Αζαριάδης: «Καμία υπόθεση δωροδοκίας»

Αζαριάδης: «Καμία υπόθεση δωροδοκίας»

Ανυπόστατες χαρακτήρισε ο Παντελής Αζαριάδης τις κατηγορίες περί δωροδοκίας κατά του Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως τέτοια υπόθεση δεν θα μπορούσε να σταθεί σε ποινικό δικαστήριο.

Ο νομικός εκπρόσωπος των Αρκάδων μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και ανέφερε ότι η ΠΑΕ θα καταθέσει έφεση, ελπίζοντας να δικαιωθεί:

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παντελής Αζαριάδης:

«Κατά τη  γνώμη μου δεν υπήρχε υπόθεση (σ.σ. αναφέρεται στην απόπειρας δωροδοκίας της Καβάλας). Στην άλλη υπόθεση που φέρεται να έχει εμπλοκή ο Αστέρας (εννοεί αυτή που αφορά στον Ολυμπιακό Βόλου) ίσως θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί κάτι, όμως σ' αυτήν (σ.σ. που αφορά στην Καβάλα) δεν υπήρχε τίποτα.

Υπήρχε ένας μάρτυρας κατηγορίας ο οποίος κατέθεσε ότι παρά τις διαφορές του με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και τον κ. Μποροβήλο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν υπάρχει καν υπόθεση. Αυτό δήλωσε ο έγκριτος συνάδελφος κ. Κούγιας. Το μόνο που υπήρχε σ' αυτή, ήταν ένας διάλογος του κ. Ψωμιάδη με κάποιον κ. Νίκο, που του λέει ότι "ήρθαν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης, αλλά εγώ επειδή είμαι καλό παιδί δεν πήρα τα χρήματα". Δεν υπάρχει κάτι που να λέει ο κ. Μποροβήλος, ή να εμπλέκεται το όνομα του κου Μποροβήλου.

Έχουμε απλά μια κουβέντα του κ. Ψωμιάδη που για τους δικούς λόγους, τους οποίους δεν μπορούμε τους γνωρίζουμε, ήθελε να δείξει στο συνομιλητή του ότι έπρεπε να του είχε κάποια υποχρέωση που κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης. Αν ήμασταν σ' ένα ποινικό δικαστήριο, τέτοιο κατηγορητήριο, με τέτοια αποδεικτικά μέσα, δεν θα μπορούσε να σταθεί.

Για να δείξουμε την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το θέμα, θα αναφέρω ότι τόσο εμείς όσο και οι άλλες ομάδες είχαμε δώσει DVD από τους αγώνες, όμως οι αποφάσεις και για τις τρεις βγήκαν σχεδόν σε λιγότερο από δύο ώρες, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία.

Ελπίζω να μην δούμε άλλες εκπλήξεις. Τα πράγματα είναι τόσο μπερδεμένα που μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν ξέρουμε τι έφεση θα καταθέσουμε.

Εμείς πάντως σκοπεύουμε να την καταθέσουμε έτσι ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να δικαστούμε από την επιτροπή εφέσεων. Πάντως είναι πολύ περίεργο που ομάδες, συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, οι παράγοντες των οποίων έχουν παίξει σημαντικό ρόλο σ’ αυτήν την υπόθεση (σ.σ. των στημένων αγώνων) έχουν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και ο Αστέρας που εμπλέκεται μόνο σε μια κουβέντα που έγινε από κάποιον τρίτο, υποβιβάζεται από την Super League».



Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Μαρία Σάκκαρη: Επιβλητική εμφάνιση στη Ρώμη και πρόκριση στον τρίτο γύρο
Μαρία Σάκκαρη: Επιβλητική εμφάνιση στη Ρώμη και πρόκριση στον τρίτο γύρο
Η Euroleague τιμώρησε τους πανηγυρισμούς του Παναθηναϊκού AKTOR
Η Euroleague τιμώρησε τους πανηγυρισμούς του Παναθηναϊκού AKTOR
Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved