Πετκάκης: «Πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ»

Πετκάκης: «Πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ»

Ο Πανιώνιος θα πρέπει να εκμεταλλεύεται περισσότερο την έδρα του, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πετκάκη.

Ο Έλληνας αμυντικός, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» τόνισε πως οι «κυανέρυθροι» δεν άξιζαν την ήττα στην Κυριακάτικη (2/10) αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την οικογένεια Ψωμιάδη όσο ήταν στην Καβάλα.

«Μπορείς να κερδίσεις περισσότερα όταν ηττάσαι, από μία νίκη. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο. Δεν αξίζαμε την ήττα με τίποτα. Αυτό που κάναμε ήταν ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Εγώ που είμαι καινούριος, βλέπω πως η ομάδα μπορεί να πάει πολύ καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πετκάκης.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι ο Πανιώνιος είναι από τις καλύτερες ομάδες στα εκτός έδρας ματς, ανέφερε: «Ήταν πολύτιμοι οι βαθμοί. Όταν κάνεις τέτοιες νίκες πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την έδρα σου. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Ερωτηθείς αν ο Πανιώνιος «μπαίνει» στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κόντρα: «Όχι δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σε κάθε ματς έχουμε διαφορετικό πλάνο, ανάλογα με τον αντίπαλο. Ο προπονητής είναι πολύ έμπειρος και αναλύουμε τον κάθε αντίπαλο και κοιτούμε τι πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Σε δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν μας… βγήκε. Ειδικά με τον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός πως η αναμέτρηση του Πανιώνιου με την ΑΕΚ δεν ήταν καλή, όσον αφορά στο θέαμα, απάντησε: «Το παιχνίδι πήγε σε δύναμη. Καμία ομάδα δεν έβαλε την μπάλα κάτω».

Αναφορικά με την άποψη πως η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση και αν αυτό επηρέασε τους παίκτες του Ιστορικού, τόνισε: «Πάνω κάτω περίμενα πως και η ΑΕΚ θα έρθει να παίξει πολύ σφικτά. Πάνω απ’ όλα ήθελε το μηδέν πίσω και ότι μπορέσει να βγάλει μπροστά. Εμείς πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ και χαραμίσαμε τρεις βαθμούς τσάμπα. Θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα, κάτι που έχουμε κάνει και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το αν ο Πανιώνιος πιέστηκε περισσότερο καθώς είχε τον χαρακτηρισμό «φαβορί», ο Δημήτρης Πετκάκης, απάντησε: «Όχι δεν είναι καθόλου έτσι. Είναι κάτι που έχει περάσει ο προπονητής που έλεγε ότι δεν έπρεπε να κοιτάξουμε τίποτα από όλα αυτά. Έπρεπε εμείς να κοιτάξουμε τη δουλειά μας. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει προβλήματα, αλλά είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να έρθει αντίδραση».

Σε ερώτηση αν η ΑΕΚ εμφανίζεται κάθε χρόνο και χειρότερη, ο Έλληνας αμυντικός, υποστήριξε: «Ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα και δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος. Δεν έχει την κατάλληλη ποιότητα. Έχουν αλλάξει πολλοί ποδοσφαιριστές. Όταν έρχονται πολλοί παίκτες δεν βοηθάει τις ομάδες».

Τέλος, για το κλίμα που επικρατούσε τις τελευταίες εβδομάδες στην Καβάλα, τόνισε: «Νομίζω ότι όλο αυτό το γεγονός για τα παιδιά που είχαν μείνει στην Καβάλα, ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση. Γενικότερα τα τρία χρόνια που ήμουν στην Καβάλα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την οικογένεια Ψωμιάδη».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved