Ο «εννιάλογος» της Arboris Capital

Ο «εννιάλογος» της Arboris Capital

Το Onsports παρουσιάζει τις εννέα βασικές αρχές δημιουργίας της εταιρείας που εκπροσωπεί το επενδυτικό fund το οποίο εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό. Η προσεκτική επιλογή συνεργατών και η εμπιστευτικότητα τα σημεία που ενδιαφέρουν τους «πράσινους». Δείτε επίσης το προφίλ της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Arboris Capital Limited, η εταιρεία δημιουργήθηκε πάνω σε 9 βασικές επιχειρηματικές αρχές, τις οποίες παραθέτουμε παρακάτω, κάποιες από τις οποίες φαίνεται να δίνουν θετικά μηνύματα αναφορικά με την εμπλοκή του Παναθηναϊκού πλέον στην καθημερινότητα των συμβούλων της εταιρείας.

Ο ένας εκ των εννέα όρων που παρουσιάζονται από την Arboris Capital, είναι η προσεκτική επιλογή συνεργατών. Όπως αναφέρεται, θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και αρκετά ικανοποιητική οικονομική επιφάνεια για να γίνει κάποιος συνεργάτης της εν λόγω εταιρείας.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για εμπιστευτικότητα κάτι που βλέπουμε να ισχύει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού αφού δεν έχει γίνει γνωστή καμία παράμετρος της πρότασης από το επενδυτικό fund και κανένα όνομα εταιρείας ή ιδιοκτήτη της. Φαίνεται ότι η Arboris κινείται με μυστικότητα, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη δουλειά που έχει αναλάβει και να τηρήσει και τις υπόλοιπες βασικές τις αρχές.{textlink}

Οι Βασικές Αρχές της Arboris Capital Limited

Ανεξαρτησία

Η Arboris Capital διατηρεί την ανεξαρτησία της παρέχοντας αντικειμενικές συμβουλές στους πελάτες της.

Η ακεραιότητα και η τιμιότητα

Τα δύο αυτά στοιχεία πρέπει να βρίσκονται στην καρδιά της επιχείρησής μας.

Κύριο πλεονέκτημά μας, η φήμη μας

Είμαστε αποφασισμένοι να συμμορφωθούμε πλήρως με το γράμμα και το πνεύμα των νόμων και τις ηθικές αρχές που μας διέπουν. Η διαρκής επιτυχία εξαρτάται από την απαρέγκλιτη τήρηση του συγκεκριμένου προτύπου.

Επαγγελματισμός

Είμαστε περήφανοι για την επαγγελματική ποιότητα της δουλειάς μας. Είμαστε ανυποχώρητα αποφασιστικοί για την επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων σε ότι αναλάβουμε. Καλύτερα μια ποιοτική δραστηριότητα που είναι μικρή, παρά μια μεγάλη δραστηριότητα.

Οικονομικό πρίσμα

Η Arboris Capital έχοντας ιδρυθεί από δυο επενδυτικούς τραπεζίτες πρέπει να τονίζει πάντα και με αντικειμενικότητα τα βασικά οικονομικά στοιχεία κάθε έργου.

Δημιουργικότητα και φαντασία

Τονίζουμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Ο κόσμος αλλάζει, οι πελάτες είναι διαφορετικοί. Ο παλιός τρόπος μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος, όμως θα πρέπει πάντα να βρούμε μια καλύτερη λύση.

Προσεκτική επιλογή συνεργατών

Είναι ασυνήθιστο αλλά προσπαθούμε πάντα να επιλέγουμε τους καλύτερους συνεργάτες για κάθε έργο. Μπορεί οι συναλλαγές να περιλαμβάνουν εκατομμύρια δολάρια, όμως πρέπει οι συνεργάτες μας να επιλέγονται ένας-ένας.

Εμπιστευτικότητα

Η επιχειρηματική δραστηριότητα περιλαμβάνει διάφορους φορείς και ιδιώτες. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από πελάτες, λόγω της σχέσης μεσιτείας που αναπτύσσουμε, δεν πρέπει να διαχέονται και είναι εμπιστευτικές. Αυτό θα ήταν αδιανόητο.

Αντανακλαστικά και αναμονή

Πρέπει να προβλέπουμε τις γρήγορα μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και να αναπτύσσουμε νέες υπηρεσίες και στρατηγικές για να τις καλύπτουμε. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος των συμβούλων δε σταματάει να εξελίσσεται και η αναμονή μπορεί να οδηγήσει σε εξαφάνιση.

Το προφίλ της Arboris Capital

Η Arboris Capital έχει έδρα στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έχει δημιουργηθεί από μια έμπειρη ομάδα τραπεζιτών από τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα παγκοσμίως. Η εν λόγω εταιρεία ειδικεύεται στο να παρέχει κυρίως συμβουλές σε άλλες επιχειρήσεις πάνω στον κλάδο των τραπεζικών συναλλαγών και των επιχειρήσεων.

Οι υπηρεσίες που παρέχει συνήθως η Arboris Capital έχουν να κάνουν με τις δημόσιες και ιδιωτικές συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, με Sell-Side εκπροσώπηση, εξαγορά ή κοινοπραξία, με την συγκέντρωση κεφαλαίων και τη δημιουργία επενδυτικών fund αλλά και με την παροχή συμβουλών για την στρατηγική ανάπτυξη εταιρειών με ιδιαίτερη έμφαση στις επιχειρήσει που έχουν μεσαίο μέγεθος και δραστηριοποιούνται στις αναδυόμενες αγορές.

Οι κλάδοι που έχει ως τώρα δραστηριοποιηθεί η Arboris Capital είναι η επικοινωνία και τα ΜΜΕ, οι διαφοροποιημένες Βιομηχανίες, οι μορφές ενέργειας και φυσικών πόρων, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, η υγεία και το life science, το Real Estate, η τεχνολογία και τα logistics. Κύρια μέρη που το τελευταίο διάστημα έχει απλώσει τα δραστηριότητές της η Arboris Capital είναι η Αφρική, η Ασία και η Μέση ανατολή.



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved