Τσιρίλο: «Μάχη για την πρωτιά ως το φινάλε»

Τσιρίλο: «Μάχη για την πρωτιά ως το φινάλε»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο αναφέρθηκε στις διαφορές του φετινού από τον περσινό ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο.

Συνέντευξη στον «Sport103.fm» παραχώρησε ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ και αρχικά αναφέρθηκε στην ισοπαλία που απέσπασαν οι «ασπρόμαυροι» στο Καζάν: «Ήταν κάτι πολύ καλό για εμάς. Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Χάναμε 2-1 και αφού πετύχαμε και δεύτερο γκολ ήταν θετικό. Είχαμε και μία πολύ καλή ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό για να φύγουμε και με τη νίκη. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να αμφισβητήσουμε ότι ήρθαμε πίσω με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να έχει το απόλυτο των νικών στο Europa League: «Είναι αλήθεια ότι φτάσαμε κοντά σε δύο νίκες. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή δουλειά σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, που εύχομαι να την έχουμε στα επόμενα. Έχουμε δείξει ότι δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι και το παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, έχοντας κάνει ένα καλό γκρουπ».

Για τη δική του ευκαιρία να σκοράρει: «Αν ερχόταν και το γκολ θα ήταν το τέλειο. Στα 4-5 τελευταία παιχνίδια, φτάνω πολύ κοντά στο γκολ. Είναι κάτι που το θέλω πολύ. Χθες είχα μία ευκαιρία, αλλά ελπίζω να φύγει η ατυχία και θέλω να σκοράρω σύντομα».

Για το μπλακ-άουτ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου: «Είναι αλήθεια αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλο. Η Ρούμπιν Καζάν είναι πολύ καλή ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο, πρέσαρε πολύ. Όλοι το περίμεναν αυτό. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Υπάρχει και από την άλλη πλευρά ένας αντίπαλος. Άλλες φορές βγαίνει η ανταπόκριση στην πίεση και άλλες φορές, όχι. Η Ρούμπιν έχανε 0-1 στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο πίεσε. Τα πιο σημαντικό ήταν ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχασε τη συγκέντρωση και τη δύναμή του και όλοι είδαν ότι έπαιξε και πάλι για τη νίκη, μέχρι το τέλος του αγώνα».

Για τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σκέφτεται κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά που έχουμε κάνει ως τώρα. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε για να φτάνουμε στη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος. Πρέπει να κρατήσουμε αυτήν την καλή κατάσταση που έχουμε δημιουργήσει. Μιλάμε για ένα δύσκολο όμιλο και θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι, ως τελικό».

Για το αν ο Μπόλονι έχει βάλει τη «σφραγίδα» του στην ομάδα: «Ο προπονητής μας προετοιμάζει πολύ καλά πριν το κάθε παιχνίδι. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Έχει μεγάλη εμπειρία, με χαρακτήρα και το μεταδίδει σε εμάς, τόσο στην προπόνηση όσο και στον αγώνα. Ο προπονητής ζητάει τα απλά. Θέλει να παίζουμε καλά και να έχουμε στην κατοχή μας τη μπάλα. Να καταφέρνουμε να βρίσκουμε εύκολα ή δύσκολα τον τρόπο να φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρουμε».

Για το αν είναι πιεσμένοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι. Ξέρουμε όμως και τι πρέπει να κάνουμε. Όλοι θα έχουμε τη δύναμη να παίξουμε αλλά δεν είναι εύκολο γιατί ο ΠΑΟΚ σε μία εβδομάδα θα δώσει τρία παιχνίδια. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δε θα ψάξουμε για δικαιολογίες όμως. Θα πάμε για το καλύτερο με τον Ολυμπιακό και περιμένουμε όλοι τον διαιτητή να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να νικήσει στον Πειραιά: «Όλα είναι πιθανά. Γιατί όχι; Επαναλαμβάνω ότι είναι ένα δύσκολο αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απίθανο. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Όποιος παίζει για τον ΠΑΟΚ, δίνει τις δυνάμεις του για το καλύτερο δυνατό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από πέρσι: «Πέρσι ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα είχε κάποια προβλήματα. Φέτος ξεκινήσαμε πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, να διατηρήσουμε αυτή μας τη νοοτροπία, για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται. Φέτος ο προπονητής έχει περισσότερες λύσεις. Όλοι οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί έχουν κάνει καλή δουλειά. Αυτό φαίνεται και στη διαχείριση του υλικού που κάνει ο προπονητής σε όλες τις θέσεις».

Για τη δική του παρουσία: «Η νοοτροπία μου είναι να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος. Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από χθες. Κάθε φορά που παίζω θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους. Ελπίζω… Είναι φυσιολογικό για τον ΠΑΟΚ να παλέψει για την πρώτη θέση. Αυτός είναι ο χαρακτήρας και η νοοτροπία της ομάδας. Αν έχεις αυτήν τη νοοτροπία, είναι πιο εύκολο να κάνεις κάτι καλό. Παλεύουμε για κάτι καλό. Ο ΠΑΟΚ έχει αυτήν την νοοτροπία».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved