Άλβαρες: «Ο Άρης έκανε πολύ καλή επιλογή»

Άλβαρες: «Ο Άρης έκανε πολύ καλή επιλογή»

Τη βεβαιότητά του πως ο Άρης προχώρησε σε μία πολύ καλή κίνηση αποκτώντας τους Ούμπιντες, Σανκαρέ, Γιακούποβιτς και Ακόστα, εξέφρασε ο Λεάντρο Άλβαρες.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, φιλοξενούμενος στον αέρα του «Άρης FM 92,8», μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες του και τη μετακίνησή τους στους «κίτρινους», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως το καλοκαίρι που πέρασε ήταν το δυσκολότερο της καριέρας του, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως είχε επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην πόλη της Αρκαδίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεάντρο Άλβαρες:

Για το πώς αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, τα όσα συνέβησαν στην Θεσσαλική ΠΑΕ, είπε: «Ήταν το δυσκολότερο καλοκαίρι της καριέρας μας. Υπήρχε μεγάλη αγωνία και ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό που περάσαμε. Όχι μόνο εμείς, αλλά και οι οικογένειές μας και όλοι που ασχολούνται με την ομάδα του Βόλου το ένιωσαν αυτό. Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές και η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχουμε ενημερωθεί επίσημα από την ομάδα».

Σχετικά με τις εξελίξεις στην ομάδα του Βόλου για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του μετά και την χθεσινή (28/9) ανακοίνωση της ΕΠΟ, σημείωσε:
«Αυτό που ακούσαμε είναι  ότι την ερχόμενη Τρίτη ή Τέταρτη  θα έχουμε κι άλλη απόφαση. Με τα θέματα αυτά κυρίως ασχολούνται οι δικηγόροι μας. Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές  και μιλάμε για μπάλα, οι δικηγόροι μας βοηθούν και μας καθοδηγούν καθώς πρέπει να πράξουμε σωστά».

Για τους πρώην συμπαίκτες του που πλέον ανήκουν στον Άρη δήλωσε: «Οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε αυτούς τους παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης θέλει να έχει τους πρώην συμπαίκτες μου».

Για τον κολλητό του, Χαβιέ Ούμπιντες, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο... Ούμπι είναι φίλος μου, κάναμε πολύ παρέα, γνωρίζονται οι οικογένειές μας και δεν είναι μόνο καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και καλός άνθρωπος. Στο ίδιο σπίτι μέναμε άλλωστε. Όλα τα παιδιά πάντως πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Έκανε πολύ καλή κίνηση ο Άρης».

Για τον Νόε Ακόστα, σημείωσε: «Ο Ακόστα έχει  πολύ καλό αριστερό πόδι. Είναι ένα επιθετικό χαφ, και μπορεί να παίξει και δίπλα από ένα χαφ. Είναι γρήγορος και μπορεί να βοηθήσει και στο κέντρο και στην άμυνα. Έχει πολλά να δώσει».

Για το κατά πόσο θα βοηθήσουν είπε: «Θα βοηθήσουν όλοι τους. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τους επιθετικούς. Θα βοηθήσουν όλοι και στην άμυνα και στην επίθεση. Ο Ούμπιντες, όπως και ο Ακόστα μπορούν να παίξουν με μεγάλη επιτυχία και στα δύο άκρα της επίθεσης».

Για το βαθμό ετοιμότητάς τους: «Ο κ. Τσιώλης πιστεύει πολύ στα παιδιά και δεν έχει κάνει λάθος. Τα παιδιά είναι έτοιμα να αγωνιστούν ανά πάσα στιγμή. Είναι πλέον θέμα προπονητή, το να αγωνιστούν».

Για τον Σάκη Τσιώλη, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου,  δήλωσε: «Τον Σάκη Τσιώλη τον γνωρίζουν τα παιδιά πολύ καλά και ο ίδιος του ξέρει και σίγουρα δεν έκανε λάθος σε αυτή την επιλογή του».

Για το γεγονός ότι πλέον θα αγωνίζονται ως αντίπαλοι, τόνισε: «Θέλω το καλύτερο για τα  παιδιά. Δεν τους νιώθω σαν αντιπάλους γιατί ξέρω τι άνθρωποι και τι παίκτες είναι. Παρότι θα είμαστε πλέον αντίπαλοι.  Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, ο Άρης δεν έκανε λάθος στην επιλογή του».

Για τα σχέδια που πλέον κάνει ο ίδιος ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής: «Έχω μιλήσει με ομάδες και πρέπει να βρω δουλειά, διότι έχω και οικογένεια από πίσω μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω μιλήσει και με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και με άλλες ομάδες».

Τέλος, για το τι εύχεται στους πρώην συμπαίκτες του υπογράμμισε: «Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά καλή τύχη και πιστεύω ότι έκαναν την καλύτερη επιλογή στην καριέρα τους. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι θα είμαστε αντίπαλοι φέτος και εγώ τους ήθελα μόνο συμπαίκτες μου».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved