Παιχνίδια τακτικής από Χιμένεθ, Αδαμίδη

Παιχνίδια τακτικής από Χιμένεθ, Αδαμίδη

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετράει ώρες στον πάγκο της ΑΕΚ και θέλει να φύγει όσο πιο… ανώδυνα γίνεται, κάτι που επιθυμεί και ο Σταύρος Αδαμίδης για το ταμείο της ΠΑΕ ωστόσο. Φοβήθηκε τον κόσμο ο Ισπανός. Προβάδισμα ο Κωστένογλου για τον πάγκο.

Μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα της Πέμπτης (29/09) στο ΟΑΚΑ και την ήττα από τη Στουρμ Γκρατς, θεωρείται δεδομένο ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ένωσης. Το 1,5 εκατ. ευρώ που έχει λαμβάνειν ωστόσο, «φρενάρει» το Σταύρο Αδαμίδη από το να τον απολύσει και έτσι το πιθανότερο είναι να υπάρξει ένα συμβιβαστικό διαζύγιο που δε θα πλήξει τόσο την εικόνα του Ισπανού τεχνικού αλλά και που δε θα «ματώσει» τα ταμεία της ΑΕΚ.

Οι δυο πλευρές πάντως συνεχίζουν τα… παιχνίδια τακτικής. Από την πλευρά τους οι διοικούντες το «δικέφαλο» έχουν… βγάλει στη σέντρα τον Χιμένεθ, αφού η απόφαση τους να τον αντικαταστήσουν μετά το αποψινό (02/10) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη μοιάζει αμετάκλητη, ενώ ο Ισπανός προσπαθεί να «περάσει» ότι έχει στοχοποιηθεί από τους διοικούντες έτσι ώστε να τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση.

Φοβήθηκε τον κόσμο

Ο Χιμένεθ μάλιστα φοβήθηκε και για την σωματική του ακεραιότητα μετά τα όσα άκουσε από τον κόσμο το βράδυ της Πέμπτης. Το πρωί της επομένης συνομίλησε με ανθρώπους του περιβάλλοντός του και τόνισε πως έχει εκτεθεί από τη διοίκηση και φοβάται μήπως οι οπαδοί στραφούν εναντίον του με απειλητικές διαθέσεις σε περίπτωση ενός νέου κακού αποτελέσματος της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός ρωτούσε δε και για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τα επεισόδια που είχε με φιλάθλους κατά καιρούς αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε ο Σερβοέλληνας από την Ένωση. Άνθρωποι του «δικεφάλου» αλλά και Έλληνες φίλοι του Χιμένεθ τον διαβεβαίωσαν πάντως πως δε θα έχει τέτοια προβλήματα και πως αν ξεσπάσει κάπου ο κόσμος, θα το κάνει σε βάρος της διοίκησης.

Προβάδισμα ο Κωστένογλου

Όλα συνηγορούν ωστόσο ότι απόψε ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο Χιμένεθ θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» έχουν ήδη μπει στη διαδικασία της αναζήτησης αντικαταστάτη και δεν έχουν χάσει χρόνο αφού φέρονται να έχουν ήδη συμφωνήσει με τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο εξής.

Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Νίκο Κωστένογλου που έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα στην κούρσα για τον πάγκο της Ένωσης, οι άλλοι υποψήφιοι (Αναστασιάδης, Βλάχος, Κετσπάια) δε φαίνονται να έχουν τύχη, και από Δευτέρα (03/10) θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και σε αυτό το ζήτημα για το «δικέφαλο».



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved