Φεύγει το τρένο της σωτηρίας

Φεύγει το τρένο της σωτηρίας

Δύσβατα είναι μονοπάτια που έχει να διαβεί πλέον ο Πανσερραϊκός, για να βρει τη σωτηρία του, μετά την εντός έδρας ήττα 2-1, που γνώρισε από τον Ηρακλή.

Τα «λιοντάρια», ήθελαν όσο τίποτα άλλο την κατάκτηση των τριών βαθμών, στον αγώνα με τον «Γηραιό», αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς και πλέον το φάσμα του υποβιβασμού είναι ορατό όσο ποτέ για την ομάδα του Μόμτσιλο Βούκοτιτς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στον αγώνα, και προσπάθησε από την αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό του.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 13’, όταν ο Λεοζίνιο τροφοδότησε τον Γεωργιάδη από τα αριστερά. Ο τελευταίος   μπήκε στην μεγάλη περιοχή και επιχείρησε το πλασέ, στέλνοντας όμως την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ, από το αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

 Ο Ηρακλής τιμώρησε τους Σερραίους, δύο λεπτά αργότερα. Ο Σολτάνι άλλαξε την μπάλα με τον Αραμπατζή, η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο Μαχόπ, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 0-1.

Η συνέχεια ανήκε στον Ηρακλή, αφού οι παίκτες του με ανεβασμένη ψυχολογία ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ακόμα και η διακοπή του αγώνα στο 33΄, για περίπου μισή ώρα, λόγω βλάβης στους πυλώνες ηλεκτροδότησης, δεν επηρέασε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφτασαν στην επίτευξη δεύτερου γκολ, με το οποίο «κλείδωσαν» το παιχνίδι.

 

Στο 41΄, λοιπόν, ο Λίμα εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τριανταφύλλου και ο διαιτητής Σταθόπουλος καταλόγισε πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μάρα, σημειώνοντας το 0-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην. Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς, αντικατέστησε τον Παντελιάδη με τον Μπέλιτς, δίνοντας εντολή στον Πάρκερ να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτή η κίνηση μεταμόρφωσε προς το καλύτερο τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού. Η υπεροχή τους, απέδωσε καρπούς στο 54΄, όταν ο Λεοζίνιο μετά από σκαφτή πάσα του Νταλέ, μείωσε σε 1-2.

Τα «λιοντάρια» συνέχισαν τις προσπάθειές τους για να πετύχουν την ισοφάριση και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, εκδηλώνοντας επιθέσεις κατά κύματα προς την εστία του Ελευθερόπουλου.

Οι παίκτες του Μόμτσιλο Βούκοτιτς, έφταναν στην πηγή χωρίς να μπορούν να πιούν νερό, αφού δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια.

Η ομάδα των Σερρών, υπέκυψε τελικά γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, από τον Ηρακλή, ο οποίος στο δεύτερο 45λεπτο προσπάθησε να υπερασπιστεί το 0-2 από το πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως η απόδοσή του να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση πατώντας εδώ

 

ΣΕΡΡΕΣ: Οδυσσέας Δαρνάκας



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved