Η αισιοδοξία για το deal και η ενόχληση για Τσάκα

Η αισιοδοξία για το deal και η ενόχληση για Τσάκα

Πολλά και ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Πέμπτη (6/10), που περιείχε από ατάκες που αφορούσαν στον Βλάση Τσάκα, μέχρι και αισιόδοξες προβλέψεις για το deal Βαρδινογιάννη-πρίγκιπα!

Σίγουρος ότι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα καταφέρει να αποκτήσει το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ εμφανίστηκε ο Μίμης Δομάζος, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις συνεχείς τοποθετήσεις του Βλάση Τσάκα, καθώς υποστήριξε ότι δυσφημούν τον σύλλογο. Μαζί του τάχθηκε και ο Κώστας Ελευθεράκης εκφράζοντας συγχρόνως την ελπίδα, το τέλος στις διαπραγματεύσεις Τζίγκερ-Αλ Σαούντ να είναι αίσιο. 

Ο Λεωνίδας Πολέμης από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας όντως σκοπεύει να έρθει στη χώρα μας τις προσεχείς ημέρες τονίζοντας μάλιστα ότι εξ όσων γνωρίζει, πρόθεσή του είναι να ασχοληθεί και με άλλες επενδύσεις πλην αυτής που σχεδιάζει να κάνει στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο Μίμης Δομάζος αναφέρθηκε και στην ιστορία με τις φανέλες του Παναθηναϊκού τις οποίες ζήτησε ο πρίγκιπας. Απευθυνόμενος μάλιστα στον Δημήτρη Γόντικα, τον ρώτησε αν γνωρίζει ότι τις φανέλες του συλλόγου κάποιοι τις έχουν ματώσει και ιδρώσει.

Ο Γόντικας απάντησε λέγοντας ότι ο ίδιος ουδέποτε προμήθευσε με φανέλες τον Τσάκα ώστε αυτός με τη σειρά του να τις δώσει στον Σουλτάν Αλ Σαούντ, ενώ αρνήθηκε και τους ισχυρισμούς του Δομάζου ότι γνώριζε τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα πριν αυτός κάνει την εμφάνισή του έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ για να μεταφέρει την πρόταση.

Η συζήτηση περιστράφηκε αργότερα στα της πρότασης της Arboris. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν ήθελε καν να ακούσει για την εν λόγω εταιρία και χαρακτήρισε «καραγκιοζιλίκι» τη συγκεκριμένη ιστορία. Ο Γόντικας δεν διάβασε τελικά την επιστολή που είχε στείλει το δικηγορικό γραφείο το οποίο διαχειρίζεται τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη. 

 Το Δ.Σ. ολοκληρώθηκε με τη σύμφωνη γνώμη όλων (11-0 ψήφους) το θέμα που αφορά στην πρόταση της Arboris να συζητηθεί στην επόμενη γενική συνέλευση των μετόχων. Αποφασίστηκε επίσης να συνεχισθεί η ενοικίαση της Λεωφόρου ώστε να μην χάσει ένα σημαντικό ποσό ενίσχυσης ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ.:
Δομάζος: «Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε αυτόν τον Τσάκα να μας ρεζιλεύει έτσι. Παναθηναϊκός είμαστε ρε παιδιά. Δεν με νοιάζει αν είναι χοντρός, κοντός, άσχημος, το πώς ντύνεται. Αλλά με νοιάζει ότι μιλάει συνέχεια και κάνει κακό στον Παναθηναϊκό όλη αυτή η ιστορία».
Ελευθεράκης: «Όντως έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον πρίγκιπα, μακάρι να είναι αλήθεια, να βάλει ο άνθρωπος λεφτά. Αλλά αυτό με τον Τσάκα πάει πολύ».
Δομάζος: «Δημήτρη διάβαζα ότι τους έδωσες φανέλες. Με το νούμερο 1 και το νούμερο 5. Ξέρεις ότι αυτές οι φανέλες έχουν ματώσει; Ξέρεις ότι έχουν ιδρώσει;».
Γόντικας: «Εγώ δεν έδωσα τίποτα σε κανέναν. Δεν ξέρω αν πήρε μόνος του».
Δομάζος: «Ναι όμως τον συνάντησες αυτόν πριν έρθει εδώ και κάνει την πρόταση, έτσι;».
Γόντικας: «Εγώ; Δεν συνάντησα κανέναν».
Δομάζος: «Τι είναι αυτά που λες; Δεν ήπιες καφέ μαζί του στην Κηφισιά; Τόσος κόσμος σας είδε».
Γόντικας: «Δεν ήπια κανέναν καφέ. Μια φορά μόνο κάτι χαρτιά μου έφερε και τίποτα άλλο».
Δομάζος: «Εγώ πάντως πιστεύω πως από όσα ξέρω ο Πρίγκιπας θα έρθει μέσα στην εμδομάδα στην Ελλάδα και η περίπτωση αυτή θα τελειώσει θετικά»
Λεωνίδας Πολέμης: «Εγώ νομίζω πως ο Πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά και για επενδύεσεις στην χώρα».

Όταν έφτασε η κουβέντα στην Arboris ειπώθηκαν τα εξής:


Γόντικας: «Να σας διαβάσω την πρόταση που μας έφερε η εταιρεία;».
Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Αν την διαβάσεις θα φύγω στο λέω».
Λεωνίδας Πολέμης: «Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να την ακούσουμε την πρόταση και να αποφασίσουμε αν θα δεχτούμε ή όχι».
Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για προτάσεις μαϊμούδες ρε παιδιά. Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για προτάσεις που κάνει ο καθένας προκειμένου να παίρνει προμήθεια. Εγώ δεν το δέχομαι. Παίζουν όλοι με τον Παναθηναϊκό».

Οι περισσότεροι συμφώνησαν με τα λεγόμενα του Θανάση Γιαννακόπουλου και στη συνέχεια ειπώθηκε το εξής: «Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς για να προχωρήσουμε σε έγκριση μιας τέτοιας πρότασης. Πως θα πουλήσουμε κάτι που δεν μας ανήκει. Πρέπει να μεταθέσουμε το αίτημα στην Γ.Σ. των μετόχων».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved