Τσαλουχίδης: «Ντέρμπι χωρίς προγνωστικά»

Τσαλουχίδης: «Ντέρμπι χωρίς προγνωστικά»

Ως ένα ντέρμπι στο οποίο δε χωρούν προγνωστικά, καθώς αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, χαρακτήρισε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων», που έχει φορέσει και την φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά», μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να απειλήσει φέτος τους Πειραιώτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σημείωσε ωστόσο ότι δεν μπορείς εύκολα να νικήσεις τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι που δεν χωράνε προγνωστικά. Από εκεί και πέρα, κάθε ματς είναι ξεχωριστό και δε μπορείς να κοιτάς τι έγινε στα προηγούμενα. Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, όπως η κατάσταση των παικτών, η ψυχολογία το πώς θα μπουν μέσα. Θα παίξει ρόλο και το γεγονός ότι το παιχνίδι γίνεται στο «Καραϊσκάκης». Θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια», είπε αρχικά ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ έχει μια εξαιρετική ομάδα, έχει οργανωθεί πάρα πολύ με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα και ο προπονητής του κάνει πολύ καλή διαχείριση του υλικού του, έχει δώσει τη δική του φιλοσοφία. Ο ΠΑΟΚ είναι σφιχτή ομάδα με καλή άμυνα και δύσκολο κέντρο. Έχει ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Γκαρσία και ο Σαλπιγγίδης. Βρήκε γκολτζή στο πρόσωπο του Αθανασιάδη και έχει στοιχεία που μπορεί να κάνει πράγματα μέσα στο παιχνίδι, έχει τις δυνατότητες να κοντράρει τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα είναι η μόνη ομάδα».

Όσο για την παρουσία του Ολυμπιακού στο ματς με την Άρσεναλ, τόνισε: «Η Άρσεναλ είναι… πάντα η Άρσεναλ. Έχει έναν προπονητή 15 χρόνια και δεν αλλάζει το σύστημα για ένα παίκτη, ο παίκτης μπαίνει στο σύστημα. Παρουσιάζει σοβαρότητα και σταθερότητα παρά το γεγονός ότι έπαιξε με 19χρονα. Άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι ποιοτική η Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός την ανάγκασε να μην παίξει καλά με τη δική του απόδοση. Έπαιξαν ρόλο πολλοί παράγοντες , γιατί είναι αλλιώς να παίζεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης είπε ακόμα ότι: «Μέσα στο γήπεδο θα φανεί ο καλύτερος και ο ικανότερος. Όταν παίζεις στο «Καραϊσκάκης» δεν μπορείς εύκολα να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, όπως δεν μπορείς να κερδίσεις τον ΠΑΟΚ όταν παίζει στην Τούμπα».

Τέλος, ο παλαίμαχος αμυντικός μέσος ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ στα αμυντικά χαφ, πολλές φορές οι αντίπαλοι βγαίνουν «φάτσα» με τους αμυντικούς και επειδή δεν υπάρχει βοήθεια από τα χαφ υπάρχει πρόβλημα. Χρειάζεται «κόφτη» καλό ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ έχει τον Γκαρσία, είχε τον Βιτόλο πέρσι αλλά και ο Αρίας είναι μια καλή επιλογή για την ομάδα του».



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved