συνάντηση Ζαγοράκη-Βρύζα, αλλά και στο αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκέφτηκε να αποχωρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Δούκα:

Για τον λόγο που ακόμη δεν έχει διοίκηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Συνέπεσε το χρονικό διάστημα που θα έβγαινε το πόρισμα στην δημοσιότητα με την ολοκλήρωση της θητείας της παρούσας διοίκησης, οπότε μερικά 24ωρα καθυστέρησης δικαιολογούνται. Ένα μήνα πριν ή ένα μετά να είχαν παραιτηθεί τα μέλη της παλιάς διοίκησης ίσως και να μαθαίναμε πιο γρήγορα τα νέα ονόματα».

Για το αν είναι έτοιμη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προβεί σε ανακοινώσεις: «Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, έχω την εντύπωση ότι αύριο ή το πολύ μέχρι την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα έχει διοίκηση. Το επόμενο διάστημα πιστεύω ότι θα γνωστοποιηθούν τα νέα ονόματα».

Για την συνάντηση Ζαγοράκη-Βρύζα το βράδυ της Κυριακής (9/10): «Οταν υπάρχει μια διαφωνία, μια συνάντηση είναι αυτή που ξεκαθαρίζει το τοπίο, εκ των πραγμάτων όταν βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι σε ένα τραπέζι δίνεται το στίγμα της συμπόρευσης».

Για το πως θα προχωρήσουν οι εξελίξεις: «Δεν θα μείνει κάτι κρυφό, ούτε αν ειπωθεί κάτι τώρα θα εντυπωσιάσει τον κόσμο, όλα θα μαθευτούν το επόμενο διάστημα. Συμφωνήθηκε, πάντως, το πως ακριβώς θα... τρέξει το καράβι».

Για το θέμα του αριθμού των μελών του συμβουλίου: «Αν πούμε ότι τέθηκε τέτοιο θέμα το ζητούμενο είναι τι διάσταση πήρε αυτό. Δεν νομίζω ότι όταν μιλούν δύο άνθρωποι πρέπει να συμφωνούν σε όλα. Το ότι έπεσαν όλα τα ενδεχόμενα στο τραπέζι δεν σημαίνει πως υπήρξε διαφωνία. Οι τέσσερις παρευρισκόμενοι στην συνάντηση της Κυριακής θα είναι στην διοίκηση. Επίσης και ένας εκπρόσωπος από τον ΑΣ. Εχει ξεκαθαρίσει και η κατάσταση για τα υπόλοιπα μέλη ενδεχομένως, όμως, να υπάρξει κάποια άρνηση οπότε καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Μπορεί να είναι και παραπάνω από εννιά τα μέλη».

Για το αν ο Ζαγοράκης θα δώσει σύντομα συνέντευξη Τύπου: «Πρώτα θα γίνει ΔΣ να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Δεν είναι απίθανο να δώσει, αλλά όχι τώρα, αφού δεν μπορεί την παρούσα στιγμή αυτό να είναι μέσα στις προτεραιότητές του».

Για τον λόγο που αλλάζουν τα πρόσωπα στην διοίκηση: «Αν δεν άλλαζαν θα μπορούσε κάποιος να ρωτήσει γιατί δεν άλλαξαν. Υπάρχουν προπονητές που σε κάποια ματς δεν κάνουν αλλαγές και σε άλλα κάνουν».

Για το πόρισμα: «Το πόρισμα αφορούσε μια τριετία. Από τους συμβούλους που παραιτήθηκαν κανείς δεν είχε σχέση με τα οικονομικά την τελευταία τριετία. Θυμίζω, πως ο κ. Φαρλαλής ασχολήθηκε μόνο την περσινή σεζόν, την οποία δεν αφορά ο έλεγχος».

Για το αν ο Ζαγοράκης σκέφτηκε να αποχωρήσει: «Όταν ειδικά ο πρόεδρος δεν ξέρει αν θα μείνει, δεν είναι δυνατόν να τρέξουν οι εξελίξεις. Ο πρόεδρος περίμενε το πόρισμα για να αποφασίσει οριστικά αν μπορεί να μείνει. Γιατί όλοι καταλαβαίνουμε πως έστω και υπόνοιες ατασθαλιών να υπήρχαν δεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved