Μαχλάς: «Αν συνεχιστεί αυτό, τα μαζεύω και φεύγω»

Μαχλάς: «Αν συνεχιστεί αυτό, τα μαζεύω και φεύγω»

«Πυρ και μανία» ο Νίκος Μαχλάς μετά την έφεση που άσκησε σε βάρος του ΟΦΗ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, δήλωσε πως είναι αδιανόητο να δέχεται τέτοιο κυνηγητό ο ίδιος και η ομάδα του. «Δε θα κάνω μήνυση στον κ. Φάκο», τόνισε ωστόσο μεταξύ άλλων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» για τη νέα δίωξη σε βάρος της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία ανάμιξη ούτε ο ίδιος, ούτε και ο ΟΦΗ.

Ο Νίκος Μαχλάς υποστήριξε πως όλα αυτά γίνονται για να υπάρξει αποπροσανατολισμός και να ασχολούνται όλοι με τα «στημένα» και όχι με σοβαρότερα θέματα, ενώ τόνισε πως έχει αηδιάσει με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάτι που αν συνεχιστεί είναι πιθανό να τον οδηγήσει ακόμα και στην πόρτα της εξόδου από την Κρητική ΠΑΕ.

«Δεν μπορεί να δώσει κανείς μια εξήγηση. Είναι πρωτοφανές αυτό που γίνεται. Εγώ και η ΠΑΕ ΟΦΗ με βάσει τα στοιχεία της πειθαρχικής επιτροπής της Super League πρωτόδικα, δεν έχουμε καμία ανάμιξη σε αυτή την υπόθεση. Φτάσαμε στο σημείο με έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ να καλείται πάλι η ομάδα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρω αν είμαστε «στο μάτι» της ΕΠΟ γιατί δεν μπορώ να δώσω καμία λογική εξήγηση», είπε αρχικά ο Νίκος Μαχλάς για την έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, σε βάρος της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής για τον ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, τόνισε επίσης ότι: «Δεν γίνομαι εγώ στόχος, γιατί δεν μπορούν να με πιάσουν από πουθενά όταν είμαι ένας άνθρωπος καθαρός και άφθαρτος που λέει την αλήθεια. Δεν μπορεί κανείς να με βλάψει κι αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο. Αυτό ισχύει και για την ΠΑΕ ΟΦΗ στην οποία πρόεδρος είμαι εγώ. Δεν μπορούν να επικαλούνται αφανείς παράγοντες. Στην επιτροπή καταθέσαμε όλα τα στοιχεία ακόμα και το μετοχολόγιο που φαίνεται ότι δεν έχει σχέση αυτός ο άνθρωπος που φέρεται να μιλάει για εμάς. Είναι άδικο αυτό που γίνεται με τον ΟΦΗ, με τον πόλεμο που δέχεται».

Ο Νίκος Μαχλάς αποκάλυψε επίσης πως: «Το πιο φοβερό είναι ότι κάποιοι ήξεραν ότι θα μας καλέσει μετά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ακόμα και όταν θα μας δικαίωνε πρωτόδικα η επιτροπή. Φανταστείτε τι πόλεμος μας γίνεται».

Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να καταθέτει μηνύσεις, απάντησε: «Δεν πρόκειται να κάνω καμία μήνυση στον κ. Φάκο. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ είναι από τις πιο καθαρές ομάδες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το λέω και για την συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν μπορούν όλοι να βάζουν όλα σε ένα τσουβάλι για να υπάρχει ντόρος και να μην ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο».

Ο Νίκος Μαχλάς είπε ακόμα ότι: «Που πάει έτσι το ποδόσφαιρο; Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο ΟΦΗ; Ακούσατε πουθενά τον ΟΦΗ σε αυτή την ιστορία; Το πρόβλημα είναι να διώξουν τους τίμιους και καθαρούς ανθρώπους για να έρθουν πάλι αυτοί που κάνουν όλα αυτά και να μας αηδιάσουν για να φύγουμε».

Για το γιατί ο ΟΦΗ φαίνεται να είναι στο στόχαστρο των αρμόδιων οργάνων, δήλωσε: «Ο ΟΦΗ τους πείραξε γιατί ο ΟΦΗ δικαιώθηκε. Μας βάλανε να παίξουμε τα play off με αυτή την διαδικασία και όλοι ήταν στις παραλίες τότε. Ο Θεός ήταν μεγάλος και καταφέραμε να πετύχουμε. Στην αντίστοιχη περίπτωση των Ιωαννίνων ακούγονται άνθρωποι που είναι μέσα στην ομάδα να μιλάνε και δεν κλήθηκαν για έφεση όπως εμείς. Αυτό δείχνει ότι θέλουν να κυνηγήσουν τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι καθαρή ομάδα και πρέπει να σταματήσουμε πλέον να ασχολούμαστε με δικαστήρια και να μπαίνουμε σε διαδικασία τέτοια να συζητάμε αυτά τα θέματα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ τόνισε ακόμα πως: «Είναι αδιανόητο να έχει τελειώσει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και να τρέχουν οι ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου να κάνουν έφεση κατά του ΟΦΗ. Παρά το γεγονός ότι ο κ. Φάκος έχει κάνει καλή δουλειά, αυτή η κίνηση με εξέπληξε. Είναι να γελάς, με αυτό που λέγεται για χειραγωγημένο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν το πρωτάθλημα τελικά θα πάρει μια κανονική μορφή, απάντησε: «Πιστεύω ότι θα υπάρξει πρωτάθλημα με 16 ομάδες. Προσπαθούν να βρουν κάποια θύματα με το ζόρι, λένε για στημένα, προσπαθούν αλλά δεν έχουν βρει τίποτα. Λίγο πολύ αυτούς που καταδικάζονται τους ξέραμε. Οι υπόλοιποι γιατί να υποστούν την ταλαιπωρία; Η δική μου ομάδα δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα και ξέρει όλη η Ελλάδα ότι είμαστε καθαροί και δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Εμείς από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος ως τώρα, σχολίασε: «Βλέπω ένα καλό πρωτάθλημα. Και διαιτητές καλούς έχει, γκολ πολλά βλέπουμε, ομάδες που έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο. Ας αφήσουν να γίνουν κανονικά οι αγώνες και μην προσπαθούν να βρουν θύματα. Να μην το πηγαίνουν πιο κάτω το ποδόσφαιρο. Αν κάποιοι που σκέφτονται διεφθαρμένα θέλουν να μπουν στο ποδόσφαιρο, πρέπει και μπορούν να το αποβάλουν οι αρμόδιοι».

Όσο για την ομάδα του, ο Νίκος Μαχλάς ανέφερε: «Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Το ίδιο κάνει και ο Εργοτέλης. Ο ΟΦΗ είναι τέτοια ομάδα που μόνο αυτό μπορεί να κάνει, να παίζει καθαρό ποδόσφαιρο. Πάντως αν αυτή η ιστορία συνεχιστεί, εγώ τα μαζεύω και φεύγω. Έχω χάσει την ψυχική μου ηρεμία. Μπήκα στον ΟΦΗ για να βοηθήσω την ομάδα μου και το ευχαριστώ για όσα έκανα ήταν να ακούσω το όνομά μου στα στημένα για ένα παιχνίδι που παίξαμε με την Ηλιούπολη. Δεν μπορώ να δικαιώνομαι διαρκώς και στη συνέχεια πάλι να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα πριν σε δηλώσεις του στο Blue Sky o Nίκος Μαχλάς είχε τονίσει πως θα προβεί σε αγωγές και μηνύσεις για το θέμα της αυτεπάγγελτης έφεσης που άσκησε ο εισαγγελέας για την υπόθεση του ΟΦΗ.



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved