Μήτρογλου: «Δουλειά μου είναι τα… γκολ»!

Μήτρογλου: «Δουλειά μου είναι τα… γκολ»!

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Κώστας Μήτρογλου, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» τόνισε πως η δουλειά του είναι να σκοράρει βοηθώντας έτσι τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του.

Ο «Μητρόγκολ», έχει ξεκινήσει… ζεστός καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς ενώ απέφυγε να αναφερθεί στην ομάδα που ανήκει, τον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου:

Κώστα, συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες με τον Πανιώνιο. Σκοράρεις συνεχώς και οδηγείς τον Ατρόμητο.
«Δουλειά μου είναι να σκοράρω. Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Γι' αυτό ήρθα, για να βοηθήσω τον Ατρόμητο. Δεν έχει σημασία να μιλάω για μένα, σημασία έχει να βοηθήσω την ομάδα».

Πως είναι τα πράγματα στην ομάδα; Σου αρέσει το νέο επαγγελματικό περιβάλλον;

«Ναι, πολύ. Η ομάδα είναι οργανωμένη, έχει πολλούς καλούς παίκτες και φαίνεται στο γήπεδο. Νομίζω πως πάμε καλά. Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και τον ευχαριστώ γι' αυτό».

Είσαι ήδη πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

«Όπως είπα και πριν, δουλειά μου είναι να σκοράρω αλλά κυρίως να κάνω ότι μπορώ στο γήπεδο για να βοηθάω τον Ατρόμητο. Είναι ωραίο σίγουρα να βάζω γκολ και να είμαι πρώτος σκόρερ, αλλά ούτως ή άλλως είναι νωρίς ακόμα».

Έβαλες δύο γκολ και λίγο έλειψε να βάλεις κι εκείνο το καταπληκτικό 3ο με τη λόμπα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι...

«Ναι. Απίστευτο. Ήμουν σίγουρος ότι πήγαινε μέσα. Είχα αρχίσει να πανηγυρίζω. Κρίμα που δεν μπήκε. Θα ήταν ωραίο. Την άλλη φορά».

Έβαλες ξανά γκολ στον Άρη αλλά και στον Παναθηναϊκό που το χάρηκαν όλοι. Οι Ολυμπιακοί ιδιαίτερα.

«Κι εγώ το χάρηκα το γκολ με τον ΠΑΟ. Είναι ωραίο όταν σκοράρω στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Όπως είπα και πριν όμως, είναι σημαντικό να βοηθάω τον Ατρόμητο να παίρνει βαθμούς για να πετυχαίνει τους στόχους του. Αν συνδυάζονται όλα, ακόμη καλύτερα»

Παίζεις στον Ατρόμητο αλλά ανήκεις στον Ολυμπιακό. Θεωρείς ότι αυτή η χρονιά είναι το... διαβατήριο για σένα ώστε να επιστρέψεις στου Ρέντη;

«Συγνώμη, αλλά είναι καλύτερο να μην μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Τώρα παίζω στον Ατρόμητο και θέλω να είμαι προσηλωμένος εδώ. Όπως και πέρυσι ήμουν προσηλωμένος στους αγώνες με τον Πανιώνιο. Είναι γνωστό τι θέλω, τα έχουμε πει παλιότερα. Τώρα δεν είναι σωστό για την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι να μιλάω για τον Ολυμπιακό, ελπίζω να με καταλαβαίνεις»

Τα πιστόλια τι τα έκανες; Γιατί δεν τα έβγαλες να πανηγυρίσεις τα γκολ σου με τον Ατρόμητο;

«Ξέρεις δεν το σκέφτομαι από πριν τι θα κάνω αν βάλω γκολ. Ότι μου έρθει εκείνη την ώρα. Θα τα ξαναβγάλω τα πιστόλια κάποια στιγμή. Μπορεί να κάνω και κάτι άλλο. Όπως μου έρθει...»

Τέλος, για την Εθνική Ελλάδας και τη μη κλήση σου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τι έχεις να σχολιάσεις;

«Θα ήθελα να είμαι στην Εθνική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κρατάω κακία σε κανέναν. Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις του κ. Σάντος. Μπορεί να με καλέσει κάποια άλλη φορά. Εγώ είμαι διαθέσιμος και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και για τον Ατρόμητο αλλά και για την Εθνική».



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved