Πλούσιο μενού με... επιδόρπιο στο Φάληρο

Πλούσιο μενού με... επιδόρπιο στο Φάληρο

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» στρέφονται τα φώτα αυτή την Κυριακή, με τις δύο πιο φορμαρισμένες ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, να κοντράρονται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Εκτός από το παιχνίδι στο Φάληρο, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη, ανάμεσα στον φιλόδοξο Πανιώνιο και την ταλαιπωρημένη ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Άρης υποδέχεται την Ξάνθη, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί την Κέρκυρα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της Κυριακής για την 5η αγωνιστική, με σειρά έναρξης:

Άρης – Ξάνθη (16:00, Nova 2)

Ύστερα από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, λόγω ομάδων Α και Β, ο Άρης επιστρέφει στις υποχρεώσεις του, υποδεχόμενος την Ξάνθη. Ο Σάκης Τσιώλης όλο αυτό το διάστημα δούλεψε στις αδυναμίες της ομάδας του, ενώ οι «κίτρινοι» ενισχύθηκαν με τέσσερις μεταγραφές. Οι Γιακούποβιτς, Ακόστα, Σανκαρέ και Ουμπίντεζ είναι πλέον κάτοικοι «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο τραυματίας Σηφάκης και ο ανέτοιμος Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Η Ξάνθη φέτος αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, όμως μόλις την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του στην άμυνα, ενώ επιθετικά δεν έχει ιδιαίτερα παράπονα, με τον Μαρσελίνιο να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Φλίσκας και Βασιλακάκης, ενώ συμπεριλήφθηκαν οι Στάσιακ και Ντάνι, οι οποίοι επίσης αντιμετώπισαν πρόβλημα μέσα στην εβδομάδα.

aeris

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα (16:00, Nova 3)

Μετά την εντός προγράμματος ήττα στην πρεμιέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει αήττητος και αυτό το σερί θέλει να συνεχίσει και κόντρα στην Κέρκυρα. Απαλλαγμένος από τις κατηγορίες για τα στημένα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλει να σημειώσει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του και ο Στεφάν Ντεμόλ έχει καταστρώσει τα πλάνα του με αυτόν τον σκοπό. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βάντερσον και Φεγκρούς.

Βαθμό επειγόντως αναζητά η Κέρκυρα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και τους παίκτες του, οι οποίοι θα παραταχθούν αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους Φαίακες, καθώς οι Μπουκουβάλας, Μίχος, Παρασκευαΐδης, Τσίγκας και Φλαβίνιο είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται.

rrrrrr

Πανιώνιος – ΑΕΚ (18:15, Nova 2)

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του θέλει ο Πανιώνιος και να νικήσει την ΑΕΚ και για λόγους γοήτρου. Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν στη διάθεση και τους νεοαποκτηθέντες Σκέμπρι και Ρόκα, καθώς ήρθαν τα δελτία τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Ο Τάκης Λεμονής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και με τον Εστογιανόφ σε τρελά κέφια, ελπίζει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μια νίκη-φάρμακο αναζητά τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Μανόλο Χιμένεθ, ύστερα από την ευρωπαϊκή ήττα από την Στουρμ Γκρατς. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση είναι πολλά και γι’ αυτό οι τρεις βαθμοί στη Νέα Σμύρνη θα ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα στην ομάδα. Στα αγωνιστικά, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Δέλλα, όπως και τους επίσης τραυματίες Γεωργέα, Κλωναρίδη, Καφέ και Κωνσταντόπουλο.

panio

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:30, Nova 1)

Με ανάμεικτα συναισθήματα ύστερα από την ήττα στο Λονδίνο, όπου παρουσίασε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στη Super League. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση, όπως και οι τραυματίες Φετφατζίδης και Μανιάτης. Το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να αποτελούν τον 12ο παίκτη τους.

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο, κόντρα στον Ολυμπιακό, ύστερα από τα τελευταία αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει κάνει οικονομία δυνάμεων γι’ αυτό το παιχνίδι, ξεκουράζοντας μέσα στη βδομάδα τους Σαλπιγγίδη και Πάμπλο Γκαρσία. Οι Αρίας και Κοντρέρας, που επέστρεψαν τραυματίες από τη Ρωσία, έμειναν εκτός αποστολής, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Λεονάρντο, ο οποίος έχει… «ερυθρόλευκο» παρελθόν.

grehgerhe



Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved