Τσιώλης: «Λύθηκαν οι παρεξηγήσεις»

Τσιώλης: «Λύθηκαν οι παρεξηγήσεις»

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε πως η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς με την Ξάνθη, έγινε για να λυθούν παρεξηγήσεις. «Η ομάδα κάνει ευκαιρίες, θα έρθουν και τα γκολ», είπε για την επιθετική δυστοκία ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και υποστήριξε ότι ο Άρης έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή χρονιά, ωστόσο ως τώρα του έχει στοιχίσει η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και δεν μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως οι αντιδράσεις του κόσμου είναι λογικές αφού οι απαιτήσεις σε μεγάλες ομάδες όπως ο Άρης είναι ιδιαίτερα μεγάλες και δικαιολόγησε την παρουσία οπαδών στα αποδυτήρια λέγοντας ότι αυτό συνέβη για να λυθούν παρεξηγήσεις και ζητήματα που αφορούσαν την ομάδα.

Παράλληλα, ο Σάκης Τσιώλης χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την ενέργεια του Καστίγιο που οδήγησε στην αποβολή του, ενώ για την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος τόνισε πως θα γίνει καλύτερη όταν αποκτήσουν οι αγώνες κανονική ροή και συνέχεια, χωρίς διακοπές και κενά.

Ο Σάκης Τσιώλης αρχικά δήλωσε: «Πρέπει να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Έχουμε τις προϋποθέσεις και τις φιλοδοξίες να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να είναι ο Άρης στις πρώτες θέσεις. Στα πρώτα τρία παιχνίδια, με τις δύο αγωνιστικές που δεν παίξαμε, δεν δικαιολογήσαμε αυτή την προετοιμασία. Όχι τόσο για τα αποτελέσματα, αλλά για την εμφάνιση της ομάδας. Με εξαίρεση ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ που η ομάδα ήταν καλή».

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» σχολίασε επίσης ότι: «Το θετικό είναι ότι η ομάδα κάνει φάσεις, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Πρέπει να μπει το γκολ για να αρχίσει η ομάδα να παίζει ακόμα καλύτερα και να προχωρήσουμε με θετικά αποτελέσματα. Χθες καταφέραμε να μπούμε καλά, κάναμε φάσεις αλλά μετά η Ξάνθη κατάφερε να μας περιορίσει, υπήρχε νευρικότητα από εμάς και χθες υπήρχε ο τερματοφύλακάς μας που κράτησε τελικά το αποτέλεσμα καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει».

Για την Ξάνθη, τόνισε: «Η Ξάνθη είναι ένας καλός αντίπαλος, φάνηκε αυτό και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό».

Όσο για τις αποδοκιμασίες του κόσμου, απάντησε: «Ο Άρης είναι ομάδα που έχει μεγάλη πίεση σε περίπτωση που δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει ο κόσμος. Είπα και στους παίκτες μου, μεγάλα καράβια-μεγάλες φουρτούνες. Τα έχουμε δει και παλιά όλα αυτά, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ. Οι μεγάλες ομάδες τα έχουν αυτά. Ξέρετε πως είναι το καθεστώς με τον κόσμο στον Άρη. Ήρθαν έξι παιδιά και ζήτησαν να μπουν στα αποδυτήρια να μας πουν τι νιώθουν, τι θέλουν. Δεχθήκαμε, ήρθαν, συζητήσαμε και λύθηκαν κάποια ζητήματα. Αποχώρησαν ήρεμα και τελείωσε το θέμα εκεί».

Για τον κόσμο του Άρη, ανέφερε: «Ο Άρης είναι ο κόσμος του. Ο κόσμος είναι αυτός που τον κάνει μεγάλη ομάδα και τον κρατάει σε αυτό το επίπεδο. Σίγουρα υπάρχουν όρια, αλλά αυτό που έγινε χθες δεν είναι επιλήψιμο. Εμείς πρέπει να ταυτιζόμαστε με τον κόσμο και τους φιλάθλους μας, χρειαζόταν για να εκτονωθεί η κατάσταση. Υπήρχαν πράγματα που είχαν παρεξηγηθεί και χρειαζόταν εξηγήσεις».

Ερωτηθείς για την αποβολή του Καστίγιο, τόνισε: «Με το χέρι στην καρδιά, η αποβολή που γίνεται σε εκείνη τη φάση, ο Καστίγιο είναι εκτός περιοχής και μπορεί να καθίσει εκεί. Έχει κάθε δικαίωμα, μπορεί να κάνει ότι θέλει στο ημικύκλιο της περιοχής. Μπορεί να του είχα δώσει εγώ την εντολή να μείνει εκεί για να πιέσουμε. Όμως, έχοντας πάρει μια κίτρινη κάρτα και με την εμπειρία και την ποιότητα που έχει, δεν την κάνεις αυτή την ενέργεια. Θα μπορούσε να την έχει πάρει νωρίτερα την κάρτα, αλλά δεν γίνεται να κάνεις αυτή τη φάση. Θα το συζητήσουμε σήμερα αυτό και θα βρούμε μια λύση».

Για το αν υπάρχει ζήτημα πειθαρχίας στην ομάδα, υπογράμμισε: «Ο Άρης πάνω από όλα χρειάζεται συμπεριφορά και χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Για αυτό παλεύουμε και σιγά-σιγά με τα καινούρια παιδιά που έχουν έρθει, θα καταφέρουμε να το πετύχουμε».

Στη συνέχεια, ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για την εικόνα του πρωταθλήματος: «Οι ομάδες που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια και παίζουν Ευρώπη, έχουν πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει παιχνίδια στα πόδια του και στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν το πρωτάθλημα έχει μια ροή, θα παίξουν καλύτερα όλες οι ομάδες και θα έχουμε καλύτερους αγώνες».

Τέλος, σχολίασε το αποτέλεσμα του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός έδειξε ομάδα που στο Καραϊσκάκη επιβάλει το δικό του παιχνίδι. Έχει ρόστερ γεμάτο σε όλες τις γραμμές και θα πρέπει όλες οι ομάδες να δουλέψουν πάρα πολύ για να τον φτάσουν».



Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (16/04) - «Σλούκας μαγικός»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (16/04) - «Σλούκας μαγικός»
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved