Με την Arboris στο επίκεντρο το ΔΣ

Με την Arboris στο επίκεντρο το ΔΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδριάζει σήμερα (06/10, 17:00) με κύριο θέμα συζήτησης το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει η Arboris Capital για τους «πράσινους». Έτοιμοι να βρουν επενδυτή είναι οι άνθρωποι της εν λόγω εταιρείας.

Αρκετά θέματα συζήτησης θα έχει το σημερινό ΔΣ των «πράσινων», με κύριο ωστόσο να είναι αυτό της κατάθεσης φακέλου από την Arboris Capital έτσι ώστε να πάρει έγκριση για να βρει υποψήφιο επενδυτή για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα για την αγορά του 90% των μετοχών της.

Ο Δημήτρης Γόντικας ως πρόεδρος θα αναλάβει την ενημέρωση των υπόλοιπων μελών που θα είναι 13 και η μόνη απόφαση που μπορούν να πάρουν είναι να δώσουν «ΟΚ» στην Arboris να ψάξει για τον επενδυτή. Σημειώνεται ωστόσο πως αν τα μέλη που θα παρουσιαστούν στα γραφεία της ΠΑΕ είναι λιγότερα από 11, δε θα μπορέσουν να πάρουν ούτε αυτή την απόφαση.

Από τη στιγμή που δεν πρόκειται ωστόσο για πρόταση αλλά για εκδήλωση ενδιαφέροντος και απλή εντολή για αναζήτηση επενδυτή, βάσει του καταστατικού της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το υπάρχον ΔΣ μπορεί να εξουσιοδοτήσει την Arboris να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση άμεσα, θα πρέπει να υπάρχει παρουσία τω 2/3 των μελών του ΔΣ, ήτοι 14, για να εγκριθεί.

Οι άνθρωποι της Arboris Capital πάντως φαίνεται πως είναι απόλυτα προετοιμασμένοι αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι μόλις πάρουν το «ΟΚ» από το ΔΣ για να βρουν τον επενδυτή, δε θα αργήσουν να παρουσιάσουν την πρόταση. Έχει γίνει φαίνεται η σχετική προεργασία καθώς υπάρχει και η πρόταση του πρίγκιπα Σουλτάν που για την ώρα έχει προβάδισμα σε ό,τι αφορά την εμπλοκή με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Όσο για τα άλλα θέματα του ΔΣ, αυτά θα έχουν να κάνουν με την πρόταση του Σαουδάραβα και την πορεία των επαφών για την οποία θα ενημερωθούν τα υπόλοιπα μέλη, ενώ θα γίνει συζήτηση και για την ενοικίαση του γηπέδου της «Λεωφόρου» από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφού το κόστος ανέρχεται στις 400.000 ευρώ και θεωρείται αρκετά υψηλό για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved