Απολογήθηκαν οι τρεις και περιμένουν

Απολογήθηκαν οι τρεις και περιμένουν

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Πλέον, οι τρεις ομάδες περιμένουν την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της διοργανώτριας αρχής, η οποία αναμένεται να βγει εντός της ημέρας (30/09). Πάντως, δεν παρουσιάστηκαν πολλά νέα στοιχεία.

Τις βαρύτερες κατηγορίες όλων αντιμετώπιζε ο Αστέρας Τρίπολης και ο πρόεδρός του Γιώργος Μποροβήλος, με το θέμα της δωροδοκίας σε Ολυμπιακό Βόλου αλλά και Καβάλα, ενώ είχαν κληθεί και οι ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, κυρίως για τις περσινές αναμετρήσεις τους με Ηλιούπολη και Πανθρακικό στη Football League την περσινή σεζόν.

Πρώτη κατά σειρά εκδικάστηκε η υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αλέξη Κούγια να καταθέτει και να τονίζει για τον Γιώργο Χριστοβασίλη ότι είναι έντιμος άνθρωπος, ενώ για τον Βαγγέλη που ακούγεται στις συνομιλίες είπε πως μάλλον πρόκειται για τον Βαγγέλη Αγγελή τον οποίο και θεωρεί επικίνδυνο.

Στη συνέχεια, εκδικάστηκε η υπόθεση του ΟΦΗ, με απόντα τον Ηρακλή Νύκταρη, ο οποίος είχε κληθεί ως αφανής ιδιοκτήτης του ΟΦΗ. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως η ΠΑΕ ΟΦΗ και ο Ηρακλής Νύκταρης δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Παράλληλα, επειδή ο ΟΦΗ εμπλέκεται στην υπόθεση λόγω του αγώνα με την Ηλιούπολη, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει κανένα αντίπαλο και πως ο Γιώργος Τσακογιάννης στοιχημάτιζε το πόσα τέρματα θα δεχθεί η ομάδα του.

Ο Βασίλης Ξημέρης κατέθεσε για την υπόθεση του ΟΦΗ. Όπως υποστήριξε ο Ηρακλής Νύκταρης δεν είναι ούτε εμφανής, ούτε και αφανής μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Τόνισε ακόμα ότι δεν ήταν ποτέ παράγοντας της ομάδας και ποτέ δε θέλησε να αναλάβει κάποιο πόστο στον ΟΦΗ.

Στην κατάθεσή του, ο Νίκος Μαχλάς είπε μεταξύ άλλων: «Είναι διασυρμός η αναφορά του ονόματός μου στα στημένα παιχνίδια, εγώ που έχω τιμήσει την Κρήτη και την Ελλάδα».

Επιστολή έστειλε ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος είχε κλητευτεί και τόνισε πως δεν είναι αυτός που μιλάει με τον Μάκη Ψωμιάδη και ότι έχει πει στον ανακριτή ποιος είναι.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης, ο ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε και είπε πως οι Μποροβήλος και Μπέος είναι γνωστοί εδώ και χρόνια και ότι ποτέ ο ένας δεν θα δωροδοκούσε τον άλλο. Μάλιστα, χαρακτήρισε κουτσομπολιά του Μάκη Ψωμιάδη, όσα ο ίδιος λέει.

Δηλώσεις μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας έκανε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Το Onsports βρέθηκε στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και σας μετέφερε LIVE τις εξελίξεις. Θυμηθείτε όσα έγιναν κατά την εκδίκαση των τριών υποθέσεων:

{coveritlive}d0f91b026b{/coveritlive}



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved