Δομάζος: «Θα τελειώσει το θέμα του πρίγκιπα»

Δομάζος: «Θα τελειώσει το θέμα του πρίγκιπα»

Ο Μίμης Δομάζος υποστήριξε πως το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα τελειώσει το προσεχές διάστημα και θα υπάρξουν καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό.

Ο «στρατηγός» του «τριφυλλιού» μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και τόνισε πως πρέπει να βρεθεί μια λύση στα διοικητικά της ομάδας για να μην υπάρξει επιπλέον πρόβλημα στη συνέχεια, ενώ για την πρόταση της Arboris Capital ανέφερε πως δεν απορρίφθηκε πλήρως αλλά μετατέθηκε προς συζήτηση στην Γενική Συνέλευση.

«Μακάρι να πάρει κάποιος τον Παναθηναϊκό, να ησυχάσει ο κόσμος και εμείς που είμαστε στη διοίκηση», ήταν η πρώτη φράση του Μίμη Δομάζου αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα.

Για τον Βλάση Τσάκα και την έκθεσή του στη δημοσιότητα, ανέφερε: «Βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση ο άνθρωπος, δεν τον ήξερε κανείς, θα παρασυρθεί και θα τον παρασύρουν να μιλάει. Εδώ παρασυρόμαστε εμείς. Από εκεί και πέρα, αν είναι καλή η πρόταση, να τελειώσει το θέμα. Να το κοιτάξουν οι μέτοχοι, όχι να έρχεται η μπάλα στο συμβούλιο. Δε μπορούμε εμείς να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις. Από την άλλη, είναι κακό να σέρνονται τέτοια θέματα για τον Παναθηναϊκό».

Για την πρόταση της Arboris Capital, σχολίασε: «Δεν απορρίφθηκε συνολικά η πρόταση, δεν πέρασε από το συμβούλιο. Θα πάει στη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να αποφασίσουν οι μέτοχοι καθώς αυτοί βάζουν τα λεφτά τους και πρέπει να δουν τι θα κάνουν με αυτή την πρόταση».

Για το αν είχε πιστέψει το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας, τόνισε: «Είχα πιστέψει καθώς αυτοί οι άνθρωποι είναι μεγάλα ονόματα στην κοινωνία. Μπορούν να καθίσουν να τα βρουν και να φέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο όνομα. Όταν παίζαμε εμείς γινόταν σεισμός. Δεν μπορεί κανείς να τον αγοράσει έτσι. Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα και δεν μπορείς κανείς να παίζει με το όνομα και την ιστορία του».

Ο Μίμης Δομάζος ρωτήθηκε για το ποιος μέτοχος τον έχει απογοητεύσει περισσότερο, λέγοντας: «Με έχουν απογοητεύσει όλοι οι μέτοχοι. Εγώ ήμουν στην ομάδα με μεγάλους προέδρους, όχι του μεγέθους των σημερινών, αλλά δεν άφησαν την ομάδα να φτάσει σε τέτοια κατάσταση. Στο πρωτοδικείο βέβαια δε θα καταλήξουμε, υπάρχουμε κι εμείς οι τρεις παλαίμαχοι μέσα στο συμβούλιο που δε θα επιτρέψουμε να πάει η ομάδα σε αυτή την κατάσταση».

Όσο για τις δηλώσεις που έκανε περί ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τον πρίγκιπα, τόνισε: «Εγώ πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα. Θα έρθει κι ένας και δυο Άραβες και θα προχωρήσει το θέμα, αυτή την προαίσθηση έχω. Έχω και κάποια πληροφόρηση, όχι ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά ο άνθρωπος που μου το είπε είναι σοβαρός και θεωρώ ότι θα γίνει η συμφωνία».

Τέλος, ο Μίμης Δομάζος ρωτήθηκε για το ματς της Εθνικής με την Κροατία, απατώντας: «Είναι ένα ματς δύσκολο. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα όπως όμως είμαστε κι εμείς. Θα έχουμε ένα γήπεδο που θα βράζει. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον κόσμο που θα ζητάει γκολ από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να χτυπήσουμε εκεί που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει. Στο ποδόσφαιρο βέβαια υπάρχουν πολλοί παράμετροι. Τα παιδιά ξέρουν την σημασία του παιχνιδιού, πρέπει να βγούμε πρώτοι. Δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα, έχουμε σίγουρη τη δεύτερη θέση. Θα πρέπει να παλέψουμε, δεν νομίζω ότι δε θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Ξέρει ο κ. Σάντος που πρέπει να χτυπήσει η ομάδα, δε θα κάνουμε εμείς κριτική στη δουλειά του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά κι ο κόσμος να είναι στο ύψος του, να μην γίνουν φασαρίες και δώσουν δικαιώματα στον ξένο Τύπο».



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved