Γεωργιάδης: «Πείσμωσα όταν με έδιωξαν»

Γεωργιάδης: «Πείσμωσα όταν με έδιωξαν»

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και το πως είχε νιώσει όταν σε μικρότερη ηλικία τον είχαν διώξει από τον «Δικέφαλο του Βορρά», μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στην Web TV του συλλόγου και τόνισε ότι ήταν αποφασισμένος να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Γεωργιάδη:

- Αισθάνθηκες δικαίωση με την επιστροφή στον ΠΑΟΚ;

«Όταν έφυγα μικρός από τον ΠΑΟΚ είχα βάλει μέσα στο μυαλό μου, ότι σε περίπτωση που κάποτε έρθει μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ δεν θα την δεχθώ! Είχα φύγει πικραμένος. Έτσι, όμως, όπως τα έφερε η μοίρα μετά από πολλά χρόνια κι αν και ο ΠΑΟΚ ήρθε ως αουτσάιντερ στη μεταγραφή μου, γιατί εμφανίστηκε στις τελευταίες ημέρες, τελικά κατάφερε με κάποιους ανθρώπους από τη διοίκηση να με πείσει και να είμαι και πάλι παίκτης του ΠΑΟΚ»

- Ο ΠΑΟΚ, πάντως, δαπάνησε χρήματα για να σε αποκτήσει από τον Πανσερραϊκό, αν και σε είχε δικό του ποδοσφαιριστή στα τμήματα υποδομής. Αυτό δεν ικανοποίησε τον εγωισμό σου;

«Σίγουρα, αυτό με ευχαρίστησε γιατί όταν μια ομάδα πληρώνει για σένα σημαίνει και δείχνει ότι σε πιστεύει. Είχα φύγει από τον ΠΑΟΚ με άλλα όνειρα, είχα απομακρυνθεί από την ομάδα σε πολύ μικρή ηλικία, αυτό με πείσμωσε, συνέχισα να προσπαθώ και τώρα είμαι και πάλι εδώ».

- Μήπως τελικά όλες αυτές οι αναποδιές που έρχονται για έναν ποδοσφαιριστή σε μικρή ηλικία σε κάνουν τελικά να ξεχωρίζεις από κάποιους που τελικά δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ταλέντο, είναι και προσωπικότητα και χαρακτήρας;

«Ήμουν μικρός δεν τα σκεφτόμουν όλα αυτά. Σίγουρα σε ένα μικρό παιδί όλα αυτά μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ. Μπορεί όλα αυτά τα πράγματα να τον ρίξουν ψυχολογικά και να μην καταφέρει να μην φτάσει πολύ ψηλά. Εγώ δεν ήμουν τέτοιο παιδί. Συνέχισα. Πίστεψα στον εαυτό μου. Γύρισα στο χωριό μου και σκαλοπάτι, σκαλοπάτι έφτασα στην πρώτη ομάδα της πόλης (σ.σ. Πανσερραϊκός) και τώρα είμαι στην πρώτη ομάδα της Ελλάδας!».

- Για σένα είναι μια δεύτερη ευκαιρία ή για τον ΠΑΟΚ είναι μια δεύτερη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τα προσόντα σου;

«Δεν το βλέπω έτσι για κανέναν. Και εγώ θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και η ομάδα να βοηθηθεί από εμένα. Αυτή η δεύτερη ευκαιρία για μένα είναι με μεγαλύτερες απαιτήσεις γιατί σίγουρα δεν είμαι ένα μικρό παιδί που ήμουν τότε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δώσω στον ΠΑΟΚ τον καλύτερο εαυτό μου».

- Θυμάσαι την ώρα και την στιγμή που έφυγες από τον ΠΑΟΚ;

«Ναι τη θυμάμαι. Ήμουν 15 χρονών, με είχε πάρει τηλέφωνο ο τότε προπονητής της β’ ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Μαλιούφας, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ γιατί όσο ήμουν στην ομάδα με βοήθησε, αλλά μου είπε ότι ο προπονητής δεν θα με κρατήσει λαμβάνοντας υπόψη μια κακή απόδοσή μου σε ένα τουρνουά. Ήταν μια απόφαση την οποία σεβάστηκα. Απλά ήταν εκείνες οι τελευταίες ημέρες που έπρεπε να ετοιμάσω τα πράγματα μου για να γυρίσω πίσω στο χωριό μου, που δεν θα ξεχάσω γιατί πραγματικά με  στεναχώρησαν».

- Πως το ξεπέρασες; Πόσες μέρες σου πήρε να το ξεπεράσεις;

«Στριφογυρνούσε για μεγάλο διάστημα στο μυαλό μου. Απλά γύρισα στην ομάδα του χωριού μου, στο Μητρούσι Σερρών, ήρθαν κάποιες επιτυχίες και το ξεπέρασα».

- Το Μητρούσι τι έχει και βγάζει καλούς ποδοσφαιριστές; Να θυμηθούμε τα αδέρφια Μπορμπόκη, τον Νίκο Αραμπατζή, έχει καλή ακαδημία…

«Δουλεύουν συστηματικά με τις ακαδημίες. Ακόμη και φέτος υπάρχει η α’ ομάδα του χωριού και από πίσω έρχονται άλλες δύο τρεις ομάδες ακαδημιών με πολλά παιδιά και κυρίως προπονητές που δουλεύουν και πιστεύουν στα παιδιά».

- Από τον ΠΑΟΚ έφυγες το 2004-2005. Ασφαλώς και δεν είχες την εμπειρία που έχεις τώρα, αλλά ούτε κι ο ΠΑΟΚ είχε την οργάνωση που έχει τώρα. Ποιες είναι οι πιο σημαντικές διαφορές του τότε ΠΑΟΚ με τον σημερινό ΠΑΟΚ;

«Σήμερα ο ΠΑΟΚ διοικείται από μια σοβαρή διοίκηση και από ανθρώπους που ξέρουν το ποδόσφαιρο. Τότε, άκουγα και έβλεπα, ότι η ομάδα είχε κάποια προβλήματα. Ζούσα στους ξενώνες του γηπέδου του Μακεδονικού, που από ότι ξέρω δεν ήταν ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ. Τώρα αυτή η διοίκηση έχει φτιάξει το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Σιγά σιγά βλέπουμε ότι γίνονται κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα».

- Οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θεωρούν την σημερινή ομάδα καλύτερη από εκείνη που εσύ προσπάθησες να γίνεις μέλος της. Πιστεύουν ότι η ομάδα της τελευταίας τριετίας είναι μια ομάδα με μέταλλο που πρωταγωνιστεί. Όμως, δεν της έχει δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα να κατακτήσει έναν τίτλο. Το αισθάνεσαι και εσύ, ότι λείπει από αυτή την ομάδα ένας τίτλος, που θα επιβραβεύσει όλη αυτήν την προσπάθεια;

«Κάθε χρόνο γίνονται βήματα προόδου και προς το καλύτερο. Ξέρω ότι λείπει ένας τίτλος, κυρίως για τον κόσμο που την ακολουθεί, βοηθάει τόσο πολύ κάθε χρόνο, στέκεται δίπλα της, έστω κι αν δεν έχει γευτεί τη χαρά ενός τίτλου. Κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται καλύτερος και πιστεύω ότι θα έρθει και ο τίτλος»

- Δεν το έκρυψες και το είπες για πρώτη φορά, ότι ήσουν ball boy στους αγώνες της ομάδας που κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο της ομάδας, το κύπελλο του 2003. Θυμάσαι κάποιο παιχνίδι εκείνης της εποχής;

«Θυμάμαι ένα ΠΑΟΚΑΕΚ που ήταν φανταστικό. Με την ΑΕΚ να έχει προηγηθεί με 0-2 και τον ΠΑΟΚ να γυρίζει το σκορ και να κερδίζει 3-2. Ήταν ένα παιχνίδι με ανατροπές το οποίο θυμάμαι ακόμα και σήμερα».

- Η ΑΕΚ φαίνεται να σε… στοιχειώνει σαν ομάδα. Να μιλήσουμε για αυτό το θρίλερ ή αν προτιμάς για το σήριαλ του καλοκαιριού. Επί μήνες οι αθλητικές εφημερίδες έγραφαν ότι έχεις κλείσει στην ΑΕΚ. Τι έγινε τελικά;

«Το φλερτ με την ΑΕΚ είχε ξεκινήσει κοντά στα Χριστούγεννα. Είχα μιλήσει με ανθρώπους της ΑΕΚ, έκαναν μια κίνηση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ο κ. Θεοδωρίδης απάντησε αρνητικά. Το καλοκαίρι ξανά έκανα μια κουβέντα με ανθρώπους της και όλα έδειχναν ότι θα είναι η επόμενη ομάδα μου. Όμως, τις τρεις τελευταίες ημέρες μπήκε στο παιχνίδι της μεταγραφής μου και ο ΠΑΟΚ και στην ουσία στις δύο τελευταίες ώρες άλλαξα γνώμη και ήρθα στη Θεσσαλονίκη. Το είχα μάθει, μέσω τρίτων, ότι είχε μπει στο παιχνίδι της απόκτησής μου, αλλά δεν περίμενα να καταφέρει να μου αλλάξει τη γνώμη. Είχα αποφασίσει ότι θα πάω στην Αθήνα. Όμως, την τελευταία στιγμή τα άλλαξα όλα και να που τώρα είμαι εδώ…».

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Γεωργιάδη στο παρακάτω λινκ:

http://paokwebtv.com/index.php/football/football-interviews/205-08-10-2011-football-interview



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved