Άντι: «Ολοένα και καλύτεροι»

Άντι: «Ολοένα και καλύτεροι»

Για τις εντυπώσεις από το πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Νταβίντ Άντι.

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ της ομάδας του Αγρινίου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο κλίμα που έχει συναντήσει στους «κυανοκίτρινους», για τους οπαδούς της ομάδας αλλά και για τη ζωή του στην Πορτογαλία. Διαβάστε τη συνέντευξη του Άντι:

-       Νιώθεις έκπληξη από την προσπάθεια του Παναιτωλικού να σε φέρει στο Αγρίνιο;

«Η αλήθεια είναι πως όχι. Δεν είχα πρόβλημα και ήθελα να φύγω δανεικός από την Πόρτο. Ο Παναιτωλικός βρέθηκε στο δρόμο μου και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Αποφάσισα έτσι να κάνω την κίνηση και να μετακινηθώ στο Αγρίνιο».

-       Σου έδωσε κάποιος πληροφορίες για την ομάδα;

«Μίλησα με ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή και πολύ καλό φίλο μου εκείνες τις ημέρες. Τον Κουμουρτζί. Μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και έτσι είχα και τη δική του θετική άποψη για να αποφασίσω να μετακινηθώ».

-       Πες μας μια πρώτη άποψη για την ομάδα, ποιους συνάντησες πρώτα όταν έφτασες εδώ…

«Από τα πρώτα λεπτά της άφιξής μου ένιωσα καλά. Συνάντησα τον κ. Μπελεβώνη και ένιωσα αρκετά άνετα».

-       Όλα έγιναν σε μερικές ώρες. Συμφώνησες, πήρες το αεροπλάνο και έφτασες στην Ελλάδα και το Αγρίνιο. Μίλησέ μας για αυτές τις στιγμές.

«Έκανα τόσα πολλά πράγματα εκείνες τις ώρες είναι η αλήθεια! Όλα έγινα πολύ γρήγορα. Έπρεπε να έρθω στο Αγρίνιο αλλά και να τελειώσω τις όποιες συζητήσεις με την Πόρτο. Ο χρόνος πίεζε από κάθε κατεύθυνση, εγώ ήθελα να έρθω στον Παναιτωλικό και όλα έπρεπε και έγιναν γρήγορα!»

-       Στη συνέχεια προπονήθηκες μόνο μια φορά και συμμετείχες στο φιλικό με την Καλλιθέα. Κάνε μας ένα σχόλιο…

«Συμμετείχα κανονικά στις προπονήσεις της Πόρτο. Έπαιρνα καθημερινά μέρος και έτσι τουλάχιστον στο κομμάτι της ετοιμότητας ήμουν σε καλό επίπεδο. Έτσι πήρα μέρος στο φιλικό και ανακουφίστηκα γιατί ένιωθα καλά με την παρουσία μου στο χορτάρι ανάμεσα στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο που ήρθε να μας δει».

-       Έτσι φτάσαμε και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ήσουν αρκετά καλός και οι φίλαθλοι έδειξαν από την αρχή τη συμπάθειά τους…

«Το σημαντικότερο νομίζω σε κάθε παιχνίδι είναι να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτό έχω μάθει. Εντάξει, το πρώτο παιχνίδι είναι σίγουρα διαφορετικό. Ένιωθα έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά για αυτό το ματς  οπότε είχε αρκετές πιθανότητες να έχω μια καλή παρουσία. Είχα την ευκαιρία να δω την απόδοσή μου αλλά και της ομάδας».

-       Ένιωσες καθόλου άγχος;

«Όχι, όχι, σε καμία στιγμή. Ήμουν αρκετά έτοιμος και τα έδωσα όλα».

-       Σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι και για όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού που μετά από 34 χρόνια επιστρέφει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας. Μίλησε μας για την ατμόσφαιρα.

«Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού είναι πολύ ένθερμοι. Το είχα ακούσει αυτό και το διαπίστωσα και μόνος μου. Η αλήθεια είναι ότι αποτέλεσε έκπληξη για μένα αυτή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει ανάγκη από την υποστήριξη των φιλάθλων. Αυτοί το έκαναν ακόμη και στο αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Πάντως ένιωσα “κομμάτι” αυτής της γιορτής».

-       Μίλησε μας για τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον Αστέρα…

«Στα δύο πρώτα ματς είχαμε 3 βαθμούς. Θα ήταν καλύτερα να έχουμε 6 βαθμούς. Έπρεπε να είχαμε νικήσει τον Πανιώνιο.  Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Θεωρώ πως αξίζαμε να σκοράρουμε. Ένιωσα πολύ καλά παρά την πίεση της πρεμιέρας. Βέβαια η καλή αυτή απόδοση της ομάδας ήταν ένα δείγμα ότι και στο μέλλον θα έχουμε καλές εμφανίσεις και μπορεί να δικαιωθούμε. Κάτι ανάλογο έγινε στο παιχνίδι με τον Αστέρα».

-       Στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα πήραμε 3 πόντους ακόμη. Πιο είναι το σχόλιό σου γι’ αυτό το παιχνίδι;

«Κάναμε καλό παιχνίδι. Είχαμε τα αποθέματα να ανατρέψουμε εντελώς το σκορ του ημιχρόνου και αυτό δείχνει πόσο θέλαμε τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Παιχνίδι - παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και με αυτό το σκεπτικό ελπίζω να κάνουμε το ίδιο με τα Γιάννενα».

-       Σε πιο προσωπικό επίπεδο, πως περνάς την ώρα σου όταν δεν έχεις υποχρεώσεις με την ομάδα;

«Η κοπέλα μου είναι εδώ μαζί μου στο Αγρίνιο και μαζί περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μου. Δεν ξέρω πολύ καλά την πόλη ακόμη αλλά γενικότερα αυτές τις ημέρες που τα παιχνίδια και οι προπονήσεις ήταν συνεχόμενες πέρασα όλο μου το χρόνο στο σπίτι για να ξεκουραστώ. Ακούω επίσης συχνά μουσική (Hip Hop) για να μπορέσω να χαλαρώσω».

-       Υπάρχει κάτι που σου έλειψε από τη μέρα που έφυγες από την Πορτογαλία;

«Μου λείπουν αρκετά πράγματα από μια τόσο μεγάλη πόλη αλλά εδώ πιστεύω θα βρω κάποια άλλα. Έτσι είναι τα πράγματα. Φεύγεις, σου λείπει κάτι αλλά εκεί που πας βρίσκεις κάτι άλλο που σε ελκύει. Είμαι σίγουρος πως και εδώ στο Αγρίνιο θα βρω πράγματα που θα μου λείψουν αν φύγω».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved