Γκαλίνοβιτς: «Σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο»

Γκαλίνοβιτς: «Σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο»

Τον συμπατριώτη τους Μάριο Γκαλίνοβιτς θυμήθηκαν οι Κροάτες, επί τη ευκαιρία του αγώνα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το απόγευμα της Παρασκευής  (7/10) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο έμπειρος και πρώην διεθνής τερματοφύλακας, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα glas-slavonije.hr και υποστήριξε ότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν μεγαλύτερες ανησυχίες από το ποδόσφαιρο, αναφερόμενος στις συνθήκες ζωής στην χώρα μας. Παράλληλα, μίλησε για τον επικείμενο αγώνα των δύο εθνικών ομάδων και την νέα σελίδα που άνοιξε το καλοκαίρι στην καριέρα του με την μετακίνησή του στην Κέρκυρα.

Αρχικά δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το νέο περιβάλλον, την εμπιστοσύνη που δείχνει ο προπονητής στο πρόσωπό του και το γεγονός ότι ζει σε ένα πανέμορφο νησί μαζί με την κόρη του η οποία βρίσκεται μαζί του και πηγαίνει στο τοπικό σχολείο…

«Είμαι σε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα και ευχάριστο περιβάλλον. Αν και είχα πρόταση το καλοκαίρι να παραμείνω στην Καβάλα, επέλεξα την Κέρκυρα και νιώθω δικαιωμένος για αυτό».

Για το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα λίγες ημέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με την Κροατία:

«Τις τελευταίες ημέρες ανακοινώθηκε ένα νέο κύμα ομαδικών απολύσεων. Η χώρα βρίσκεται σε κρίση, οι άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι και έχουν πολύ μεγαλύτερες ανησυχίες από το ποδόσφαιρο».

Για τις συνεχόμενες μαζικές απεργίες στην Ελλάδα:

«Εγώ ζω σε ένα νησί που ανθεί ο τουρισμός και δεν πλήττεται από απεργίες. Στην Αθήνα όμως και στο κέντρο της πρωτεύουσας η κατάσταση είναι διαφορετική».

Για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Κροατία:

«Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ένα παραδοσιακό γήπεδο που συνήθως είναι γεμάτο όταν παίζουν ομάδες σε συλλογικό επίπεδο, χωρίς να δημιουργείται ο ίδιος συνωστισμός όταν παίζει η Εθνική»

Για το εάν στο γήπεδο εκτός από οπαδούς του Ολυμπιακού θα υπάρχουν και φίλοι του Παναθηναϊκού:

«Με κανέναν τρόπο. Κανένας οπαδός του Παναθηναϊκού δεν έρχεται με τα πόδια του στον Πειραιά. Στο γήπεδο θα υπάρχουν 90% οπαδοί του Ολυμπιακού και το υπόλοιπο ποσοστό θα είναι εκείνοι που ακολουθούν τακτικά την ελληνική εθνική ομάδα».

Για το εάν στην Ελλάδα θεωρούμε σίγουρη την νίκη στο παιχνίδι με την Κροατία:

«Όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό στην ομάδα υπήρχαν πολλοί διεθνείς παίκτες και υπήρχαν συζητήσεις για την Εθνική ομάδα. Τώρα που βρίσκομαι στην Κέρκυρα δεν υπάρχουν διεθνείς και για αυτό γίνονται ελάχιστες συζητήσεις μεταξύ των Ελλήνων παικτών για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved