Επισκέψεις για Μιραλάς από την Premier League!

Επισκέψεις για Μιραλάς από την Premier League!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έφυγε προ ημερών με άδεια χέρια από το «Emirates» και το «κρας - τεστ» με την Αρσεναλ, ωστόσο ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε… πλουσιότερος στον Πειραιά!

Ο Βέλγος επιθετικός «γυάλισε» στον τεχνικό των «κανονιέρηδων» Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος νωρίτερα και πριν από την σέντρα, είχε πληροφορηθεί για τα έργα και τις ημέρες του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού…

Ισως μάλιστα ο Αλσατός προπονητής εκτός από τα συγχαρητήρια που μετέφερε μετά το τέλος του αγώνα στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την σπουδαία (όπως την χαρακτήρισε) εμφάνιση του Ολυμπιακού, να μην παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη μνεία στον 24χρονο στράικερ, που για λόγους πολιτικής απέφυγε ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων» να δώσει στην δημοσιότητα και να μεταφέρει στους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε στα αποδυτήρια.

Το σίγουρο, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, είναι πως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Βενγκέρ εξουσιοδότησε το τμήμα σκάουτινγκ της αγγλικής ομάδας να πραγματοποιήσει focus στον Κέλβιν Μιραλάς ή εάν θέλετε για να το μεταφράσουμε στα ελληνικά, να περάσουν από… κόσκινο το «βαρύ πυροβολικό» του Ολυμπιακού!

Ετσι και χωρίς να χάσουν χρόνο, οι «κανονιέρηδες» ήρθαν σε επικοινωνία με γνωστό Ελληνα μάνατζερ (ο οποίος παραδοσιακά διατηρεί μεγάλα «κονέ» στο νησί, λόγω της συνεργασίας του με μεγάλο αγγλικό γραφείο ατζέντηδων) προκειμένου να του ζητήσουν επιπλέον πληροφορίες για τον Μιραλάς (βλ. ετήσιες απολαβές, διάρκεια και ρήτρα συμβολαίου κ.α.) μαζί με το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων του Ολυμπιακού στην Super League…

Η συγκεκριμένη κίνηση, ουσιαστικά σημαίνει ότι σύντομα οι «κανονιέρηδες» σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τις επισκέψεις στην χώρα μας, για να «σκανάρουν» τον βιρτουόζο επιθετικό των πρωταθλητών Ελλάδας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, «κατάσκοπος» της Αρσεναλ να πιάσει άμεσα δουλειά και να βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου (15/10) στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Εκτός, όμως, από την Αρσεναλ, στο «χορό» της παρακολούθησης του Μιραλάς, ετοιμάζονται να πάρουν μέρος άλλοι δύο σύλλογοι της Premier League.

H Τότεναμ του Χάρι Ρέντναπ και μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικής από τους «πετεινούς» και τους «κανονιέρηδες» που χτυπάει κάρτα στην φετινή Premier League, σύμφωνα με τα όσα έχουν μεταφέρει εκπρόσωποι των δύο συλλόγων σε μεγάλο αγγλικό γραφείο ατζέντηδων στο Λονδίνο, το οποίο διατηρεί επαγγελματικές διασυνδέσεις με την Ελλάδα….

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μιραλάς είναι ενήμερος για τις επικείμενες αγγλικές επισκέψεις, κάτι που θα του δώσει έξτρα κίνητρο να ανεβάσει ταχύτητα στην υπόλοιπη διαδρομή της φετινής σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού, τόσο στο Champions League, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα….



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved