Ύμνοι Σίφο για Μιραλάς!

Ύμνοι Σίφο για Μιραλάς!

Ο θρυλικός Έντσο Σίφο μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» έπλεξε το εγκώμιο του επιθετικού του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς.

«Σίγουρα έχει θέση στην Εθνική μας ομάδα ένας παίκτης με την ποιότητα και την κλάση του Κέβιν. Τον παρακολουθώ από το ξεκίνημα του και βλέπω ότι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο, ειδικά από τότε που μετακινήθηκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Και μένα μου προκαλεί απορία το γεγονός ότι είναι εκτός Εθνικής, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω τον ομοσπονδιακό τεχνικό γι΄αυτό αφού έχει πολλές και σπουδαίες επιλογές μπροστά», δήλωσε αρχικά ο Σίφο, όταν ρωτήθηκε για την μη κλήση του Κέβιν Μιραλάς στην Εθνική ομάδα του Βελγίου.

«Εκτός από τον Κέβιν υπάρχουν μεγάλα ταλέντα όπως οι Λουκάκου, Ντεμπελέ, Ογκουνζίμι και ο Βραζιλιάνος που παίζει στην Εθνική μας (σ.σ. Ντε Καμάργκο), παίκτες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία πρφανώς ταιριάζουν περισσότερο στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Δεν είναι ότι δεν υπολογίζεται», πρόσθεσε σχετικά με το κεφάλαιο Εθνική ο Σίφο!

Σχετικά με το αν παρακολουθεί τους αγώνες του Ολυμπιακού: «Βλέπω πολλά ματς από όλη την Ευρώπη και έχω δει αρκετά τον Ολυμπιακό με τον Κέβιν. Τελευταία είδα τον αγώνα της ελληνικής ομάδα με την Άρσεναλ. Είδα ξανά ότι ο Μιραλάς έχει ωριμάσει πολύ ως προσωπικότητα και έχει βελτιωθεί σε αρκετά πράγματα ως ποδοσφαιριστής. Έχει σημειώσει πρόοδο στην Ελλάδα. Είναι γρήγορος, όπως απαιτεί το σημερινό ποδόσφαιρο, τεχνίτης και έχει το γκολ. Αν συνεχίσει τη δουλεία δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν τον δούμε τα επόμενα χρόνια σε μεγαλύτερη ομάδα. Για μένα είναι επιθετικός που μπορεί να σταθεί ακόμα σε κορυφαία κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ».

Όσο για το ποια θεωρεί πως θα ήταν τα αποτελέσματα αν αγωνιζόταν μαζί με τον Μιραλάς: «Θα ήταν ωραίο να παίζαμε μαζί. Θα του έδινα πολλές μπάλες στον κενό χώρο και θα τον έβγαζα Χρυσό Παπούτσι. Λόγω ταχύτητας και ικανότητας στα τελειώματα και με τα δυο πόδια πιστεύω ότι θα είχαμε άριστη συνεργασία. Του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του με τον Ολυμπιακό και να βρει την θέση που του αξίζει στην Εθνική ομάδα».



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved