Αναστόπουλος: «Να χαίρεται ο κόσμος»

Αναστόπουλος: «Να χαίρεται ο κόσμος»

Η διάρκεια είναι το ζητούμενο στον ΟΦΗ, όπως υποστήριξε ο Νίκος Αναστόπουλος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο τεχνικός ηγέτης των Κρητικών, μιλώντας στον «Sentra FM» τόνισε πως το σημαντικό για τους «ασπρόμαυρους» τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η βαθμολογική συγκομιδή, ενώ υποστήριξε πως η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν βοηθάει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορέσαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι, το οποίο, το χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Πλέον, θα μας δοθεί η δυνατότητα στη διακοπή να δουλέψουμε περισσότερο. Είχαμε παίκτες που ήρθαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και μετά. Το έργο μας γίνεται έτσι πιο δύσκολο. Μπορέσαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι και οι βαθμοί αυτοί θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια».

Όσον αφορά στο στοιχείο που θέλει να περάσει στην ομάδα, υποστήριξε: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Ο στόχος δεν είναι να είσαι έτοιμος σε μερικά παιχνίδια. Η διάρκεια είναι αυτή που σε καταξιώνει. Εμείς θέλουμε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο που να χαίρεται ο κόσμος να βλέπει την ομάδα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, όταν έρχονται νέοι παίκτες. Αφενός είναι καλοί ποδοσφαιριστές και για αυτό τους επιλέξαμε και αφετέρου χρειάζονται μερικές μέρες να «δέσουν» με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και να κάνουμε ένα σύνολο δυνατό».

Για τους στόχους του ΟΦΗ τη φετινή σεζόν, ο Νίκος Αναστόπουλος, απάντησε: «Όταν βάζεις πολλούς στόχους δεν πετυχαίνεις τίποτα. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη. Για διάφορους λόγους δεν μπορούμε να το πετύχουμε πάντα. Οι παίκτες πρέπει να «δέσουν» σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δεν μπορείς να ζητάς πίστωση χρόνου, είναι τέτοια η νοοτροπία του συλλόγου».

Αναφορικά με το τι ζητάει η ομάδα τη φετινή σεζόν, υποστήριξε: «Το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό άθλημα που δεν μπορείς να κάνεις υπολογισμούς. Στο μπάσκετ οι αποστάσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι μεγάλες. Από την στιγμή που κερδίσαμε τον Εργοτέλη, κοιτάμε το επόμενο ματς. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εσύ το κάνεις εύκολο με την απόδοσή σου και αντίστοιχα πιο δύσκολο. Επόμενο παιχνίδι είναι ο ΠΑΟΚ και εκεί στρέφουμε την προσοχή μας».

Ερωτηθείς πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι το γεγονός πως ακολουθεί το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, ο τεχνικός ηγέτης του ΟΦΗ, τόνισε: «Πάντα το δικό μας πρόγραμμα το ακολουθεί μια άλλη ομάδα. Έτσι όπως έχει γίνει η κλήρωση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είναι δύσκολο σαν σκέψη, αλλά ειλικρινά δεν μου έχει περάσει από το μυαλό μου».

Για τις εντυπώσεις του από το ντέρμπι της Κυριακής (2/10) μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Στο πρώτο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλά. Μετά το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός, αφυπνίστηκε και είχε ένα καλό 25λεπτο όπου πέτυχε και την ανατροπή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε κάποιες φάσεις να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Δεν ήρθε αυτό και από την στιγμή που δεν «καθάρισε» το σκορ, εγκυμονεί κινδύνους. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κουρασμένος, λόγω της μεγάλης προσπάθειας στην Ρωσία. Τα ατού του, όπως ο Βιεϊρίνια και ο Γκαρσία – που ήταν πιο ξεκούραστος – δεν ήταν σε μεγάλη μέρα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο για τη συνέχεια. Ακόμα είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα».

Για το γεγονός πως το πρωτάθλημα γίνεται με λιγότερες ομάδες, ο έμπειρος προπονητής, ανέφερε: «Έτσι αποφάσισαν, έτσι σκέφτηκαν. Είναι κρίμα. Το πρωτάθλημα έπρεπε να ξεκινήσει νορμάλ. Αυτό έχει επιπτώσεις αλλά δεν είναι ωραίο την μία Κυριακή να παίζεις και να κάθεσαι τρεις. Εμείς είχαμε ένα παιχνίδι 28 Αυγούστου και μετά παίξαμε την προηγούμενη Κυριακή στην Ξάνθη. Δεν βοηθάει τις ομάδες και δεν βοηθάει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος».

Τέλος, για τα ωραία παιχνίδια που γίνονται στο πρωτάθλημα, ο Νίκος Αναστόπουλος, υποστήριξε: «Γίνονται πολύ καλά παιχνίδια. Έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, μεταξύ του Άρη και της Ξάνθης, όπως ωραίο ήταν και το Ατρόμητος – Παναιτωλικός και περασμένη αγωνιστική το Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα. Έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα και πρέπει να δώσουμε τις προϋποθέσεις να έρθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο».



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved