Ωρες περισυλλογής (για όλους μας…)

Ωρες περισυλλογής (για όλους μας…)

Πριν ξεκινήσω να γράψω τούτες εδώ τις αράδες πολλά ήταν αυτά που στριφογύριζαν στο μυαλό μου. Είχαν περάσει σχεδόν 24 ώρες μετά το τελευταίο σφύριγμα του Στυλιάρα και ακόμη δεν μπορούσα να χωνέψω το «έργο» που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στην Ξάνθη.

Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω…

Δυστυχώς ο ΑΡΗΣ πέταξε άλλους δύο βαθμούς στα… σκουπίδια. Και να ‘ταν μόνο αυτοί; Προσθέστε τους δύο στους «Ζωσιμάδες» στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ και τους τρεις με τον Ατρόμητο μια εβδομάδα αργότερα και πάλι στο Χαριλάου. Επτά βαθμοί στην τελική σούμα…

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Η μέτρια έως κακή εικόνα εντός γηπέδου επαναλήφθηκε. Δεν «ματώθηκαν» τα αντίπαλα δίχτυα και από την στιγμή που δεν ήρθε το γκολ, δεν ήρθε και το αποτέλεσμα. Όταν έρθουν τα γκολ θα έρθουν και οι βαθμοί. Αυτό είναι το σίγουρο. Όσο όμως δεν γίνεται αυτό και επαναλαμβάνονται τα ίδια αγωνιστικά συμπτώματα τόσο θα διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση.

Για το λόγο αυτό ο SUPER 3 χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου. Τώρα που ακόμη είναι νωρίς. Τώρα που υπάρχουν τα περιθώρια να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Αν και δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω οι επτά χαμένοι βαθμοί.

Το μήνυμα σαφές από τον σύνδεσμο στην τοποθέτησή του. «Βαριά η φανέλα, μεγάλες οι προσδοκίες και προφανής η οπαδική πίεση για τ’ αποτελέσματα. Όποιος δεν μπορεί, ας τη βγάλει και να ησυχάσει κι αυτός, να ησυχάσουμε κι εμείς και να βρούμε επιτέλους το δρόμο μας μ’ όποιους αντέχουν κι έχουν το αγωνιστικό ανάστημα, τον ποδοσφαιρικό εγωισμό και τον απαραίτητο σεβασμό να τη φορούν…»

Για τον ΑΡΗ υπάρχει πλέον η επόμενη μέρα. Μπροστά μας έχουμε τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος. Ένα διάστημα, στο οποίο προπονητής και παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν και να αλλάξουν την εικόνα. Για να έρθουν –αρχής γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εργοτέλη- τα γκολ και τα αποτελέσματα.

Το είπα και σε προηγούμενη τοποθέτησή μου. Ο ΑΡΗΣ το έχει… Θα πρέπει –επιτέλους- να αρχίσει να το δείχνει και στο γήπεδο.

Υ.Γ. Οι ώρες που διανύουμε δεν είναι μόνο ώρες περισυλλογής για την ομάδα, αλλά είναι και ώρες περισυλλογής για όλους μας. Τα άκουσα, μου ’παν, σου ‘παν θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν. Η δημοσιογραφία είναι καταγραφή ειδήσεων και όχι μοχλός παραπληροφόρησης. Δεν είναι η πρώτη φορά που σε ανάλογα περιστατικά που αφορούν τον Άρη, βγαίνουν πίσω από την κουρτίνα φαντάσματα…

Υ.Γ. 1 Αυτό έμαθα να κάνω… Αυτό επιβάλλει η συνείδησή μου… Να μην διαστρεβλώνω τα γεγονότα, λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου.



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved