Νάτσο Γκαρσία: «Με συγκινεί η στήριξη του κόσμου»

Νάτσο Γκαρσία: «Με συγκινεί η στήριξη του κόσμου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος του Άρη ο Νάτσο Γκαρσία, τονίζοντας παράλληλα πως οι «κίτρινοι» είναι έτοιμοι για τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη (02/10).

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του του Super 3, στον «ΑΡΗΣ F.M.» ο Βολιβιανός μέσος είπε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μιλάω μαζί σας. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Άρης είναι συναίσθημα. Μου έχει λείψει η Θεσσαλονίκη και η ατμόσφαιρα του γηπέδου».

Συνεχίζοντας, ο Νάτσο Γκαρσία, είπε: «Στην Κύπρο και στη Βολιβία δεν υπήρχε ο φανατισμός και η ατμόσφαιρα που συναντάς στο γήπεδο μας. Συγκρίνεται μόνο με την Αργεντινή. Μου έλειψε πάρα πολύ το Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Βολιβιανός τόνισε: «Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά και περιμένουμε να κερδίσουμε γιατί αυτή είναι η νοοτροπία μας. Το κλίμα είναι θετικό. Είναι μια κομβική αναμέτρηση. Όλοι έχουμε μια νικηφόρα νοοτροπία και μαζί με τη στήριξη του κόσμου θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς γιατί τα πρώτα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δεν ήταν καλά. Πρέπει να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο και να ακούσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας».

Ο Νάτσο Γκαρσία αναφέρθηκε και πάλι στον κόσμο και μίλησε για την αγάπη που παίρνει: «Με συγκινεί η στήριξη του κόσμου. Πάντα ένιωθα τον Άρη ως μια οικογένεια. Αυτή την εμπιστοσύνη από τη μεριά της διοίκησης θέλω να τη βγάλω στο γήπεδο. Τους ευχαριστώ που μου δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία. Πάντα έχουμε πολύ υψηλούς στόχους. Αυτό το ξέρουν όλοι. Με αυτόν τον πολύ καλό προπονητή που έχουμε, πιστεύω ότι αν μας βοηθήσει και λίγο η τύχη μπορούμε να πάμε ψηλά».

Για το γεγονός ότι πλέον είναι ο παλαιότερος παίκτης στην ομάδα, είπε: «Υπάρχει μια νικηφόρα νοοτροπία. Θέλουμε να βγούμε και να δώσουμε μέσα στο γήπεδο το 100%. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Το κλίμα πρέπει να μείνει ενωμένο. Ίσως να μη ξεκινήσαμε καλά, αλλά υπήρχαν διάφοροι λόγοι που δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε νίκες. Αν συνεχίσουμε έτσι, στο θετικό κλίμα, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Μόνο αν μείνουμε μια οικογένεια όμως».

Τέλος, από τον Βολιβιανό ζητήθηκε να στείλει το δικό του μήνυμα: «Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη για το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Οι οπαδοί μας αξίζουν μόνο νίκες γιατί είναι πάντα εκεί και μας στηρίζουν. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved