«Το χρήμα δεν φτιάχνει ομάδες»

«Το χρήμα δεν φτιάχνει ομάδες»

Στην ανίχνευση των ταλέντων πρέπει να στηριχτεί η ΑΕΚ για να επιστρέψει στις επιτυχίες σύμφωνα με τον Χρήστο Κωστή.

Ο παλαίμαχος επιθετικός βραβεύεται από τη διοίκηση το Δικεφάλου πριν την αναμέτρηση με τον Άρη και παραχώρησε συνέντευξη στο Μatch Programme του αγώνα. Όπως λοιπόν επεσήμανε οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να ρίξουν το βάρος τους στα ταλέντα γιατί το χρήμα δεν φέρνει απαραίτητα επιτυχίες.

Επίσης, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας και δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη διοίκηση για την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ παρά το περιορισμένο μπάτζετ.

Πώς κρίνετε την πρωτοβουλία της διοίκησης να βραβεύσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές;

«Νομίζω ότι είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της διοίκησης. Ήταν κάτι που έλειπε από την ΑΕΚ, να δοθεί προσοχή σε άτομα που έχουν «ματώσει» τη φανέλα στο παρελθόν. Αυτή η βράβευση δίνει χαρά τόσο στους ίδιους όσο και στον κόσμο. Είναι η ευκαιρία να θυμηθούν οι φίλαθλοι κάποιες θρυλικές μορφές που συντέλεσαν στην ιστορία του συλλόγου».

Ποιο γκολ από αυτά που σημειώσατε με την ΑΕΚ θεωρείτε το σημαντικότερο;

«Σίγουρα τα σημαντικότερα γκολ μου είναι αυτά που πέτυχα στα ντέρμπι και κυρίως εναντίον του Ολυμπιακού. Θυμάμαι χαρακτηριστικά αυτό που σημείωσα τον Ιανουάριο του 1996 στο 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί ήρθε στα τελευταία λεπτά και μας γλίτωσε από την ήττα».

Υπάρχει κάποιος παίκτης από την τωρινή ομάδα που να ξεχωρίζετε;

«Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στο ρόστερ. Νομίζω ότι ο Σκόκο έχει εξαιρετικά τεχνικά χαρίσματα, ενώ η κλάση του Λυμπερόπουλου φαίνεται σε κάθε παιχνίδι».


Πιστεύετε ότι οι Έλληνες φίλαθλοι θα ξαναδούν μια τόσο θεαματική ομάδα σαν την ΑΕΚ του 1995-96;

«Νομίζω ότι είναι δύσκολο γιατί πρέπει να συνδυαστούν πολλές συγκυρίες αλλά όχι ακατόρθωτο. Εκείνη την εποχή η ομάδα είχε πάρα πολύ καλές μονάδες. Ο κάθε παίκτης ήταν σημαντικός. Είχε το δικό του ρόλο και μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Κάτι τέτοιο μπορεί να ξαναγίνει αλλά θέλει πολλή προσοχή στην ανίχνευση των ταλέντων. Το χρήμα δεν φέρνει απόλυτα την ευτυχία, ούτε φτιάχνει από μόνο του ομάδες».

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να περάσετε της φιλάθλους της ομάδας;

«Αυτό που θέλω να τους πω είναι να βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα. Έχουν αποδείξει την αγάπη τους και ξέρουν ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και θα έρθουν σύντομα οι τίτλοι που μας έλειψαν τα τελευταία χρόνια. Θέλω επίσης να συγχαρώ την προσπάθεια της διοίκησης, η οποία παρότι διαθέτει ελάχιστα χρήματα έχει ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved