Αδαμίδης: «Προχωράμε με Κωστένογλου»

Αδαμίδης: «Προχωράμε με Κωστένογλου»

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Κωστένογλου ανακοίνωσε σε δηλώσεις του ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αποκάλυψε, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Μανόλο Χιμένεθ, ότι ο Ισπανός προπονητής θα λάβει μόνο τα δεδουλευμένα, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο η σχέση της ομάδας με τον πρώην, πλέον, τεχνικό της Ένωσης.

Αναλυτικά, ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε:

«Ήταν ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει. Ο κύριος Χιμένεθ ήρθε κύριος και φεύγει κύριος. Η διοίκηση της ΑΕΚ παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει έκανε το σωστό. Ο κύριος Χιμένεθ θα φύγει χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ παραπάνω, μόνο τα δεδουλευμένα. Εμείς δεν φορτώνουμε την ΑΕΚ ούτε μ' ένα ευρώ. Οι τρίτες ήττες μας προβλημάτισαν όπως είναι λογικό, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Το διαζύγιο ήταν κάτι που το χρειαζόταν η ΑΕΚ, ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φορτισμένη κατά την διάρκεια της συζήτησης. Ο κύριος Χιμένεθ θα παραμείνει φίλαθλος της ΑΕΚ, όμως αυτό που πρέπει να πω είναι πως οι δημοσιογράφοι πρέπει να δείχνουν περισσότερο σεβασμό στην ΑΕΚ. Τις τελευταίες μέρες μια ζητούσαν να φύγει ο Χιμένεθ, μια να μείνει και μια να φύγει η διοίκηση. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να διοικήσει ας έρθει να το κάνει και εμείς θα φύγουμε. Υπάρχει έλλειψη σεβασμού και το μόνο που καταφέρνουν είναι να απαξιώνουν την ΑΕΚ. Ο κύριος Χιμένεθ δεν είχε κανένα παράπονο από την διοίκηση. Υπήρχε ένας προβληματισμός για τις 3 ήττες στα τελευταία ματς και κρίναμε πως έπρεπε να προχωρήσουμε έτσι. Ο κύριος Χιμένεθ φεύγει χωρίς να επιβαρύνει το μπάτζετ. Ο κόσμος οφείλει να στηρίξει την ομάδα, η ΑΕΚ είναι Κυπελλούχος, είναι πρώτη στη βαθμολογία παρά τα προβλήματά της και ο κόσμος οφείλει να γεμίσει το γήπεδο το μεθεπόμενο Σάββατο. Δεν δεσμεύσαμε το συμβόλαιο της Nova για την αποζημίωση».

Για τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις: «Οι διαπραγματεύσεις αυτές είναι δύσκολες και καταφέραμε τελικά να υπάρξει λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει. Την Κυριακή το βράδυ μπήκα στο ξενοδοχείο και του είπα πως τον στηρίζω απόλυτα, όμως την Τρίτη στη συνάντηση με τους αντιπροσώπους του Χιμένεθ, ο προπονητής μας είπε πως ίσως είναι καλύτερο για όλους να σκεφτούμε την αποχώρηση για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα».

Για τον αντικαταστάτη του Χιμένεθ: «Ο Νίκος Κωστένογλου είναι ο επόμενος προπονητής. Είναι ΑΕΚτζής. Ιστορικά η ΑΕΚ του οφείλει μια ευκαιρία. Έρχεται με μεγάλη όρεξη για δουλειά και πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι».

Για Petit Chateau: «Έχουμε θέσει όρους φερεγγυότητας και περιμένουμε να τους έχουμε. Περιμένουμε να τους έχουμε μέχρι την Παρασκευή, αλλιώς η υπόθεση θα τελειώσει. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved