Ζαραδούκας: «Το Καραϊσκάκη είναι… παράδεισος»

Ζαραδούκας: «Το Καραϊσκάκη είναι… παράδεισος»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στο «λιμάνι», τον ανταγωνισμό που θα έχει με τον Χολέμπας για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, τον Μόνχε και την Εθνική μίλησε στην πρώτη του συνέντευξη, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Με τον… παράδεισο παρομοίασε το γήπεδο Καραϊσκάκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος δηλώνει έτοιμος για τη νέα, μεγάλη, πρόκληση της καριέρας του.

Στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από το γήπεδο των «ερυθρολεύκων», την ανταγωνιστικότητα που περιμένει να συναντήσει, τον Μόνχε και φυσικά την Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από το γήπεδο Καραϊσκάκη;

«Έζησα το γήπεδο από κοντά. Για κάθε παίκτη όταν αγωνίζεται σε αυτό το γήπεδο είναι σαν να βρίσκεται στο παράδεισο. Ως παίκτης του Ολυμπιακού θα προσπαθήσω για ότι καλύτερο, προκειμένου να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου».

-Τη θέση του αριστερού μπακ καλύπτει στις περισσότερες περιπτώσεις ο Χοσέ Χολέμπας. Είσαι έτοιμος να τον… αντιμετωπίσεις για τη θέση;

«Όταν αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια. Εγώ από τη πλευρά μου θα προσπαθήσω να δουλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να μπορέσω ν’ αγωνιστώ κάποια στιγμή με τη φανέλα ρου Ολυμπιακού».

-Η μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό συνοδεύτηκε με αυτή του Μόνχε. Πόσο θα σε βοηθήσει αυτό στη προσαρμογή σου στου Ρέντη;

«Ο Μόνχε είναι ένας δικός μου άνθρωπος. Το γεγονός ότι θα είμαστε μαζί με κάνει να αισθάνομαι ακόμα καλύτερα. Θα συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλο και αυτό είναι πολύ καλό».

-Είσαι στην αποστολή της Εθνικής για τα δύο σημαντικά παιχνίδια κόντρα σε Κροατία και Γεωργία. Ποια είναι τα προγνωστικά σου;

«Προέχει το παιχνίδι με την Κροατία. Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι αισιόδοξος. Έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε, όπως και στα προηγούμενα ματς, να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved