Ζαραδούκας – Μόνχε: «Δεν το πιστεύαμε»

Ζαραδούκας – Μόνχε: «Δεν το πιστεύαμε»

Ανυπόμονοι να αγωνιστούν με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Ζαραδούκας και Βιθέντε Μόνχε.

Οι δύο, πρώην, πλέον… «Βολιώτες» παραχώρησαν συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Πρωταθλήτης» και μίλησαν για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, τη συνεργασία τους από την αριστερή πλευρά, την… ετοιμότητά τους για τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, αλλά και την κατάσταση που βίωσαν το καλοκαίρι στην ομάδα της Μαγνησίας.

Αρχικά, οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τη μεταγραφή τους στους Πρωταθλητές Ελλάδας:

Ζαραδούκας: «Στην αρχή πίστεψα κι εγώ πως ήταν φήμη. Μου το μετέφεραν αλλά δεν το πίστεψα διότι εκείνη την περίοδο ακούγονταν πολλά. Συνειδητοποίησα πως είναι αλήθεια και άρχισα να ζω αυτό το όνειρο να παίξω σε αυτή την μεγάλη ομάδα.

Όταν είσαι σε έναν μικρότερο σύλλογο όσο κι αν πιστεύεις στις δυνατότητές σου, δεν φαντάζεται πως θα έρθει εύκολα ο Ολυμπιακός να σε αποκτήσει. Είναι ένας πανίσχυρος σύλλογος που μπορεί να αποκτήσει οποιονδήποτε παίκτη από το εξωτερικό οπότε σκέφτεται ότι δύσκολα θα σε προσεγγίσει. Ευτυχώς για μένα με πρόσεξαν και με ζήτησαν. Πίστευα πάντα ότι μπορεί να συμβεί Κάτι τέτοιο αλλά φια να είμαι ειλικρινής δεν το ανέμενα  από φέτος».

Μόνχε: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα και όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού και με ενημέρωσαν αρχικά δεν το πίστεψα. Είχα ακούσει πολλά εκείνη την περίοδο οπότε δεν μου ήταν εύκολο να πιστέψω ότι από την αβεβαιότητα ξαφνικά έρχεται η καλύτερη ομάδα και σε ζητάει. Ευτυχώς ήταν αλήθεια και όλα πήγαν καλά.

Στον καιρό που βρίσκομαι στην Ελλάδα κατάλαβα πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Ψάχνει τους καλύτερους παίκτες και συνήθως φέρνει μεγάλα, διάσημα ονόματα από το εξωτερικό. Εμείς βρισκόμασταν σε μια ομάδα χαμηλότερου επιπέδου, που μπορεί να κάναμε μια σπουδαία χρονιά στον Βόλο, αλλά δεν περιμένεις ότι θα αποτελέσεις στόχο του πρωταθλητή. Το θες όσο τίποτα, αλλά απλά δεν το περιμένεις για να μην ενθουσιαστείς. Τώρα που όλα τελείωσαν μπορώ να αισθανθώ χαρούμενος».

Όσον αφορά στον λόγο που επέλεξαν τον Ολυμπιακό, οι Γιάννης Ζαραδούκας και Βιθέντε Μόνχε, ανέφεραν:

Ζαραδούκας: «Όταν παίζεις στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην οποία να θέλεις να παίξεις. Είναι ο Ολυμπιακός και ως ανταγωνιστής ο Παναθηναϊκός, όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά: το γήπεδο. Απίστευτη εμπειρία να παίζεις στο δικό σου σπίτι, σου δίνει μια μοναδική αίσθηση γι αυτό και για μένα ήταν προτεραιότητα ο Ολυμπιακός. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε μια ομάδα με δικό της γήπεδο».

Μόνχε: «Σίγουρα πως από την στιγμή που βρίσκεται στην Ελλάδα θες να παίξεις στον Ολυμπιακό. Δεν γνωρίζω κανέναν παίκτη που να μην θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το όνειρο κάθε παίκτης».

Παράλληλα, οι δύο αριστεροπόδαροι παίκτες μίλησαν για την κατάσταση που βίωσαν το καλοκαίρι στον Βόλο:

Μόνχε: «Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές ως αθλητές. Διότι περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα. Ελπίζαμε να μείνει στην μεγάλη κατηγορία μετά την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι πέρυσι. Αυτό δεν συνέβη και ήρθε η περίοδος της αβεβαιότητες. Πολύ άσχημα διάστημα διότι ουσιαστικά βρισκόμασταν στο κενό. Έχουμε οικογένειες, παιδιά και καθόμασταν σπίτι χωρίς χρήματα και χωρίς κάτι σίγουρο στα χέρια μας. Δόξα τω θεώ η περίοδος αυτή τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ζαραδούκας: «Με το που ξεκίνησε η προετοιμασία μας είπαν ότι η ομάδα θα υποβιβαστεί στην Β’ Εθνική. Μετά μας ενημέρωσαν ότι θα αγωνιστούμε μεν στην Super League αλλά με μείον 10 βαθμούς και στο τέλος ο Βόλος υποβιβάστηκε στην τέταρτη εθνική. Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας για να αντέξεις όλα αυτά τα κτυπήματα κι όλα τα παιδιά που ήμασταν στον Ολυμπιακό υπομέναμε χωρίς να λυγίσουμε. Για μας ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ήρθε σε έναν σύλλογο τον οποίο ονειρεύεται κάθε παίκτης».

Για τον τρόπο που τους προσέγγισε ο Ολυμπιακός, οι δύο ποδοσφαιριστές, τόνισαν:

Ζαραδούκας: «Η πρώτη ομάδα που με προσέγγισε ήταν ο Παναιτωλικός και μετά ήρθε ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν. Όλες οι... επαφές γίνονταν μέσω των εφημερίδων κάτι πολύ απρόσωπο και ιδιαίτερα άκομψο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ πιο ευθύς. Με πλησίασε και κατέθεσε την πρόταση του χωρίς πλάγιους τρόπους. Με ήθελε, με προσέγγισε, συμφωνήσαμε.

Με το που άκουσα ότι έρχεται ο Ολυμπιακός, δεν υπήρξε καμία άλλη σκέψη για μένα. Άλλωστε έχω μεγαλώσει στην...γειτονιά, μένουμε στην Νίκαια και ήταν η καλύτερη ευκαιρία να παίξω στο Καραϊσκάκη ως παίκτης του Ολυμπιακού».

Μόνχε: «Είχα αρκετές προτάσεις, ενδιαφέρον από ελληνικούς συλλόγους και ξένους. Ο Άρης με ήθελε διότι εκεί ήταν και ο κύριος Τσιώλης αλλά δεν είχαν θέσεις για ξένους. Με προσέγγισε και η ΑΕΚ χωρίς να προχωρήσει κάτι. Η Θέλτα του Βίγκο είχε καταθέσει την καλύτερη πρόταση πριν έρθει ο Ολυμπιακός. Προχωρήσαμε αλλά στο τέλος δεν γινόταν να περιμένουν περισσότερο διότι υπήρχε το μπέρδεμα με τον Βόλο. Όταν αποσύρθηκαν ευτυχώς ήρθε ο Ολυμπιακός οπότε εκεί τελείωσαν όλα. Μου έδινε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα ενώ είναι και ομάδα του Champions League».

Τόσο ο Γιάννης Ζαραδούκας, όσο και ο Βιθέντε Μόνχε έδωσαν το «παρών» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μίλησαν για τις εντυπώσεις τους:

Ζαραδούκας: «Θέλαμε πολύ να βοηθήσουμε καθώς ήμασταν έτοιμοι. Στεναχωρηθήκαμε που δεν ήταν έτοιμα τα χαρτιά μας. Η εμπειρία στο Καραϊσκάκη ήταν μοναδική, την έχω ζήσει άλλωστε και μικρός. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι σε αυτό το γήπεδο. Το βιώσαμε πέρυσι.

Ο κόσμος στο Καραϊσκάκη σου τρυπάει τα αυτιά, μπαίνει στο μυαλό σου. Σε ανεβάζει ή σε φοβίζει. Αυτό μου έκανε εντύπωση και πέρυσι. Τους είχαμε κλείσει στην περιοχή τους για να τους ισοφαρίσουμε αλλά ο κόσμος δεν το... έβαζε κάτω. Στήριξε την ομάδα του και τελικά μπήκε το τρίτο γκολ από τον Μιραλάς και μας νίκησαν. Η πίεση ήταν τέτοια ώστε δεν καταφέραμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ. Βεβαίως ήταν σημαντική και η παρουσία παικτών όπως ο Τοροσίδης, ο Αβραάμ και ο Μιραλάς».

Μόνχε: «Ήταν μεγάλη η χαρά μου στον πρώτο αγώνα που βρέθηκα στην κερκίδα. Η ομάδα έπαιζε με τον ΠΑΟΚ ένα ντέρμπι. Μακάρι να βοηθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Θυμάμαι πολύ καλά από τον περυσινό αγώνα τον Βασίλη Τοροσίδη είχαμε και μια διένεξη μάλιστα».

Ζαραδούκας: «Στο αριστερό σημαιάκι του κόρνερ (σ.σ. δείχνει το σημείο). Μπήκα στην μέση να τους χωρίσω διότι τα πνεύματα ήταν οξυμένα. Αυτά συμβαίνουν και νομίζω Πέπε ότι τα βρήκατε αμέσως».
Μόνχε: «Εννοείται, ότι μιλήσαμε πάλι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θέλαμε και οι δύο να κερδίσουμε και κάναμε τα πάντα για τις ομάδες μας. Από εκεί και πέρα η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι δεδομένη. Ο Ιμπαγάσα, ο Τοροσίδης είναι σπουδαίοι παίκτες».

Για το αν είναι έτοιμοι για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, οι δύο άσοι, υποστήριξαν:

Μόνχε: «Ο κόουτς αποφασίζει. Αν κρίνει πως μπορώ να βοηθήσω περιμένω. Και Πέρυσι άλλωστε, όπως μου θυμίσατε είχα καλά παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ».

Ζαραδούκας: «Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε πως και πως να μας δώσει την ευκαιρία. Περιμένω, θα ήθελα πολύ να παίξω. Καταρχάς βεβαίως θα πρέπει να είμαι στην αποστολή κι αν χρειαστεί η ομάδα θα παίξω. Περιμένω και την πρώτη μου προπόνηση με τον Ολυμπιακό. Σαν ένα παιδί που αναμένει το δώρο του».

Όσον αφορά στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Βιθέντε Μόνχε, ανέφερε: «Ο κόσμος με γνωρίζει ως παίκτη ο οποίος παίζει με πάθος, προσπαθώ να νικήσει η ομάδα. Δεν φοβάμαι κανέναν και σκοπός μου είναι να νικήσουμε. Δεν με νοιάζει αν παίζω κόντρα 30.000, 40.000 φιλάθλους. Μπαίνω για να Κάνω την δουλειά μου. Έχω μάθει να παίζω σε γεμάτα γήπεδα και αυτό μου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να αγωνιστώ καλύτερα.

Όποιον και να βρω απέναντί μου θα προσπαθήσω να τον νικήσω. Θα παίξω δυνατά, όχι βρώμικα πάντως. Και αδερφός μου να βρίσκεται απέναντι θα κάνω ότι μπορώ  για να νικήσουμε. Μετά θα είμαστε...αδέρφια. Μέσα στο γήπεδο δεν καταλαβαίνω από φιλίες και οικογενειακές σχέσεις. Αυτό νομίζω πως θέλουν να δουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού».

Ακόμα, οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν την… σκιαγράφηση του εαυτού τους:

Μόνχε: «Είμαι ο πιο σκληρός κριτικής του εαυτού μου. Έχω μάθει να κάνω αυτοκριτική αμέσως μόλις τελειώσει ένας αγώνας. Γνωρίζω τι είναι αυτό που πήγε καλά και τί όχι. Είμαι αυστηρός απέναντι στον εαυτό μου. Το ίδιο και ο αδερφός μου. Με παίρνει τηλέφωνο από την Ισπανία και μου λέει: «τι μαλ... έκανες πάλι». Θέλω να ακούω τα λάθη μου περισσότερο από τα θετικά μου.

Αν πρέπει να σκιαγραφήσω αγωνιστικά τον εαυτό μου, πάνω από όλα είμαι επιθετικός στο παιχνίδι μου. Νομίζω ότι παίζω καλύτερα στα άκρα και όταν έχω χώρο μπροστά μου για να κινηθώ με δύναμη. Θα βοηθήσω την ομάδα μου να αναπτυχθεί, να δημιουργήσει παιχνίδι, γνωρίζω όμως πως αποτελεί ευθύνη μου να γυρίσω και να βοηθήσω στην άμυνα. Έχω δυνάμεις για να επιστρέψω και να κόψω τον αντίπαλό μου.

Τώρα για τις αδυναμίες... Καμιά φορά είμαι εκρηκτικός. Σε ένα σκληρό παιχνίδι μπορούν να συμβούν φάσεις που σε εκνευρίζουν όπως ένα βρώμικο τάκλιν. Εκεί καμιά φορά δεν συγκρατώ τον εαυτό μου και αντιδρώ άμεσα. Παίζω τόσο παθιασμένα που ώστε δεν είναι πάντα εύκολο να κρατήσω τα νεύμα μου. Δυστυχώς. Θέλω και θα προσπαθήσω να το πράξω στον Ολυμπιακό. Είναι το πάθος μου για το ποδόσφαιρο που με παρασύρει».

Ζαραδούκας: «Βασίζομαι στην ταχύτητα και την γνώση της θέσης. Είναι σημαντικό για μένα ο παίκτης που βρίσκεται μπροστά μου να γνωρίζει και αυτός καλά τον ρολό του. Μόνο με την συνεργασία μπορούμε να κρατούμε την πλευρά καλά. Στην άμυνα είμαι παίκτης που κρατάω το χώρο, στηρίζομαι περισσότερο στην άμυνα τακτικής. Δεν είμαι τόσο... επιθετικός να πάω να πέσω πάνω στον αντίπαλο που έχει την μπάλα και να του την κλέψω. Αυτή η προσέγγιση σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Σίγουρα έχω τα ελαττώματά μου ως παίκτης. Αυτά θέλω να τα βελτιώσω σε Κάθε ώρα προπόνησης».

Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές σχολίασε ο ένας τον άλλο:

Ζαραδούκας: «Ο Πέπε έχει το πλεονέκτημα του ένας εναντίον ενός. Δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον αντίπαλο αμυντικό. Μπαίνει δυνατά στην φάση, πάει προς την περιοχή και όχι έξω από αυτήν. Το τεράστιο πλεονέκτημά του είναι το γεγονός ότι γυρνάει να βοηθήσει την άμυνα. Δεν σε αφήνει ποτέ ξεκρέμαστο».

Μόνχε: «Τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης αλλάξαμε πολύ τα τελευταία χρόνια ως παίκτης. Ωριμάσαμε, βελτιωθήκαμε, προοδεύσαμε παίζοντας μαζί στον Βόλο. Ο Γιάννης είναι πολύ γρήγορος στις αντιδράσεις του. Γνωρίζει άριστα πότε πρέπει να πασάρει, πότε να μου δώσει την μπάλα ώστε να μην βγω οφσάιντ. Περιμένει τις κινήσεις μου. Οι δε σέντρες του είναι πάντα τρομερά ζυγισμένες».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του περσινού Ολυμπιακού Βόλου, οι δύο αριστεροπόδαροι ποδοσφαιριστές, είπαν:

Ζαραδούκας: «Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού. Παίζαμε σφιχτά στην άμυνα και κτυπάγαμε στις αντεπιθέσεις με τον Μόνχε, τον Ούμπιντες και τον Μπρέσκα. Γνωρίζαμε πάντα πως να κτυπήσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Όσο κ ι αν σας εκπλήσσει ο Μπρέσκα είναι εκπληκτικά γρήγορος και κακώς σας ξεγελάει το σουλούπι του. Η τακτική του κυρίου Τσιώλη ταίριαζε απόλυτα στο παιχνίδι μας ενώ πάντα γνωρίζαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας.

«Πέρυσι δεν φοβηθήκαμε κανέναν αντίπαλο και αυτό ήταν το μυστικό μας. Δεν το κατάλαβαν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός οπότε την πάτησαν. Μόνο ο Ολυμπιακός μας νίκησε. Αυτό συνέβη διότι κι εμείς πιστέψαμε πως αφού νικήσαμε τους άλλους δύο, θα νικήσουμε και τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν συνέβη διότι πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Με άλλη φιλοσοφία και παίκτες ιδιαίτερης ποιότητας. Οι αδυναμίες του Ολυμπιακού, Πέρυσι ήταν ένα κενό που εμφανιζόταν μεταξύ άμυνας και κέντρου. Δεν βρίσκονταν τόσο κοντά οι γραμμές του κι εκεί προσπαθήσαμε να τους κτυπήσουμε».

Μόνχε: «Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Ο Ολυμπιακός μπαίνει από την αρχή στην επίθεση, θέλει να σε κλείσει στην περιοχή σου. Αγωνίζεται σε πολύ υψηλούς ρυθμούς. Αυτό, όπως είπε και ο Γιάννης, αφήνει κενά στην αντεπίθεση και μπορείς να τον κτυπήσεις στην αντεπίθεση.

Δεν είναι εύκολο να ακολουθήσεις τον ρυθμό του Ολυμπιακού. Δεν το αντιμετωπίζεις διότι είναι τόσο επιθετικοί, κυκλοφορούν γρήγορα την μπάλα σου βάζουν δύσκολα».

Όσον αφορά στην υπόθεση της εμπλοκής του Ολυμπιακού Βόλου στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων και την αντιμετώπιση που έτυχαν ο Γιάννης Ζαραδούκας, σχολίασε: «Ήταν ιδιαίτερη προσβλητική για εμάς όλη αυτή η φημολογία για τον Βόλο. Όλα τα παιδιά δίναμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερο εαυτό μας για την νίκη. Κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, πήραμε τους περισσότερους κρίσιμους αγώνες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Σε εξοργίζει αυτή η φημολογία όταν τα έχεις δώσει όλα στο γήπεδο, έχεις ματώσει, έχεις τραυματιστεί κι έρχεται κάποιος που μπορεί να μην έχει παρακολουθήσει κανέναν αγώνα και λέει το μακρύ και το κοντό του. Στο τέλος τέλος, ακούσατε πόσες προτάσεις είχε ο Πέπε, ομάδες ήθελαν εμένα αλλά και άλλα παιδιά. Αν συνέβαινε Κάτι περίεργο δεν νομίζω πως θα ενδιαφέρονταν τόσο για να μας εντάξουν στο δυναμικό τους».

Παράλληλα, ο διεθνής αμυντικός μίλησε και για τη σημαντική νίκη της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Κροατία: «Στα πρώτα 30 λεπτά από την αγωνιστική απραξία δεν ένοιωθα τα γόνατά μου. Με την βοήθεια της ομάδας και την στήριξη από τον κύριο Σάντος βρήκα τον ρυθμό μου. Οι Κροάτες ήρθαν για να πάρουν την ισοπαλία και αυτό το καταλάβαμε νωρίς. Θελήσαμε να τους αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Δείξαμε υπομονή μέχρι το σημείο όπου πατήσαμε το γκάζι. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και πετύχαμε. Τώρα έρχεται ο αγώνας με την Γεωργία. Πάμε για να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας. Με σοβαρότητα δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία αλλά για την νικη και θα πάμε στο Euro όπως αξίζει σε αυτή την Εθνική».

Τέλος, ο Βιθέντε Μόνχε μίλησε και για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, κάτι που είχε βιώσει και στην Αργεντινή: «Πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή. Εμείς δυστυχώς βιώσαμε απίστευτα άσχημες καταστάσεις. Οι τράπεζες μας πήραν τα χρήματα, ο κόσμος δεν είχε να φάει. Θυμάμαι απίστευτες σκηνές στους δρόμους, που ειλικρινά εύχομαι να μην ζήσει κανένας λαός. Ο κόσμος κρατούσε στους ώμους του ότι είχε σπίτι, μια τηλεόραση, ένα βίντεο οτιδήποτε μπορούσε να ανταλλάξει με φαγητό.

Σιγά σιγά αρχίσαμε να προσαρμοζόμαστε και μετά από 10 χρόνια βρισκόμαστε σε ένα σταθερό επίπεδο ζωής. Χαμηλό αλλά σταθερό για όλους. Πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει την δυναμική να μην υποστεί τα ίδια. Θα τα καταφέρετε ως λαός και ως Ευρώπης. Το εύχομαι με όλη μου την καρδιά διότι η χώρα σας μου έδωσε πολλά.

Ξεκίνησα να παίζω οργανωμένα στα 16 μου και στα 17 τα παράτησα για τρία χρόνια. Καθόμουν σπίτι μέχρι τα 20 όταν κι αποφάσισα να επιστρέψω. Από τότε δίνω την δική μου μάχη σε μια δύσκολη διαδρομή η οποία με έφερε τώρα στον μεγαλύτερο σύλλογο της καριέρας μου. Γι αυτό είμαι υπόχρεος».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved