Ντεμόλ: «Οδηγός… ο Αστέρας»

Ντεμόλ: «Οδηγός… ο Αστέρας»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα όταν αγωνίζεται εντός έδρας θέλει μόνο τη νίκη και συνάμα τους τρεις βαθμούς, σύμφωνα τον Στεφάν Ντεμόλ.

Ο Βέλγος τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τους αγώνες της ομάδας των Ιωαννίνων, μίλησε για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, υποστηρίζοντας πως το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα πρέπει να είναι… οδηγός για τους «κυανόλευκους», ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Ρόναλντ Χουτ και την κατάσταση του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στην ομάδα. Θεωρώ ότι από την έναρξη της περιόδου οι παίκτες δουλεύουν πολύ καλά. Με εξαίρεση του Φεγκρούς δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Δεδομένου ότι ο απώτερος στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μείνει στη Super League, χρειαζόμαστε παίκτες που θα ανταγωνίζονται για μια θέση στη 18άδα», ανέφερε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Στεφάν Ντεμόλ.

Και συνέχισε: «Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Σημαντικά συμβάντα στον αγώνα ήταν το αυστηρό πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας και το ακυρωθέν γκολ του Μπεσέρα. Στην έναρξη και στο β' μισό του πρώτου ημιχρόνου κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε τη νίκη. Η ισοπαλία στο ματς του Αγρινίου είναι καλό αποτέλεσμα παρά το ότι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ακόμα και τη νίκη.

Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Έχω παρακολουθήσει και τα τέσσερα φετινά ματς της Κέρκυρας και ξέρω τα πάντα γι΄ αυτήν. Δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και στο μεταξύ μας ματς περιμένω να δω κάποιες αλλαγές από τον αντίπαλο προπονητή.

Την Τρίτη παίξαμε ένα πολύ καλό φιλικό με την Κόνιτσα ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί εναντίον του Παναιτωλικού. Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα αποτελέσει έναν πολύ καλό οδηγό για το πώς θα παίξουμε εναντίον της Κέρκυρας.

Είναι σαφές πως θα ξεκινήσουμε πολύ δυνατά και επιθετικά με σεβασμό πάντα προς τον αντίπαλο και χωρίς να αμελούμε τα αμυντικά μας καθήκοντα. Μέσα στους «Ζωσιμάδες» θέλουμε πάντα τους τρεις βαθμούς και αυτό θα επιδιώξουμε και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα».

Ερωτηθείς για τις φετινές προσθήκες της ομάδας, ο Βέλγος τόνισε: «Όλοι είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση του Μπουζίντ, του Λίλα, του Γεωργίου ή του Μπεσέρα. Όταν γίνονται δέκα μεταγραφές είναι λογικό να μην περιμένεις από όλους να παίξουν στην ενδεκάδα. Με κάποιους η συνεργασία δεν πήγε καλά, γι' αυτό λύθηκε και  το συμβόλαιο του Χουτ».

Για το «διαζύγιο» με τον Χουτ, απάντησε: «Είναι όπως με τον γάμο. Σε κάποιες περιπτώσεις ο γάμος δεν πάει καλά, οπότε είναι προτιμότερο να χωρίσουν οι δρόμοι. Με το παράδειγμα αυτό δεν θέλω να επιρρίψω ευθύνες σε κάποια από τις δύο πλευρές, απλά ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει».

Όσον αφορά στον Ιμπαχίμα Μπακαγιόκο, δήλωσε: «Τον Μπακαγιόκο τον ξέρουμε, ήταν και πέρυσι πρώτος σκόρερ, εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

Κηπουρός: «Είναι μονόδρομος»

Το σύνθημα για τη νίκη στον αγώνα με την Κέρκυρα έδωσε ο Φώτης Κηπουρός, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στην συνέντευξη Τύπου.

«Στο ματς με τον Παναιτωλικό είχαμε μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και στα ενενήντα λεπτά και θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τους τρεις βαθμούς. Η ισοπαλία σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια και αγωνιστικά και ψυχολογικά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι δύσκολο. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την αγωνιστική κατάσταση της Κέρκυρας. Οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος. Αν συνεχίσουμε έτσι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε πολύ ψηλά φέτος».



Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved