Εγγύηση οι Γιαννακόπουλοι, «ευθύνες» σε Βγενόπουλο

Εγγύηση οι Γιαννακόπουλοι, «ευθύνες» σε Βγενόπουλο

Αν μπορούσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού να επιλέξει αυτή την χρονική περίοδο τα «αφεντικά» της ομάδας, αυτοί δεν θα ήταν άλλοι από τους αδερφούς Γιαννακόπουλους.

Αυτό έδειξε η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας «Εξέδρα», στο διάστημα μεταξύ 3 και 6 Οκτωβρίου. Στους φίλους των «πρασίνων», που συμμετείχαν στην έρευνα και προέρχονται από το λεκανοπέδιο Αττικής, τέθηκαν διάφορα ερωτήματα που αφορούσαν τα διοικητικά του συλλόγου.

Η συντριπτική πλειοψηφία (ποσοστό 76%), λοιπόν, απάντησε ότι οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι οι διοικητικοί ηγέτες που μπορούν να εγγυηθούν την σταθερότητα στην ομάδα και να συσπειρώσουν τον κόσμο της. Με άλλα λόγια, οι φίλοι της ομάδας θεωρούν ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι θα μπορούσαν να… φέρουν στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό κάτι από τις επιτυχίες του «εξάστερου».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αυτός που ακολουθεί, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος, καθώς μόνο το 17% του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης , ενώ το 75% θεωρεί ότι σε περίπτωση που έπαιρνε αυτός στα χέρια του τα… ηνία της ομάδας, θα υπήρξε αστάθεια, δείγμα της απώλειας της όποιας απήχησης είχε εξασφαλίσει στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού όταν πρωτοεμφανίστηκε με το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας. Εξίσου σημαντικό και το ποσοστό εκείνων που κρίνουν ότι και ο Νικόλας Πατέρας αποτελεί πόλο αστάθειας για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού με το 47% να ψηφίζει κάτι τέτοιο, ενώ 40% τάχθηκαν υπέρ της σταθερότητας.

Στο ερώτημα, λοιπόν, για τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στην σταθερότητα ή αστάθεια για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δόθηκαν οι ακόλουθες απαντήσεις:

Αδερφοί Γιαννακόπουλοι: Σταθερότητα 76% - Αστάθεια 14% - Δεν ξέρω, δεν απαντώ 10%

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Σταθερότητα 50 - Αστάθεια 42% - Δεν ξέρω, δεν απαντώ 8%

Νίκος Πατέρας: Σταθερότητα 40% - Αστάθεια 47% - Δεν ξέρω, δεν απαντώ 13%

Ανδρέας Βγενόπουλος: Σταθερότητα 17% - Αστάθεια 75% - Δεν ξέρω, δεν απαντώ 8%

Κόλαφος για Βγενόπουλο

Πάντως, οι «κατηγορίες» προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο δεν σταματούν εκεί, καθώς με ποσοστό 37%, μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και 35% στο σύνολο των συμμετεχόντων, υποδεικνύεται ως ο βασικός υπεύθυνος για τη διοικητική αναταραχή που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, ενώ με ποσοστό 27% του χρεώνεται η ευθύνη για την αποτυχία του εγχειρήματος της «πολυμετοχικότητας» και με ποσοστό 31% αυτή για την κακή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ως προς την ευθύνη για την οικονομική κατάσταση, πρώτο... κόμμα είναι το "όλοι" με ποσοστό 32%.

Θετικοί για Τζίγκερ, Αραβες

Σε ποσοστό 60% οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζουν σωστή την κίνηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την πολυμετοχικότητα, ενώ συντριπτικά υπέρ του ερχομού των Αράβων τάσσεται το 78% των συμμετεχόντων, έναντι μόλις 15% που βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο αλλαγής ιδιοκτησίας για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved