Σωπήλης: «Θέμα μετόχων η Arboris»

Σωπήλης: «Θέμα μετόχων η Arboris»

Ο Στράτος Σωπήλης, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υποστήριξε πως ήταν σωστή η απόφαση να συζητηθεί στην ΓΣ των μετόχων η πρόταση της Arboris Capital.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ των «πράσινων» και νυν μέλος στο ΔΣ μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» και εξήγησε τους λόγους της απόφασης για την Arboris Capital λέγοντας πως είναι αποκλειστικά θέμα των μετόχων και πως αυτοί πρέπει να κρίνουν και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Ο λόγος που πήραμε ομόφωνα την απόφαση να εξεταστεί το θέμα από τη ΓΣ έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι να πάρουμε εμείς ως ΔΣ αποφάσεις για να δοθούν στοιχεία οικονομικού χαρακτήρα σε οποιαδήποτε εταιρεία», είπε αρχικά ο Στράτος Σωπήλης και πρόσθεσε: «Αν οι μέτοχοι έχουν απαρτία στις 17 Οκτωβρίου και αποφασίσουν ότι το συγκεκριμένο ΔΣ μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση και στην ουσία πετάξουν σ’ εμάς το μπαλάκι για την υπόθεση, τότε θα προχωρήσουμε».

Για το θέμα του πρίγκιπα, σχολίασε: «Πιστεύω όσο πιο μικρό καλάθι κρατάμε, τόσο περισσότερα πράγματα θα μπορέσουμε να βάλουμε μέσα σ’ αυτό. Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν κανείς δεν μπορεί να παίζει και να απαξιώνει την ιστορία του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, το γεγονός ότι το θέμα που απευθύνεται αποκλειστικά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, συντηρείται εδώ και 20 μέρες άρα κάτι θετικό υπάρχει».

Τέλος, ο Στράτος Σωπήλης αναφέρθηκε και στην απόφαση που πήρε το ΔΣ, να συνεχίσει η ΠΑΕ να πληρώνει τον Ερασιτέχνη για την «Λεωφόρο» λέγοντας: «Αποφασίστηκε ομόφωνα το αυτονόητο. Είχαμε υποχρέωση να συνεχίσουμε την μίσθωση της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού, ώστε να δώσουμε στον Ερασιτέχνη βαθιά οικονομική ανάσα που είναι αναγκαία. Ιδιαίτερα για μένα, που έχω υπηρετήσει τον Ερασιτέχνη από τη θέση του προέδρου του ΤΑΑ, ήταν υποχρέωση».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved