Ετοιμάζεται το τελικό σχέδιο συμφωνίας

Ετοιμάζεται το τελικό σχέδιο συμφωνίας

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τα νομικά επιτελεία τόσο της πλευράς Βαρδινογιάννη όσο και της πλευράς του Σουλτάν Αλ Σαούντ έτσι ώστε να ετοιμάσουν το τελικό σχέδιο της συμφωνίας των δύο πλευρών για τον Παναθηναϊκό.

Όλα πλέον οδεύουν προς το να μπουν τα πράματα στην τελική τους ευθεία από την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι δυο πλευρές σε συμφωνία και να περάσει το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα χέρια του Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες τα μεγαλύτερα προβλήματα, στο να γίνει πραγματικότητα το «deal» μεταξύ των δύο πλευρών, είναι τα νομικά ζητήματα που ανακύπτουν αλλά και τα γραφειοκρατικά ζητήματα που μεγαλώνουν με την απόσταση που χωρίζει την Ελλάδα με την Σαουδική Αραβία. Οι νομικοί και των δυο πλευρών είναι σε συχνή επαφή ωστόσο για να ετοιμάσουν ένα τελικό σχέδιο πρότασης από την πλευρά του Σαουδάραβα, που θα γίνει αποδεκτό από αυτή του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν αποσαφηνιστεί όλα τα θέματα που ακόμα μένουν «θολά», όπως το πώς θα καταβληθούν τα χρήματα από τον πρίγκιπα και ποια θα είναι τελικά αυτά, τι γίνεται με το γήπεδο αλλά και την Παιανία, έτσι ώστε να υπάρχει πλέον η μία και μοναδική εκκρεμότητα των υπογραφών για να τελειώσει το θέμα.

Αν μάλιστα φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να απομένουν δηλαδή μόνο οι υπογραφές, δεν αποκλείεται να δούμε τον Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αμπντούλ Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα. Άλλωστε εξαρχής είχε δηλώσει ότι θα έρθει στην Αθήνα όταν θα είναι τα πάντα έτοιμα για να υπογράψει. Ο Σαουδάραβας, όπως προκύπτει από τη δική του πλευρά, δε θέλει ακόμα να εκτεθεί στη δημοσιότητα και για αυτό δεν είπε το «ναι» σε πρόταση του Βλάση Τσάκα για διαδικτυακή συνέντευξή του – μέσω Skype – σε τηλεοπτικό κανάλι.

Όταν πάντως θα μπουν και οι υπογραφές, αυτό που θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια είναι να… φανεί το χρήμα. Θα πρέπει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ να βάλει τα 20 εκατ. ευρώ που απαιτούνται και που έχει εξαρχής προτείνει για την απόκτηση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό θα γίνει είτε με την μορφή εγγυητικής επιστολής είτε με την καταβολή μετρητών σε λογαριασμό της «πράσινης» ΠΑΕ έτσι ώστε να μην μένει πλέον καμία εκκρεμότητα.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved