Τσάκας: «Τυπική διαδικασία»

Τσάκας: «Τυπική διαδικασία»

Τυπική διαδικασία χαρακτήρισε τα εμπόδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Βλάσης Τσάκας και υποσχέθηκε βοήθεια στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και συνάντηση με τους οργανωμένους!

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ παραχώρησε δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ και μάλιστα συνομίλησε ζωντανά και με ακροατές του σταθμού δίνοντάς τους απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Ουσιαστικά, δήλωσε πολύ αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στον πρίγκιπα και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αναφέρθηκε στο προσχέδιο της πρότασης που έχει καταθέσει ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής, ενώ αναφερομένος στον Ανδρέα Βγενόπουλο, ισχυρίστηκε ότι είναι ευπρόσδεκτος να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα γίνει. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσάκας για:

Την πορεία των συζητήσεων των δύο πλευρών

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Ολα αυτά τα οποία παρουσιάζονται ως εμπόδια είναι τυπικές διαδικασίες. Οταν έχεις περάσει στην ουσία δεν θα κολλήσεις στα τυπικά».

Τις εγγυήσεις που ζητά ο Βαρδινογιάννης

«Η πρόταση προσφέρει όλες τις εγγυήσεις που απαιτεί και η οικογένεια Βαρδινογιάννη αλλά και ο Παναθηναϊκός. Οι εγγυήσεις παρέχονται από την πρόταση. Αν κάτι άλλο ζητηθεί είμαστε πρόθυμοι να το δούμε».

Το αν ο πρίγκιπας θεωρεί εαυτόν θιγμένο

«Αυτά είναι τυπικά θέματα όταν ζητάς να επικυρώσεις μια υπογραφή διπλά σε μία σφραγίδα του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας δεν ακούγεται καλά. Αυτός είναι ο ενδοιασμός μου. Πως θα το φέρουμε να περάσει ανώδυνα. Τα πάντα έχουν υπογραφές και σφραγίδες».
Το αν μπορούν να τρέξουν άμεσα τον Παναθηναϊκό «Υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία για να φτάσουμε εκεί. Ο κόσμος να είναι ήσυχος γιατί υπάρχει πλάνο να τρέξουμε άμεσα τον Παναθηναϊκό και όχι μετά από 20 μέρες»

Το προσχέδιο της πρότασης

«Εγώ λέω ότι αυτό το προσχέδιο έχει την υπογραφή αυτού που θα έπρεπε να έχει και είναι όπως θα έπρεπε. Δεν ξέρω ούτε το σύστημα της Σαουδικής Αραβίας ούτε τίποτα. Θα μιλήσω αύριο με την πρεσβεία μήπως λυθεί από εδώ το θέμα»

Τον Ανδρέα Βγενόπουλο

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Χαιρετίζω τέτοιες ενωτικές δηλώσεις έχουμε πει ότι θέλουμε όλους τους μετόχους και όποιος μπορεί να είναι κοντά μας να δημιουργήσουμε μια κατάσταση που να ευχαριστεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν τώρα»

Τη Θύρα 13 και τη δυσπιστία

«Με την Θύρα 13 είμαι ανοιχτός όποτε θέλουμε να κάνουμε μία ξεκάθαρη συζήτηση και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση του. Κάθε πλευρά είναι διαφορετική»

Στη συνέχεια, ο Τσάκας απάντησε σε ερωτήσεις των ακροατών και τόνισε: 

Για τη σχέση του με τον Φανούρη Βατσινά:

«Είμαστε κουμπάροι»

Για το αν αντιλαμβάνεται το μέγεθος του Παναθηναϊκού

«Το μέγεθος του Παναθηναϊκού το ξέρουμε όλοι όσοι τον αγαπάμε. Παραμυθιά δεν είναι. Αυτοί που είδαν τα σχέδια προσεκτικά ξέρουν ότι προσεγγίζουμε το θέμα με σοβαρότητα. Όταν πέσουν οι υπογραφές θα τελειώσει το θέμα, άλλα αισιοδοξούμε πως θα τελειώσει θετικά και δεν με απασχολεί η δημοσιότητα».

Για το πότε θα τελειώσει το θέμα

«Απομένουν τυπικά θέματα, θα ξεπεραστούν και θα έχουμε το οκ για την υπογραφή του προσύμφωνου για να προχωρήσουμε. Θα υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Τζίγκερ. Αυτή την εβδομάδα περιμένω απάντηση για την πρότασή μας. Η εγγύηση είναι η εγγυητική τραπέζης κάτι τέτοιο αναφέρει και η πρότασή μας. Δεν έχω δει πουθενά γνήσιο υπογραφής σε αραβικό έγγραφο».

Για τον Ερασιτέχνη

«Δεν έχει τεθεί στις σκέψεις μας αλλά επειδή γνωρίζω τη φιλοσοφία του πρίγκιπα επειδή τα μεγέθη ειναι διαφορετικά σε σχέση με το ποδόσφαιρο εμείς θα σταθούμε στο πλευρό του ερασιτέχνη ο,τι χρειαστεί θα βοηθήσει ο πρίγκιπας».

Για το αν θα υπάρξουν πράσινες κελεμπίες στο ΟΑΚΑ

«Οταν έρθει ο πρίγκιπας, θα τις παραγγείλουμε»



Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved