Επιμένει για τις εγγυήσεις ο Βαρδινογιάννης

Επιμένει για τις εγγυήσεις ο Βαρδινογιάννης

Πιο πιθανή από ποτέ η δια ζώσης συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, για τις τελικές διαπραγματεύσεις - Επιμένει ο Τζίγκερ για εγγυήσεις και πιστοποιημένα έγγραφα για να προχωρήσει στην μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών του.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν πρόκειται να αναθεωρήσει την στάση του και περιμένει να δει τα επίσημα έγγραφα και πιστοποιημένη την υπογραφή του Σουλτάν Αλ Σαούντ για να προχωρήσει σε οτιδήποτε πιο σοβαρό αναφορικά με την πρόταση του Σαουδάραβα. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού από την ημέρα που έδωσε την συνέντευξη Τύπου για να γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» έχει κάνει σαφές ότι θέλει να υπάρξει μια σταθερή κατάσταση στην επόμενη μέρα της ομάδας και να μην περάσει στα χέρια ανθρώπων για τους οποίους θα υπάρχουν αμφιβολίες.

Αυτό που σε καμία περίπτωση δε θέλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, είναι να χρεωθεί το ενδεχόμενο να υπάρξει διάδοχη κατάσταση από αφερέγγυα πρόσωπα. Για αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό πλέον να σκληρύνει τη στάση του και να ζητήσει ακόμα και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ πέρα από τα πιστοποιημένα έγγραφα. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει αποφασίσει να μην μπει, όπως αναφέραμε, σε τελικές διαπραγματεύσεις αν δεν λυθούν τα ανωτέρω ζητήματα.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα προσπάθησε να κάνει την πιστοποίηση μέσω πρεσβεία, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί άρα θα πρέπει να ρυθμιστεί το θέμα από την Τζέντα. Συνεπώς αρχικά η έλευση των πιστοποιημένων εγγράφων από τη Σαουδική Αραβία μπορεί να προχωρήσει το θέμα της πρότασης του Σουλτάν Αλ Σαούντ και στη συνέχεια για να υπάρξουν τελικές διαπραγματεύσεις και συμφωνία θα χρειαστεί η δια ζώσης συνάντηση των δύο ανδρών όπου θα συζητήσουν «face to face» όλα τα θέματα για την μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όσο για την πορεία των εξελίξεων, το ταξίδι του Βλάση Τσάκα στην Σαουδική Αραβία θα κρίνει πολλά. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα φεύγει αύριο (06/10) για την Τζέντα όπου σε συνεργασία με συμβολαιογράφο της βασιλικής οικογένειας θα προσπαθήσουν να πιστοποιήσουν τις υπογραφές στα έγγραφα και να τα πάρει μαζί του μαζί με το MOU (Memorandum Of Understanding) για να καθίσουν πλέον οι δύο πλευρές στο τραπέζι των τελικών διαπραγματεύσεων.

Ακολούθως, ο Βλάσης Τσάκας θα επιστρέψει στην Ελλάδα πιθανότατα το Σάββατο (08/10) και θα αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για την άφιξη του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Αθήνα που για την ώρα υπολογίζεται να γίνει την Δευτέρα ή την Τρίτη, κάτι που θα δρομολογήσει και μια πιθανή συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη έτσι ώστε να τελειώσει το θέμα με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πρίγκιπας πάντως φέρεται να έχει τη διάθεση να επισπεύσει τις διαδικασίες αφού παρουσιάζεται ιδιαίτερα ζεστός για το θέμα του Παναθηναϊκού και στη χώρα του το ζήτημα έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις, αφού δεν λείπουν οι καθημερινές αναφορές του Τύπου στις κινήσεις του Σουλτάν Αλ Σαούντ. Ο ίδιος προσπαθεί να βάλει στο κλίμα του... Παναθηναϊκού και την υπόλοιπη οικογένειά του, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για... παραγγελία του προς τον Βλάση Τσάκα να του πάει στην Τζέντα δύο φανέλες της ομάδας, μία για τον ίδιο και μια για τον 3χρονο γιό του.



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved