Ο Μπουσαϊντί πανηγύρισε το γκολ του Φωτάκη

Ο Μπουσαϊντί πανηγύρισε το γκολ του Φωτάκη

Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ρουμπίν Καζάν παρακολούθησε ο πρώην μπακ των «ασπρόμαυρων», Ανίς Μπουσαϊντί.

Ο Τυνήσιος αγωνίζεται πλέον στη Ροστόφ της Ρωσίας και έπειτα από την άκαρπη προσπάθειά του να παρακολουθήσει live την αναμέτρηση του «Δικέφαλου του Βορρά», τελικά το έκανε από την τηλεόραση. Όπως δήλωσε στο «αθλητικό Metropolis»: «Φυσικά και το παρακολούθησα και είναι κάτι αυτονόητο για μένα. Η αλήθεια είναι ότι ζήτησα από τον προπονητή μου άδεια για να πάω στο Καζάν αλλά επειδή αύριο παίζω ματς με την ομάδα μου, αναγκάστηκα να δω τον αγώνα από το σπίτι μου».

Για την εικόνα του αγώνα ανέφερε: «Μου έκανε θετική εντύπωση ο ΠΑΟΚ. Ακόμη και η Μπαρτσελόνα τα είχε βρει σκούρα στο Καζάν. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει αλλά και να χάσει το ματς. Αλλά σαφώς και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα».

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ μετά το 2-1: «Περίμενα από τον ΠΑΟΚ ότι θα σκοράρει γιατί έχει παίκτες με ποιότητα στην επίθεση. Η Ρουμπίν έχει αμυντικά προβλήματα και είναι θετικό ότι η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση. Ο ΠΑΟΚ έχει χαρακτήρα και το απέδειξε.».

Για το αν πανηγύρισε το γκολ των «ασπρόμαυρων»: «Όχι μόνο πανηγύρισα αλλά φώναξα δυνατά και στα δυο γκολ και ειδικά στο γκολ του Φωτάκη. Μάλιστα το είδα το ματς με έναν φίλο μου και δεν μπορούσε πόσο να πιστέψει πως πανηγύριζα σαν τρελός το γκολ του Φωτάκη. Μάλιστα και στην σημερινή προπόνηση έκανα πολλά πειράγματα στους συμπαίκτες μου επειδή ο ΠΑΟΚ πήρε βαθμό στο Καζάν».

Σχετικά με τα video της Τούμπας που δείχνει στους συμπαίκτες του: «Πριν δυο μήνες έδειξα ένα video στους συμπαίκτες μου και μου είπαν ότι δεν το έχουν ξαναδεί και πως είναι τρελοί. Όταν τους είπα ότι το video δεν είναι από κάποιο ντέρμπυ αλλά από έναν απλό αγώνα και αυτό τους εντυπωσίασε ακόμη περισσότερο. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ ο κόσμος του».

Για τον Αθανασιάδη είπε: « «Ρωτήστε και τον ίδιο τι του είχα πει. Είχα πιάσει μάλιστα τον Ιωσηφίδη στα αποδυτήρια και τον ρώτησα «καλά πως είναι δυνατόν ο Αθανασιάδης να μην ξεκινά;». Απλά, ο Αθανασιάδης έπρεπε να πάρει μια ευκαιρία την οποία και άξιζε...».

Σχετικά με τη σχέση του περσινού με τον φετινό ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Σε ένα βαθμό είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ γιατί είναι πιο έμπειρος. Και πέρσι τα πήγε καλά η ομάδα στην Ευρώπη αλλά χάθηκαν ματς κρίσιμα στην Ελλάδα. Τώρα με την εμπειρία του ο ΠΑΟΚ μπορεί ν αποφύγει αυτά τα λάθη».

Τέλος, ρωτήθηκε αν αναπολεί τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής ήταν στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη. Αλλά και εδώ περνώ καλά, αισθάνομαι καλά, παίζω αλλά ναι αναπολώ τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ».



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved