Γεωργίου: «Δέλεαρ για κάθε επενδυτή ο Παναθηναϊκός»

Γεωργίου: «Δέλεαρ για κάθε επενδυτή ο Παναθηναϊκός»

Ο εκπρόσωπος της Arboris Capital, Γιώργος Γεωργίου, με δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι «πράσινοι» αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για κάθε επενδυτή.

Ο 37χρονος επιχειρηματίας από την Ξάνθη είναι αυτός που έφερε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το φάκελο με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από ξένο επενδυτικό fund που θέλει να αποκτήσει το 90% των μετοχών των «πρασίνων» και μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τη συγκεκριμένη κίνηση.

«Είμαστε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων που ενεργούμε για λογαριασμό της Arboris Capital. Είμαι εγώ και μια ακόμα κυρία. Υπάρχει επίσης ένας Ελληνοάραβας, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της ιδέας αυτής αλλά και ένας Άραβας ανώτερο στέλεχος τράπεζας στο Αμπού Ντάμπι», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Γεωργίου.

«Με το που είχαμε την ιδέα, την ερευνήσαμε, κάναμε τις ανάλογες επαφές και εν τέλει πήραμε την εξουσιοδότηση να ενεργήσουμε κατ’ εντολή της Arboris Capital για να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό, όπως έγινε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας επιχειρηματίας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γεωργίου σχολίασε: «Δεν αναζητούμε δημοσιότητα, αλλά την πρόκληση και όλοι εκ του αποτελέσματος θα κριθούμε. Πλέον περιμένουμε την επίσημη απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αν μας δοθεί η εντολή θα καταθέσουμε επίσημα μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ιστορική ομάδα».

Όσο για το πώς προέκυψε η ιδέα, ανέφερε: «Εδώ και ένα μήνα το συζητάμε. Ουσιαστικές διερευνητικές επαφές όμως έγιναν τις τελευταίες πέντε μέρες. Είναι ξεκάθαρα συγκυριακό το γεγονός ότι υπάρχουν δύο προτάσεις. Εγώ επειδή είμαι Έλληνας, επιθυμία μου είναι να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό».

Ο Γιώργος Γεωργίου ρωτήθηκε ακόμα για το πώς οικονομικοί κολοσσοί από Αμερική, Ρωσία και τον αραβικό κόσμο μπορεί να ενδιαφερθούν για τον Παναθηναϊκό: «Θα πω την προσωπική μου άποψη. Δεν μιλάω ως εκπρόσωπος της Arboris Capital. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα. Η μετοχική σύνθεση αποτελείται από ανθρώπους σεβαστούς και αξιόλογους στην κοινωνία. Είναι δεδομένο πως για οποιονδήποτε επενδυτή αποτελεί δέλεαρ ο Παναθηναϊκός, είτε ο επενδυτής είναι Ρώσος, Άραβας ή Αμερικάνος».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να εμπλακεί στα διοικητικά ο ίδιος, ανέφερε: «Αυτό είναι πολύ πρώιμο ακόμα. Στις βλέψεις μας πάντως δεν είναι. Βήμα-βήμα από εδώ και πέρα θα προχωρήσουμε. Στόχος μας είναι να βρούμε τον επενδυτή».



Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved