«Ικανός για μεγάλα πράγματα ο Ατρόμητος»

«Ικανός για μεγάλα πράγματα ο Ατρόμητος»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου παραχώρησε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Βασίλης Καρακατσάνης, δηλώνοντας πως στόχος της ομάδας είναι το πλασάρισμα στην εξάδα.

Κάνοντας έναν απολογισμό για τη  μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, σημείωσε: «Ασφαλώς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί η ομάδα παραμένει αήττητη έχοντας δώσει τρία παιχνίδι εκτός έδρας και δύο εντός εκ των οποίων το ένα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι η βαθμολογική μας θέση αποδίδει δικαιοσύνη γιατί σε όλα τα παιχνίδια είχαμε καλύτερη απόδοση από τον αντίπαλο μας με εξαίρεση εκείνο της Τρίπολης με τον Αστέρα όπου από τύχη πήραμε ένα βαθμό. Από την άλλη πλευρά όμως στο ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ στη Κρήτη θα μπορούσαμε να είχε καθαρίσει» από το α’ ημίχρονο και τελικά το «πληρώσαμε» μένοντας στην ισοπαλία».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Βασίλης Καρακατσάνης υποστήριξε: «Η ομάδα μας πρέπει να εκμεταλλευτεί τώρα το πρόγραμμα των τριών επόμενων αγωνιστικών για να μείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας καθώς θα παίξουμε εκτός έδρας με την Κέρκυρα και ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο. Ασφαλώς κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, εκτιμώ όμως ότι ο Ατρόμητος είναι ικανός για μεγάλα πράγματα και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει».

Για τους στόχους που μπορεί να θέσει ο Ατρόμητος στη φετινή περίοδο είπε: «Ξεκάθαρα μπορώ να σας πω ότι ένα πλασάρισμα στην πρώτη επτάδα ή εξάδα και η διάκριση στο κύπελλο Ελλάδας αποτελούν ρεαλιστικούς στόχους. Δεν πρέπει όμως να είμαστε υπερφίαλοι. Φέτος έγινε μεγάλη ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό και έχουμε μια νέα ομάδα που στηρίζεται επί το πλείστον σε Έλληνες παίκτες κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς και τότε πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα και στους δύο στόχους».

Αναφερόμενος στην οργάνωση του συλλόγου, επισήμανε: «Η οργάνωση αποτελεί το βασικό συστατικό για την εκτόξευση του Ατρόμητου. Ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου εντός κι εκτός του γηπέδου είναι υποδειγματικός και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποδώσει καρπούς. Το εγγυάται η παρουσία του προέδρου μας κυρίου Γιώργου Σπανού και των ανθρώπων που έχουν επιφορτιστεί το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το οργανωτικό».

Για την συμπαράσταση των φιλάθλων του Περιστερίου τόνισε τα εξής: «Εκτιμώ ότι φέτος θα έχουμε περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη χρονιά. Ήδη στο ματς με τον Παναιτωλικό υπήρχε εκπληκτική ατμόσφαιρα κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος του Περιστερίου έχει δεθεί ακόμη περισσότερο με την ομάδα κι επιπλέον αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς. Βρίσκομαι επί σειρά ετών κοντά στην ομάδα και νομίζω ότι διανύουμε πραγματικά μια εποχή που πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Ο Ατρόμητος διαθέτει μεγάλη δυναμική και ο κόσμος αποτελεί τη μεγάλη του δύναμη».

Τέλος, ο Βασίλης Καρακατσάνης κατέληξε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι κι εξακολουθεί να περνάει δύσκολες στιγμές. Εμείς είμαστε ένα σωματείο που ξέρει τι θα πει «υγεία» και στηρίζουμε την πρόοδό μας αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις. Οι φίλαθλοι μας το αναγνωρίζουν αλλά περισσότερο χαίρομαι που οι φίλαθλοι άλλων ομάδων από όλη την Ελλάδα λένε τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο και αυτό είναι πολύ σημαντικό κέρδος για εμάς».



Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved