Γουνδουλάκης: «Εμείς φταίμε για την ήττα»

Γουνδουλάκης: «Εμείς φταίμε για την ήττα»

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου είναι υπεύθυνοι για τη χθεσινή ήττα (0-1) από την ΑΕΚ, στη Νέα Σμύρνη, όπως δήλωσε ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου στο NovaΣΠΟΡ FM:

«Δε βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Περιμέναμε ότι θα πιάσουμε καλύτερη απόδοση. Η ΑΕΚ έπαιξε σφικτά. Μπορεί να μας επηρέασε και αυτό. Το πιο δίκαιο αποτέλεσα κατά τη γνώμη μου θα ήταν η  ισοπαλία. Από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ, το οποίο έκρινε και το αποτέλεσμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως», είπε ο Φανούρης Γουνδουλάκης και συνέχισε: «Ενδεχομένως να μας έκανε κακό και το όλο κλίμα που δημιουργήθηκε πριν το ματς. Αναφέρομαι στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον προπονητή της ΑΕΚ να φεύγει και διάφορα άλλα. Στα προηγούμενα ματς είχαμε πιάσει μια καλή απόδοση, αλλά σε αυτό δεν τα καταφέραμε».

Για το πρόβλημα που φαίνεται να έχει ο Πανιώνιος στη τελική πάσα, τόνισε: «Στα προηγούμενα ματς βγάλαμε φάσεις και το κέντρο μας ήταν σε καλή κατάσταση. Χθες (σ.σ την Κυριακή) δεν τα καταφέραμε. Κάναμε πολλά λάθη και δεν δημιουργήσαμε φάσεις για να πετύχουμε ένα γκολ».

Για τη νευρικότητα που παρατηρήθηκε στους παίκτες του Πανιωνίου στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια ιδιαιτερότητα, για πολλούς λόγους, στα παιχνίδια ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ. Είχαμε μια ένταση παραπάνω. Θέλαμε πολύ να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε με σωστό τρόπο».

Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είχαν πρόθεση να εκβιάσουν μια κίτρινη κάρτα, μετά τη παρατήρηση που δέχθηκε ο Παναγιώτης Λαγός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, προκειμένου ν’ αποβληθεί, είπε: Ο Εστογιάνοφ είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και μπορεί να πάρει πολλά φάουλ. Θα ήταν μια έξυπνη κίνηση. Μπορεί και αυτός όμως να προστάτευσε τον εαυτό του. Δεν ήταν αυτοσκοπός για μας ν’ αποβληθεί ο Λαγός ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής από τον αντίπαλο. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Για την εικόνα της ΑΕΚ, τόνισε: «Δεν θέλω να μιλήσω για την ΑΕΚ. Εμείς αν πιάναμε καλή απόδοση θα ήταν το παιχνίδι διαφορετικό».

Για την έλλειψη ψυχραιμίας των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, δήλωσε: «Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική εμείς, οι παίκτες. Το ίδιο όμως πρέπει να κάνουν και οι φίλαθλοι. Νομίζω κάποια χρόνια πριν ήταν αλλιώς η έδρα του Πανιωνίου. Δεν χάναμε εύκολα στη Νέα Σμύρνη. Περιμένουμε περισσότερη υποστήριξη από τον κόσμο. Θέλουμε να δείξουν περισσότερη αγάπη προς τον σύλλογο. Ο Πανιώνιος δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Το γνωρίζουμε όλοι αυτό, αλλά θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος παρουσιάζεται καλύτερος στα εκτός έδρας ματς, είπε: «Τα χαρακτηριστικά μας είναι να παίζουμε τη κόντρα επίθεση. Εμείς, οι ποδοσφαιριστές, φταίμε πρώτα απ’ όλα που δεν έχουμε πάρει αποτελέσματα στη Νέα Σμύρνη. Θέλουμε όμως ένα έξτρα κίνητρο από τον κόσμο».



Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved