Αδαμίδης: «Θα πληρωθείτε μέσω Nova»

Αδαμίδης: «Θα πληρωθείτε μέσω Nova»

Ο Σταύρος Αδαμίδης ανέλαβε να παρουσιάσει τον Νίκο Κωστένογλου στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην προπόνηση της Πέμπτης (06/10). Παράλληλα, ο πρόεδρος της «Ένωσης» αναφέρθηκε και στο «καυτό» θέμα των οφειλών προς τους παίκτες.

Ήταν μια δύσκολη μέρα η σημερινή στα Σπάτα. Ο αποχαιρετισμός του Μανόλο Χιμένεθ προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, η έλευση του νέου προπονητή και η παρουσίασή του ήταν μερικά από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Το πιο δύσκολο έργο, ενδεχομένως, να το είχε ο Αδαμίδης, ο οποίος γνωρίζοντας ότι η άποψη των ποδοσφαιριστών ήταν να παραμείνει ο Χιμένεθ, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Κωστένογλου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ανέλαβε να παρουσιάσει τον 41 ετών τεχνικό στους παίκτες και τα πρώτα του λόγια ήταν τα εξής:

«Από σήμερα προπονητής μας θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Είναι ο προπονητής με τον οποίο η ομάδα τερμάτισε πρώτη το 2008 και οι περισσότεροι από εσάς ξέρετε τι είχε συμβεί τότε και δεν ήρθε ο τίτλος. Είναι κομμάτι της ζωντανής ιστορίας της ΑΕΚ και έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και σαν προπονητής αλλά και σαν ποδοσφαιριστής. Η διοίκηση τον πιστεύει πολύ και γι αυτό άλλωστε και είναι εδώ. Θέλω από εσάς να τον βοηθήσετε και όλοι μαζί εσείς, ο προπονητής και εμείς να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας μας».

Στη συνέχεια, ο Αδαμίδης έκανε λόγο για τις οφειλές που υπάρχουν προς τους ποδοσφαιριστές, παίρνοντας δέσμευση για την εξόφληση αυτών:

«Ξέρω ότι περιμένετε από μένα κάποιες απαντήσεις σχετικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες. Ξέρω επίσης πως έχω φανεί ασυνεπής απέναντι σας, όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι είναι πάνω από τις δυνάμεις μας. Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια, αλλά δεν υπάρχουν χρήματα. Είμαστε σε επαφές με κάποιες εταιρίες και ψάχνουμε καθημερινά για να βρούμε λύση στο πρόβλημα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι σε εξέλιξη, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα σίγουρα και γι αυτό και δεν θέλω να σας πω κάτι. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως σύντομα θα πάρετε τα χρήματα σας. Καταρχήν από την δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου με την Nova και κατά δεύτερον από τις εισπράξεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω τα εισιτήρια να είναι πολλά και ο κόσμος να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και να την στηρίξει».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε ότι απαιτεί πειθαρχία.

Ο νέος τεχνικός της «Ενωσης» θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο Παρασκευή (7/10)

Στο μεταξύ, κατά την τελευταία του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του ο αποχωρήσας Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως θα έχει την ΑΕΚ για πάντα στην καρδιά του.

Ο Ισπανός τεχνικός κατά το «αντίο» του στους ποδοσφαιριστές του προσπάθησε να θίξει τον εγωισμό τους εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τους ζήτησε να θυμηθούν το αποτέλεσμα του περυσινού αγώνα στο Καραϊσκάκη και να δώσουν τις απαντήσεις που πρέπει.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved