Μήτρογλου: «Δεν με...ψωνίζουν τα γκολ»

Μήτρογλου: «Δεν με...ψωνίζουν τα γκολ»

Η πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ δεν φουσκώνει τα μυαλά του, ενώ δεν κρατάει… μανιάτικο την απουσία του από τα τελευταία «προσκλητήρια» της Εθνικής. Ο Κώστας Μήτρογλου, περί ου ο λόγος, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην «Real News» θέτει ευατόν στην διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και ξεκαθαρίζει πως δεν… ψωνίζεται λόγω της εξαιρετικής σχέσης που διατηρεί με τα δίχτυα.

Αναλυτικά:

Για το ιδανικό ξεκίνημα με τον Ατρομητό και την υποδοχή από τον κόσμο: «Αποστολή μου είναι να σκοράρω. Χαίρομαι όταν το κάνω. Γι' αυτό ήρθα, για να προσφέρω. Κομμάτι της ομάδας είμαι και δεν έχει σημασία τι κάνει ο Μήτρογλου και ο κάθε Μήτρογλου, αλλά τι κάνει ο Ατρόμητος και πόσο ψηλά φτάνει. Όσο για τους οπαδούς, τι να πω, τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη και την αγάπη τους. Όλα ξεκίνησαν όπως πρέπει. Φυσικά είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το ποιο είναι το ταβάνι του Ατρόμητου: «Στόχος σε κάθε ματς να προοδεύουμε. Να βγάζουμε στο παιχνίδι την σκληρή δουλειά της προπόνησης και να ευχαριστιόμαστε πρώτα εμείς και έπειτα ο κόσμος που μας βλέπει. Δεν λέμε μεγάλα λόγια, βαδίζουμε προσεκτικά και σοβαρότητα»

Για τις "τρελές" αντιδράσεις μετά τα γκολ: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτομαι από πριν πώς θα αντιδράσω αν σκοράρω. Ό,τι μου έρχεται εκείνη τη στιγμή κάνω. Και είτε θα ξαναβγάλω τα πιστόλια, είτε θα αυτοσχεδιάσω πάλι. Θέμα στιγμής και έμπνευσης είναι και, ασφαλώς, η μεγαλύτερη χαρά για έναν επιθετικό».

Για την μη κλήση του στην Εθνική: «Όλα καλά, την επόμενη φορά λέω και προχωράω. Εννοείται πως θέλω να αποτελώ κομμάτι της Εθνικής, είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Όμως δεν σημαίνει πως κρατώ κακία ή είμαι πικραμένος. Ίσα ίσα, σέβομαι απολύτως τις αποφάσεις του προπονητή και το μόνο που δηλώνω είναι πως θα είμαι πάντοτε διαθέσιμος όπου και όποτε κληθώ».

Για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ στο ξεκίνημα: «Δεν ψωνίζομαι από αυτό. Εντάξει, είναι ωραίο να στέλνεις την μπάλα στα δίχτυα, αλλά πιο ωραίο και προτιμότερο αυτά τα γκολ να έχουν ουσία. Μακάρι, φυσικά, να συνεχίζω να σκοράρω, αλλά ακόμη καλύτερα να κερδίζει βαθμούς ο Ατρόμητος».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι γνωστή η επιθυμία μου. Και ποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Τώρα όμως είμαι μέλος στον Ατρόμητο, σε μια σπουδαία ομάδα και νιώθω πολύ καλά εδώ. Θέλω να μείνω προσηλωμένος στη δουλειά μου και τους στόχους της και να μην αναφέρομαι σε κάτι άλλο. Το ίδιο έκανα και στον Πανιώνιο και αυτό νομίζω ότι είναι το σωστό».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved