Αναστόπουλος: «Δεν έχουμε… ταβάνι»

Αναστόπουλος: «Δεν έχουμε… ταβάνι»

Στόχος του ΟΦΗ είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, όπως ανέφερε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός ηγέτης των Κρητικών, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» δεν έχει… ταβάνι, ενώ μίλησε και για τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Κροατία.

«Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν μερικές ομάδες που είναι ένα σκαλί πάνω και ομάδες που είναι ένα σκαλί κάτω. Υπάρχουν ομάδες που κοντράρονται για τον τίτλο, ομάδες που μάχονται για την Ευρώπη και άλλες που έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ανάλογα με τον αντίπαλο, προετοιμαζόμαστε. Ο σκοπός είναι ένας. Κάποια πράγματα μας βγαίνουν και κάποιες άλλες φορές δεν μας βγαίνουν. Υπάρχει μια φράση ότι η μία ομάδα το ήθελε περισσότερο. Γιατί ο αντίπαλος δεν το θέλει;».

Αναφορικά με την παρουσία στην αρχική ενδεκάδα του Μίρνες Σίσιτς, ο Έλληνας προπονητής, τόνισε: «Τα αγωνιστικά προβλήματα που είχαμε ήταν γνωστά. Ήρθαν παίκτες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και κάποιοι μετά το τέλος της προετοιμασίας. Ο ΟΦΗ και ειδικά η ιστορία του συλλόγου δεν μας δίνει την ευκαιρία να δώσουμε πίστωση χρόνου. Υπάρχουν παιδιά που όταν αγωνίζονται θέλουν να πάρουν την ευκαιρία από τα… μαλλιά».

Για την τακτική που ακολούθησε κόντρα στον Εργοτέλη στο τοπικό ντέρμπι, υποστήριξε: «Ξέραμε πως ο Εργοτέλης ήταν δυνατός και στο κέντρο και στα άκρα. Μπορέσαμε και αποκλείσαμε τον Ρομάνο και τον Κουτσιανικούλη και ο αντίπαλος αναγκάστηκε να σηκώσει την μπάλα. Εκεί εμείς είχαμε δύο παιδαράδες. Τον Ταυλαρίδη και τον Γεωργίου».

Όσον αφορά στην σημασία της νίκης για τον ΟΦΗ, ο Νίκος Αναστόπουλος;, απάντησε: «Το «Γεντί Κουλέ θα είναι ένα όπλο και πραγματική έδρα. Θα μας βοηθήσει βαθμολογικά, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από τον ΠΑΟΚ».

Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας, δήλωσε: «Ο ΟΦΗ επανήλθε στην φυσική του θέση μετά από δύο χρόνια. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό δεν έχει… ταβάνι. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όταν πας για πολλούς στόχους δεν πετυχαίνεις τίποτα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Πάμε βήμα βήμα για να κάνουμε τον ΟΦΗ ομάδα που θα χαίρεσαι να τον βλέπεις».

Για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με την Κέρκυρα, είπε: «Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε πλεονέκτημα, γιατί παίζουμε εντός έδρας με τον κόσμο. Αλλά για να ξεσηκωθεί ο κόσμος πρέπει να το κάνουν οι παίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε τον πρώτο λόγο, χωρίς να παραγνωρίσουμε ότι η Κροατία είναι καλή ομάδα. Έχει σημασία και την μέρα που θα βρεθούμε».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι οι Χαριστέας και Γκέκας μπορούν να τον ξεπεράσουν στον πίνακα των σκόρερ, ο Έλληνας τεχνικός, ανέφερε: «Γιατί να μην υπάρχει; Πιστεύω ότι θέση, βάση της απόδοσης, δικαιούταν και ο Μήτρογλου. Αυτό σπανίζει».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved