Η ώρα του πρίγκιπα!

Η ώρα του πρίγκιπα!

Την ερχόμενη Πέμπτη (13/10) ή το αργότερο την Παρασκευή (14/10) αναμένεται να έρθει στη χώρα μας ο πρίγκιπας, ο οποίος σκοπεύει να συναντήσει τον Τζίγκερ, τον Παύλο Γιαννακόπουλο, αλλά και υπουργό της κυβέρνησης!

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στo Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Πέμπτη (6/10), αναφορικά με το θέμα της Arboris Capital, ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ φαίνεται ότι ουσιαστικά παίζει...  μπάλα μόνος του, για την απόκτηση του 54,7 % της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Βλάσης Τσάκας θα ταξιδέψει την Παρασκευή (7/10) για την Τζέντα, ώστε να συγκεντρώσει τα έγγραφα που ζητάει η πλευρά Βαρδινογιάννη. Ο πρίγκιπας φέρεται να έχει δώσει την έγκρισή του όσον αφορά την θεώρηση του προσχεδίου της πρότασης, ώστε να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την Δευτέρα (10/10) αναμένεται να φτάσει μέσω μέιλ το συγκεκριμένο έγγραφο στους δικηγόρους του Τζίγκερ, ενώ ο Τσάκας, ο οποίος έρχεται την Τρίτη (11/10) από τη Τζέντα, θα έχει στα χέρια του το πρωτότυπο.

Στη συνέχεια αναμένεται η... πριγκιπική επίσκεψη στη Ελλάδα. Αυτή θα γίνει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την ερχόμενη Πέμπτη (13/10) ή το αργότερο την Παρασκευή (14/10). Ο πρίγκιπας φέρεται να ειναι αποφασισμένος να συναντηθεί με τον Βαρδινογιάννη ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα το deal. Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Σαουδάραβας δε θα δει μόνο τον Τζίγκερ, καθώς έχει προγραμματίσει και μια σειρά άλλων επαφών.

Συγκεκριμένα ο Σουλτάν Αλ Σαούντ έχει εκδηλώσει την επιθυμία να συναντήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, γνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του ιδίου αλλά και της οικογένειάς του στον Παναθηναϊκό. Εφόσον γίνει, τελικά, αυτή η συνάντηση ο πρίγκιπας αναμένεται να ζητήσει τη στήριξή του στα πρώτα του βήματα στο «τριφύλλι». Αν τα πράγματα κυλήσουν ομαλά ο πρίγκιπας είναι πιθανόν να συναντηθεί και με τους υπόλοιπους μετόχους.

Τέλος ο Σαουδάραβας θα δει και υπουργό της κυβέρνησης, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει το περιεχόμενο αυτής της συνάντησης. Πιθανόν αυτή να σχετίζεται με τις γενικότερες επενδύσεις που θέλει να κάνει ο πρίγκιπας στη χώρα μας, ενώ μπορεί αυτή η επαφή να έχει σχέση με την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved