Σκέφτεται την αποχώρηση ο Καϋμενάκης!

Σκέφτεται την αποχώρηση ο Καϋμενάκης!

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ο Γιάννης Καϋμενάκης, σύμφωνα με δηλώσεις του σε τοπικά Μέσα.

Ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στο «arcadia sports» για τις τελευταίες εξελίξεις στους Αρκάδες και υποστήριξε πως νοιώθει απροστάτευτος και εύκολη λεία στον καθένα. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Μπάκος του ανακοίνωσε την απόφασή του να μην επιστρέψει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Καϋμενάκη:

- Τι συναισθήματα σας δημιούργησε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής;

«Εγώ, όπως και πολλοί ιδιοκτήτες ΠΑΕ, είμαστε γνωστοί επιχειρηματίες που ποτέ δεν έχουμε δώσει δικαίωμα σε κανέναν να μας κατηγορήσει για οτιδήποτε. Μερικοί από εμάς έχουμε εταιρείες εισηγμένες σε χρηματιστήρια, όπως και συνεργασίες με μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Για να γίνουν αυτά και γίνουμε αποδεκτοί εκεί, η ζωή μας και το παρελθόν μας έχει περάσει από ψιλό κόσκινο και φυσικά κοσκινίζεται κάθε μέρα».

- Πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο τρόπος λειτουργίας κράτους για εσάς τους επενδυτές;

«Είναι επικίνδυνο για μένα, και φυσικά για πολλούς άλλους επιχειρηματίες, να μένουμε και να έχουμε δραστηριότητες στην Ελλάδα, όταν από μια τηλεφωνική συνομιλία τρίτων, μπορούμε να καταστραφούμε. Από την συνομιλία αυτή, η ομάδα μου καταδικάσθηκε στην βαρύτερη των ποινών, χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, ούτε και υπό την μορφή απλής ένδειξης. Απλά η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας, χωρίς κανένα από τους μάρτυρες που είχαν κληθεί, να καταθέσει το παραμικρό, με περίσσια σπουδή μας ανακοίνωσε την ποινή. Αν δηλαδή, οι ίδιοι συνομιλητές ή άλλοι, έλεγαν ότι εγώ είμαι έμπορος ναρκωτικών ή τρομοκράτης, με την λογική των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής;, θα ήμουν φυλακή ισόβια;».

- Έχετε σκεφτεί να αποχωρήσετε από την Ελλάδα;

«Με αυτές τις πρακτικές του ποδαριού που υπάρχουν στην Ελλάδα, θα πρέπει να επανεξετάσω τις θέσεις μου, ως προς το κατά πόσο θα πρέπει να συνεχίσω να έχω επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα. Γιατί θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι πέραν της ενασχόλησης μου με τον Αστέρα, έχω και άλλες επιχειρήσεις στις οποίες απασχολώ 300 οικογένειες. Ήδη ο συνέταιρος μου μού ανακοίνωσε την απόφαση του να μην επιστρέψει!».

- Σας ακούμε πολύ απογοητευμένο...

«Αισθάνομαι τελείως απροστάτευτος και εύκολη λεία στον καθέναν, χωρίς το κράτος να κάνει οποιαδήποτε ελάχιστη προσπάθεια να με προστατεύσει. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Έχουμε δαπανήσει αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να ζητήσουμε το παραμικρό. Έχουμε απογοητευθεί που με μεγάλη δυσκολία πείσθηκα να κάνουμε έφεση».

- Ποιά μέτρα σκέφτεστε να πάρετε προκειμένου να προστατέψετε εσάς και τις επενδύσεις σας;

«Αρκετά διασυρθήκαμε τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου. Η θα τεθούν σοβαροί κανόνες και δεν θα μπορεί ο κάθε ένας να πετάει λάσπη ατιμώρητος ή σε αντίθετη περίπτωση, δεν έχω καμία διάθεση να συνεχίσω να λαμβάνω μέρος σε αυτόν τον παραλογισμό. Δεν έχω σκοπό το χόμπι μου και η διάθεση μου να προσφέρω χαρά και θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία να με καταστρέψουν... Ας τα σκεφτούν αυτά και οι άλλοι ιδιοκτήτες ΠΑΕ που βάζουν χρήματα και έχουν επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Γιατί όχι αύριο αυτά που περνάω εγώ σήμερα να μην τα υποστούν και αυτοί; Ποιός εμποδίζει τρίτους να στήνουν οποιαδήποτε συνομιλία για να τους καταστρέψουν. Αφού όπως φαίνεται είναι αρκετή μία συνομιλία τρίτων για την καταστροφή μίας ομάδας, μιας επιχείρησης δηλαδή που δίνει ψωμί σε 60-70 οικογένειες, γιατί να μην είναι αρκετή για την καταστροφή οποιουδήποτε επιχειρηματία;».



Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved